Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

stawiac horizon obok rdr :yao:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Nobody jestes najbardziej autystycznym userem jakiego znam xd

autyzmem jest umieszczenie Journey i Bioshocka przed RE4 i Falloutem 2 i jeszcze przerzucanie tego na innych. ;/

wszystko gry 10/10 nie wiem co ty pie,rdolisz jemniole

Opublikowano

dwie pierwsze to tylko marne 9+, więc dobrze dałnie pisze

Opublikowano

niższa klasa nie zrozumie

Opublikowano

Journey, idealny lek na bezsennosc, zaraz obok flow i flower

Opublikowano

gry i sztuka? dobre dobre

Opublikowano

Journey. Zapłaciłem za to 80zl. Do dziś serce mnie boli

Journey, idealny lek na bezsennosc, zaraz obok flow i flower

ahhh miód na moje serce, jak się janusze od horizona dobrali :wub:

Opublikowano

K*rwa jak idziecie do muzeum, to też potem myślicie sobie: "E, tylko jakieś figury i obrazy, nic się nie dzieje, żałuje tych 80 PLN" ? Co za janusze, aż żal czytać :/ Trzeba było w recenzje spojrzeć, bo w każdej szanowanej pisze że to sztuka, że to interaktywne doznanie i coś zupełnie innego od kolejnego "sandboxa/shooterka/rpg-o-cośtam ze skanerem otoczenia". Piękna muzyka, artyzm emocjonalny, głębia samej podróży. Jedno z tych dzieł które wryły mi się w pamięć, mam nadzieję że takowe nie przestaną powstawać bo banda januszy nie mogła sobie postrzelać...

Opublikowano

niższa klasa nie zrozumie

Tak jak piszesz.
Opublikowano

Zakupiłem tą gre dzięki zachwytom wielu osób. Dla mnie Journey to była strata pieniędzy. Sony powinno oddać mi szmal zo to ch.ujstwo. gra warta może z 20zl a nie 80

@mendrek

Artyzm emocjonalny? Beczunia. Jeszcze porównujesz to do odwiedzenia muzeum. Idź sie przewietrzyć

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Ludzi można podzielić na lepszy sort, który ogarnął czym tak naprawdę była tytułowa podróż, oraz zrozumieli i docenili jej ending i ten choyowszy, który nie ogarnął.

Co nie zmienia faktu że jej gameplay, to janusz casual ulta hard i za jej umieszczanie przed RE4 i Fallout 2 powinna być eutanazja.

No chyba że podzielimy Topy na czysto gameplayowe i "fabularne", to faktycznie 10/10 :v

Opublikowano

proponuje wprowadzic podróż do kanonu lektur w szkole

Opublikowano

Ludzi można podzielić na lepszy sort, który ogarnął czym tak naprawdę była tytułowa podróż, oraz zrozumieli i docenili jej ending i ten choyowszy, który nie ogarnął.

Co nie zmienia faktu że jej gameplay, to janusz casual ulta hard i za jej umieszczanie przed RE4 i Fallout 2 powinna być eutanazja.

No chyba że podzielimy Topy na czysto gameplayowe i "fabularne", to faktycznie 10/10 :v

Jestem chuyowszym sortem bo mi sie gra nie podobala. Autystyczni uzytkownicy w natarciu XDDDDD

Opublikowano

co ty w ogole opowiadasz to ja nawet nie xDDDDDDDDDDDD 

Opublikowano

Zamknij mordę jak staje po twojej stronie

Opublikowano

Nobody ale te numerki przy tytulach nic nie znacza gdy wszystkie gry z tej listy sa 10/10.

Wiec dopier.dalasz sie do nie wiadomo czego. :lapka:

W ogole blubi mi pisal pod moja lista ze powinienem sprobowac kilku gatunkow.

Japonskie slashery mam odhaczone wiec kto wie co przyniesie przyszlosc. :usmiech:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

jaranie się indykami to ten sam poziom stulejki co posiadanie xboxa w 2017

Opublikowano

@Nobody

Zresztą to moja lista, oceniam gry jak sobie chce więc stfu i wracaj do polerowania stulejki, a po drugie to ocenianie i dzielenie gier na jakieś podkategorie jak gameplayowe, przeżyciowe, fabularne and shit to jest dobre dla debili, patrze pod kątem całości i tyle, filmy tez segregujesz ze względu na montaż, scenariusz, gre aktorską, zdjęcia? 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

jaranie się indykami to ten sam poziom stulejki co posiadanie xboxa w 2017

Nadal lepsze niż jaranie się Horizon: Zero Down

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Oj sutek przecież wiem, chodzi tylko o szampańską zabawę.

Opublikowano

Nobody, ja po prostu nie chce abys wyewoluowal w blantmana.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.