Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Persone, Nioha, Niera, Ryu ga gotoku maja w doopach grajac nadal na komorkach, ale DQ na zawsze w sercach i to sie przyczyni do sprzedazy ps4 w Japonii. No na DS to juz w ogole bedzie szal. :obama:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Wczytales protokol Soul.

Opublikowano

No wiem, ale ja mam sentyment do FF X i tyle. Zdaję sobie sprawę z ilości wspaniałych jrpgów na PS2.

Opublikowano

ja wiem, że pewnie w 2001 roku jak nic na ps2 jeszcze nie wychodziło, to FFX mogło się podobać, no bo to pierwszy final na ps2, ale kur.wa przecież to jest taki kasztan jak xbox one

-korytarzyk

-najgorzej podłożone głosy w jakiejkolwiek grze

-sztampowy scenariusz

-tragiczni bohaterowie

-od filmiku do filmiku

Muzyka fajna. Masakra, nie wierzyłem w co grałem, myślałem, że niechcący FFX-2 włączyłem, ale jednak nie

Edytowane przez ragus

Opublikowano

A jak bym chciał kupić PS4, to jakie są gry oprócz chińskich bajek?

Nie ma żadnych.

Zostań przy xguwnie

Typowa odpowiedź zakompleksionego klapa,

Uprzejmy bot, zawsze napiszę coś z sensem, przynajmniej wymieni jakieś gry.

Pocałuj mnie w pośladek

A do tego cham i prostak  :D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

A przestań. Mi się właśnie głosy bardzo podobają. Auron...

No ale dzisiaj pewnie inaczej bym podszedł do tej gry. Dla mnie to ostatni Fajnal.

Opublikowano

A przestań. Mi się właśnie głosy bardzo podobają.

Opublikowano

Ale to nawet nie trzeba wstawiać tego wyświechtanego do bólu filmiku ze śmiechem tidusa. Tam każdy dialog ma taki sam poziom.

Opublikowano

Świetna scenka.

Mi się tam dubbing podobał. Ma w sobie trochę charakteru, trochę emocji, nawet jeśli jest to wszystko polane głupawym sosem.

Opublikowano

Jakie emocje? Błagam cię. Recytowanie z kartki, jeszcze słabo zmiksowane. Czytałem, że podkładający głosy nie widzieli nawet na oczy scenek, do których mieli je podkładać. Słychać.

Opublikowano

ALE PRZECIEZ TEN SMICH MIAL BYC TAKI AWKWARD, SAM DUBBINGUJACY KOLES TAK MOWIL 

Opublikowano

Preorder DQ11 juz jest na japonskim psn mam nadzieje ze sie sprzeda wysmienicie.

Opublikowano

ja wiem, że pewnie w 2001 roku jak nic na ps2 jeszcze nie wychodziło

co ty pier.dolisz panie 

large.jpg

nie wiadomo w co rece wlożyć, jakiego wypalonego dvdka wrzucić w paszcze czarnuli 

Opublikowano

Fajnal powinien wrócić do tego stylu. Brak otwartego świata jako takiego. Skupienie się na narracji. A nie jakieś hunty, subquesty, ogromny świat gdzie nic się nie dzieje. W starych Fajnalach było to narracyjne skupienie, każda lokacja była pieczołowicie zrobiona, nie była za duża, a nie za mała.

FF XIII-2 do dzisiaj śni mi się po nocach.

Opublikowano

whatever. świetna gierka. już nigdy nie zrobili takiego Fajnala.

Robili już tylko gorsze

Opublikowano

co ty pier.dolisz panie

large.jpg

nie wiadomo w co rece wlożyć, jakiego wypalonego dvdka wrzucić w paszcze czarnuli

MGS2 i SH2 :banderas:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

co ty pier.dolisz panie 

large.jpg

DMC1 :obama: nie zapomne recki na HYPERze i widoku na zamczysko.

Opublikowano

blubi chodziło mi o to, że wcześniej nic nie było i że to był pierwszy fajnal co nie. ja wiem, że ten rok był niesamowity.

przecież wyszedł wtedy najlepszy M G S

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Każda gra była unikalna, miała swoje mechniki, sterowanie i zazwyczaj skupiała się na jednym i robiła to dobrze. A nie teraz ku,rwa każda gra to open world rpg sandbox action adventure z powazną story linem. 

(*)

Jeszcze jak  :problem:

Opublikowano

Każda gra była unikalna, miała swoje mechniki, sterowanie i zazwyczaj skupiała się na jednym i robiła to dobrze. A nie teraz ku,rwa każda gra to open world rpg sandbox action adventure z powazną story linem. 

(*)

Jeszcze jak  :problem:

Teraz kazda gra to klon TloU co wyjdzie na PS4, to mnie jedynie boli ;/

Opublikowano

Co do jrpgów to wg mnie najlepszym na ps2 byl Suikoden V. Po tragicznej czwórce wrocili do korzeni. I (pipi) wielki w dupe Konami za zabicie tej serii.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.