Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

tak tak yeti, wiemy że budujesz dom.

Remedy według wcześniejszych plotek miało robić exa na pleja a nie multiplatforme.

Edytowane przez Daddy

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Najgorsza konsola jaka kiedykolwiek powstała

chyba nie miałeś ps3 xd

Dafuq?

Uncharted 1-3

TLoU

GoW3

LBP

Resistance

KZ2

HR

DSouls

Yakuzy

Journey

Motorstorm

Infamous

Ni no kuni

MGS4

Ps+ z za(pipi)sitymi (wtedy) grami.

Pogodz sie z tym, że już jakieś 2-3 lata przed końcem poprzedniej generacji xbox był już trupem bez dobrych gier i ta sytuacja trwa nadal.

Nawet switch w ciągu roku od premiery dostanie więcej dobrych gier niż x1 do dnia dzisiejszego. M$ wam pluje w twarz, a wy im jeszcze dziękujęcie.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Cyckej puloka daddy

Opublikowano

Nie wiem co Ficek chciał pokazać tą listą, bo ja widzę pierdyliard studiów Sony, a przez 3 lata wyszły może ze 3 dobre gry na PS4 z czego większość to i tak od teamów zewnętrznych, więc wniosek jest prosty, masa gównianych developerów nie ratuje tej konsoli, a prawie wszystkie dobre gierki nad którymi pucują się klapki w tym roku to produkcje od niezależnych developerów.

No ale napiszmy coś o 3 developerach MS  :reggie:

Tak Starh, Switch dostanie więcej gierek z WiiU. Słyszałeś o czymś takim jak wsteczna kompatybilność?

Opublikowano

No, ale co tu mówic - jak w pierwszym roku switch dostanie SMO i XC2 to i tak jest to Fatality na Xboxie. Nawet Scalebound 2  z jedynka w bundlu nic nie da.

Opublikowano

Czekej czekej, czyli w roku pańskim 2017 ktoś jeszcze broni centrum domowej rozrywki, jakim jest Xbox One®?

Opublikowano

Nie wiem co Ficek chciał pokazać tą listą, bo ja widzę pierdyliard studiów Sony, a przez 3 lata wyszły może ze 3 dobre gry na PS4 z czego większość to i tak od teamów zewnętrznych, więc wniosek jest prosty, masa gównianych developerów nie ratuje tej konsoli, a prawie wszystkie dobre gierki nad którymi pucują się klapki w tym roku to produkcje od niezależnych developerów

Tylko, że ja jako gracz mam to w (pipi)e od kogo są te gry. Ważne, że są dobre, różnorodne i jest w co grać zamiast strzelać tysięczną godzinę do Krasnali w obcisłych pancerzach.

Opublikowano

pamiętam na jaką wielką rzecz xboty kreowali Snap mode, czy jak to sie nazywa xD że to będzie deal breaker xd

Opublikowano

snap mode xdd uzylem RAZ z ciekawosci jak kupilem klocka 

Opublikowano

No ale o jakiej różnorodności niby mówisz do roku 2017 XD Fajnie czytać jak klapom się generacja zaczyna w połowie żywota konsoli.

Opublikowano

A jak bym chciał kupić PS4, to jakie są gry oprócz chińskich bajek?

Opublikowano

No ale o jakiej różnorodności niby mówisz do roku 2017 XD Fajnie czytać jak klapom się generacja zaczyna w połowie żywota konsoli.

botom skonczyla sie przed polowa zywota konsoli 

Opublikowano

Nie ma żadnych.

Zostań przy xguwnie

Opublikowano

botom skonczyla sie przed polowa zywota konsoli

Tam sie nawet nie zaczela.
Opublikowano

Ale dzis wybuchl hajp w Japonii poczawszy od twittera a na tv skonczywszy. Wszystko sie jara DQ11 ta gra w koncu moze sprzeda ps4 w Japonii i odciagnie od komorek Japonczykow. Nawet cala rodzina mojej zony sie jara i sie pytaja czy bede gral. Wierze mocno ze sie Japonia nawroci przez ta juz legendarna gre do ktorej ff nigdy sie nie moglo rownac :banderas:

Opublikowano

FF XV, Persona 5, NiOh, Nier automata, dragon quest builders, dragon quest heroes 2, Dragon quest XI, Xenoblade chronicles 2 japonia wstaje z kolan :banderas: 

Opublikowano

Nie ma żadnych.

Zostań przy xguwnie

Typowa odpowiedź zakompleksionego klapa,

Uprzejmy bot, zawsze napiszę coś z sensem, przynajmniej wymieni jakieś gry. 

Opublikowano

Nie ma żadnych.

Zostań przy xguwnie

Typowa odpowiedź zakompleksionego klapa,

Uprzejmy bot, zawsze napiszę coś z sensem, przynajmniej wymieni jakieś gry.

Pocałuj mnie w pośladek

Opublikowano

DQ11 ta gra w koncu moze sprzeda ps4 w Japonii

no sprzeda się pewnie spoko, ale tego samego dnia wychodzi też wersja na 3DSa i sprzeda się o wiele lepiej niż ta na ps4

Opublikowano

DQ VIII jak ja szanuje. DO tego ten ost :banderas:

Opublikowano

DQ VIII obok FF X najlepszy jrpg PS2. Genialna gra. Przeprzegenialny świat.

Opublikowano

FF XD

poprawiłem

Opublikowano

DQ VIII obok FF X najlepszy jrpg PS2. Genialna gra. Przeprzegenialny świat.

nie żebym był specjalistą od jrpg, ale na tą konsolę wyszło tyle zaje,bistych jRPG, że nie wk,urwiaj mnie obrażając ostatnią dobrą konsolę Sony mówiąc, że FFX to najlepsza chińska gierka na nią

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.