Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

chciałem napisać coś merytorycznego o tej wyliczance. No ale ten trolling Figaro jest tak słaby że nie zasługuje na poważną odpowiedź 

No ale gdzie tu trolling skoro w zasadzie wymieniłem same fakty? lol

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 764 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ok, jestem w stanie założyć się konto jeżeli w zbliżające wakacje FAKTYCZNIE ukaże się nowy Wipeout i Uncharted 5

Opublikowano

Uncharted Zaginione Dziewictwo to praktycznie nowa część, 10 godzin z największymi poziomami w historii serii. A Wipeout to kolekcja, jak tak Ci wadzi, to możesz ją usunąć z listy. Puenty mojego posta to nie zmieni, a brzmi ona - Xbox w kalesonach.

Opublikowano

zakładasz się o konto czy nie? 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Wygląda na to, że cudowna passa PS4 nie zostanie zakończona na Personie 5. W zbliżające wakacje zagramy w takie sztosy jak Crash Bandicoot, Uncharted 5, Wipeout, Yakuza Kiwami i Nex Machina.

A na Xboxie do końca lata ostatnią produkcją dalej będzie Halo Wars 2. Przetrawcie tę informację :yao:

Szybko sony doszło do 5tej części, zaczęli generację później niż Halo, a są na tej samej części xDDDDDDDDDD ponoć MS żyje jedną serią :reggie:

Opublikowano

jedynka wygląda jakby była wypuszczona w połowie developingu

Na konsolach owszem.

Opublikowano

W sumie Lost Legacy można zaklasyfikować jako szóstą odsłonę, bo przecież było jeszcze Golden Abyss które ma wszystkie komponenty właściwe dla serii Uncharted 

Opublikowano

W sumie Lost Legacy można zaklasyfikować jako szóstą odsłonę, bo przecież było jeszcze Golden Abyss które ma wszystkie komponenty właściwe dla serii Uncharted 

Dodajmy Halo ODST, Halo Wars i Halo Wars 2.... Wychodzi nam że mamy osiem części o krasnalkach. Obrzydliwe.

Opublikowano

Asax a chcesz sie zalozyc o to ze xbox jest zyebany?

Opublikowano

rts (TY WIDZEWIE) kolejną częścią...fps'a

odważnie, odważnie

Opublikowano

rts (TY WIDZEWIE) kolejną częścią...fps'a

odważnie, odważnie

tu i tu robisz pif paf do kosmitów, a czy kliknięciem, czy spustem to bez znaczenia

Opublikowano

Dodajmy Halo ODST, Halo Wars i Halo Wars 2.... Wychodzi nam że mamy osiem części o krasnalkach. Obrzydliwe.

a co łączy Halo Wars i dowolną część głównej sagi? Przecież to zupełnie odmienne gry, rozgrywające się w tym samym uniwersum, reprezentujące inny gatunek, posiadające odrębnych bohaterów, mechanike i gameplay. Nie ma nic złego w tym, iż Xbox posiada tak olbrzymią markę z tak rozbudowanym uniwersum którą można rozwijać na wiele sposobów. Próżno szukać takiej serii na innych konsolach deal with it.

A mojego porównania trylogii Uncharted do Złotej Otchłani widze nie zrozumiałeś, pewnie nawet nie grałeś w te gry ale whatever chociaż spróbuje.

A więc przyjrzyjmy się temu bliżej,

Czy w obu przypadkach głównym protagonistą jest Nathan Drake? Tak

Czy w obu przypadkach mamy do czynienia z głupią pretensjonalną fabułą będącą nieudolną zrzynką z Indiany Jonesa? Tak

Czy gameplay w obu przypadkach gra to nudny corridor shooter przerywany skakaniem po półkach? Tak

Czy sterowanie w obu przypadkach jest identyczne? Tak

Asax a chcesz sie zalozyc o to ze xbox jest zyebany? 

a co ty możesz o tym wiedzieć? xD 

Edytowane przez asax

Opublikowano

no i zaraz on Ci napisze, że robi się pif paf..

na chvj tu się silić

edit:
a, no doyebał wyczerpującą odpowiedź xD
+1

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Gt4 prosze szanowac, ostatnia prawilna czesc serii

Jeszcze gt5prologue dawalo nadzieje ze full zarzadzi ale ostatecznie dostalismy w pelniaku dziwolaga

Opublikowano

Szanuję jak poje,bany, moja pierwsza gra na konsole ever i pierwsza gierka na PS2. Gały mi wychodziły na wierzch jak wtedy w to grałem.

Opublikowano

No dobra, tak naprawdę miałem za gówn,iarza jakiegoś Pegasusa co miał 9999 gier w sobie, ale no. Mówię o świadomym zakupie.

Opublikowano

Też się dostałem do bety GT7 chłopaki, jaranko :obama:

bfc7acbe314171a537a4c4275adccb74.jpg

czemu twoja dłoń wygląda jakby była napuchnięta? mam nadzieję, że to tylko takie ujęcie kolego :/

no i taki kolekcjoner i wydanie platynowe? halo policja 

Opublikowano

Też się dostałem do bety GT7 chłopaki, jaranko :obama:

bfc7acbe314171a537a4c4275adccb74.jpg

1d9f11b6a7ed0df4med.jpg

ja też! jarango <3 #irc #lenovo #kianostick

Opublikowano

"W GT 5 będzie z 1000aut, 200nowych, 200 bez wnętrza bo to z GT4, kilka z wnętrzem ale takim SD..... no i kilka z GT4- ale z wnętrzem HD. I nie dziwcie się, robimy grę już 5lat więc będzie płatne demo"
:kaz: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.