Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Table Top Tanks, Wonderbook: Walking with Dinosaurs, High Velocity Bowling, Jet Li: Rise to Honor, NBA ShootOut '97, Spice World, Mesmerize Distort - nie wiem jak Wy, ale ja z powodu tych gier postanowiłem kupić wrócić do obozu Sony i zakupić PlayStation 4 Pro.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Wymiencie 10 najlepszych gierek na xbox one, mysle nad kupnem konsoli i zastanawia mnie co moznaby tam ograc.

Najlepiej bez multiplatform, bez forzy i halo bo mnie nie interesuja. Dzieki :lapka:

:kaz:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

No myślę, że temat można zamknąć. :lapka:

Opublikowano

United States

343 Industries – Halo series

Microsoft Casual Games Team  – Solitaire, Mahjong, Minesweeper, Bingo, Jigsaw

Turn 10 Studios – Forza Motorsport series

United Kingdom

Lift London

Rare – Banjo-Kazooie series, Viva Piñata, Kameo: Elements of Power, Conker, Kinect Sports, Sea of Thieves.

Europe

Mojang – Minecraft

Canada

The Coalition – Gears of War series

vs

Asia

Japan Studio – Ape Escape series - LocoRoco series - Legend of Legaia series - The Eye of Judgment series - Echochrome series - Everybody's Golf series - Patapon series - White Knight Chronicles series - The Legend of Dragoon - Talkman - Rogue Galaxy - Mainichi Issho - Piyotama - The Last Guy - Demon's Souls - Trash Panic - Numblast - Kung Fu Rider - Beat Sketcher - Bleach: Soul Resurrección - Puppeteer - Knack - The Playroom - Destiny of Spirits - Bloodborne - The Tomorrow Children

J.S.E.D.D. - Soul Sacrifice - Soul Sacrifice Delta - Freedom Wars

PlayStation C.A.M.P. - Tokyo Jungle - Rain - Patchwork Heroes[64][65] - Open Me![66]

Team Gravity – Siren series - Gravity Rush - Gravity Rush 2

Team Ico - Ico - Shadow of the Colossus - The Last Guardian

Polyphony Digital – Gran Turismo series - Motor Toon Grand Prix series - Tourist Trophy - Omega Boost

ForwardWorks - Mobile.[47]

North America

Naughty Dog - Crash Bandicoot series - Jak and Daxter series - Uncharted series - The Last of Us - The Last of Us Remastered

Bend Studio - Syphon Filter series - Resistance: Retribution - Uncharted: Golden Abyss - Uncharted: Fight for Fortune - Days Gone

San Diego Studio............

I co z tego, że lista jest pokaźna, skro na dobre gry trzeba było czekać 3 lata a na część z nich dalej czekamy, santa monica, bend studio i  Polyphony Digital  do dziś nie wydały niczego specjalnego na PS4

Opublikowano

2ywwgb5.jpg

Ile tych typów na "F" jeszcze tu jest?

Opublikowano

Nie interesuj się.

Opublikowano

2ywwgb5.jpg

Ile tych typów na "F" jeszcze tu jest?

Na forum jest dokladnie 930 uzytkownikow z nickiem na litere F, mam nadzieje ze pomoglem :cool:

Opublikowano

Ja Was kórva zaraz porozstawiam.

Opublikowano

Andrzeju nie denerwuj sie.

Opublikowano

Wymiencie 10 najlepszych gierek na xbox one, mysle nad kupnem konsoli i zastanawia mnie co moznaby tam ograc.

Najlepiej bez multiplatform, bez forzy i halo bo mnie nie interesuja. Dzieki :lapka:

Sunset Overdrive

DLC do Sunset Overdrive

ReCore

DLC do Recore

Ori

Ori DEFYNYTYW edycja

Killer Instinct sezon 1

Killer Instinct sezon 2

Pad za 500zł

Girsy

ufffffff

Opublikowano

Sunset Overdrive

DLC do Sunset Overdrive

ReCore

DLC do Recore

Ori

Ori DEFYNYTYW edycja

Killer Instinct sezon 1

Killer Instinct sezon 2

Pad za 500zł

Girsy

ufffffff

Boże jaka ta konsola jest chuyowa

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Najgorsza konsola jaka kiedykolwiek powstała

Opublikowano

Sunset Overdrive

DLC do Sunset Overdrive

ReCore

DLC do Recore

Ori

Ori DEFYNYTYW edycja

Killer Instinct sezon 1

Killer Instinct sezon 2

Pad za 500zł

Girsy

ufffffff

Boże jaka ta konsola jest chuyowa

zapomniales o Killer Instinct sezon 3 :xboss:

a Ori mozna ograc na stemie

Opublikowano

To tak jak Niera Tatomate i jakoś nikt się z tego powodu nie pali do grania na steamie.

Opublikowano

Kermit, jak się czujesz z tym, że jesteś TOP Stuleja tego tematu na ten moment? Proszę o dwa zdania do mikrofonu.

kermit 1035 Ficuś 1031 _Be_ 1027
Opublikowano

Najgorsza konsola jaka kiedykolwiek powstała

chyba nie miałeś ps3 xd

konsola jest do gier a ps3 mimo bycia spyerdoliną je posiadało więc ps3>xbone

Opublikowano

jezu, kim trzeba byc zeby nastukac ponad 1k w tym temacie, nawet mi was nie zal ficek blaber i dżaba 

Opublikowano

Ty masz 607, też nie jest z Tobą dobrze :pawel:

Opublikowano

600 to nadal sporo mniej niz 1000 :cool: 

Opublikowano

Sunset Overdrive

DLC do Sunset Overdrive

ReCore

DLC do Recore

Ori

Ori DEFYNYTYW edycja

Killer Instinct sezon 1

Killer Instinct sezon 2

Pad za 500zł

Girsy

ufffffff

93919_1239268003_c4fb_p.jpeg

Opublikowano

Kermit, jak się czujesz z tym, że jesteś TOP Stuleja tego tematu na ten moment? Proszę o dwa zdania do mikrofonu.

kermit 1035 Ficuś 1031 _Be_ 1027

lubie pływać, jazdę na rolkach i chciałem pozdrowić rodzinę z Nowego Sącza

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.