Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Krol i tak bedzie tylko jeden - PC 2.

szrot z kickstartera xdddd

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

i 10 razy trudniejszy i lepszy niz te wszystkie pseudo symulatory jak Forza czy GT.

Opublikowano

Fm7 was zayebie  :lapka:  pozdrawiam 

Opublikowano

Bluber wypowiadajacy sie o sim racerach gdy jego jedyny kontakt z autem jest wtedy jak chlapie go przejezdzajacy samochod gdy jedzie swoim damskim rowerem

Opublikowano

teleportujacymi sie autami na torze online

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bluber wypowiadajacy sie o sim racerach gdy jego jedyny kontakt z autem jest wtedy jak chlapie go przejezdzajacy samochod gdy jedzie swoim damskim rowerem

Kto w ogóle dał ci prawo się wypowiadać w temacie Horizon w takim razie? Ile robodinozaurów zaje,bałeś dzidą w swoim życiu?

A Zelda? Słucham ile bokoblinów w życiu spotkałeś.

Opublikowano

teleportujacymi sie autami na torze online

Ale za to z grafiką jak życie :banderas:

Opublikowano

a ty masz samochód? xD

Opublikowano

Oczywiscie ze mam

Raven glupszego porownania nie mogles dac, sim racing to model jazdy, skas ktos kto sekundy autem nigdy nie jechal moze o tym dyskutowac

Opublikowano

xDDDDDDDD

No a Zelda to model spuszczania wpier,dolu Bokoblinom, biłeś kiedyś jakiegoś? Nie? No właśnie.

Wniosek z twoich postów jest bardzo prosty: nie miałeś do czynienia z przedmiotem gry to zamknij mordę i beka z ciebie. Więc o ile nie pokażesz mi uśmiechniętej fotki przy truchle robodinozarła to nie masz moralnego prawa wypowiadać się o przygodach Aloy, pozdrawiam serdecznie.

Masz samochód? Ferrari Enzo? Bugatti Veyron? Chociaż Nissana 350Z? Wozi się k,urwa jakimś Golfem II czy co tam masz i wydaje ci się, że masz dużo więcej do powiedzenia niż człowiek na rowerze o sim _RACERACH_

Opublikowano

Bo zelda czy horizon , zmyslone gry o zmyslonych swiatach w zmyslonych zalozeniach gameplayu to symulatory xd

Chyba stary slaby przelew dal na wielkanoc ze taki bol duupy

Opublikowano

raven, gościu, który trzepał do Horizon przed premierą i kłaniał się przed Gorylami, teraz ma czelność co post szkalować grę choć jej dalej nie dotknął i jeszcze wytyka Ficusiowi to samo

XDDDD

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Nawet majac fiata 126p ma duzo wiecej do powiedzenia o modelu jazdy i realnosci sim racera niz ktos kto sekundy autem nie jezdzil bo w sim racerze chodzi o mozliwie jak najwierniejsze symulowanie jazdy realnej

Do tego sim racing to oczywiscie tez kierownica, tez taka posiadalem uprzedzajac pytania

Opublikowano

Oczywiscie ze mam

Dawaj fotke z kartką z napisem 'rozi ty ku,rwo' to uwierze

Opublikowano

raven, gościu, który trzepał do Horizon przed premierą i kłaniał się przed Gorylami, teraz ma czelność co post szkalować grę choć jej dalej nie dotknął i jeszcze wytyka Ficusiowi to samo

XDDDD

ale proszę nie projektować swoich problemów na innych, dobrze? O czym Ty chłopcze w ogóle mówisz?

Nawet majac fiata 126p ma duzo wiecej do powiedzenia o modelu jazdy i realnosci sim racera niz ktos kto sekundy autem nie jezdzil bo w sim racerze chodzi o mozliwie jak najwierniejsze symulowanie jazdy realnej

Do tego sim racing to oczywiscie tez kierownica, tez taka posiadalem uprzedzajac pytania

mając cokolwiek co jest w twoim zasięgu finansowym (i nie mówię tego kąśliwie, po prostu ludzie nie jeżdżą takimi samochodami jakie ścigają się na torach) masz niewiele większe pojęcie o samochodach z gier jak Project Cars czy Gran Turismo niż bluber na rowerze

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

aha to teraz trzeba coś przeżyć żeby sie wypowiadać o gierkach xD ehhh to będzie cięzko generalnie

Opublikowano

Chyba stary slaby przelew dal na wielkanoc ze taki bol duupy

oj szybciutko się argumenty w tej niezwykle pasjonującej dyskusji skończyły, że mi musisz ad personam wyjeżdżać od razu

no ale zaczęło się od tego, że bluber musi być kierowcą wyścigowym by się o gran turismo wypowiadać, więc nie wiem czego się spodziewać

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ostatnio po grzybach skakalem po lesie w przebraniu kota szukajac monet z 2wś i musze powiedziec ze ten mario na 3dsie bardzo dobrze to oddaje

Opublikowano

auta jakie sa w gran turismo 1-5 czy w wielu innych racerach to przeciez kupisz za 10-15tys czasem wiec argument ze trzeba miec ferrari i byc profesjonalnym kierowcom wyscigowym sa z pupy

raven ty masz samochod? oczywiscie ze w jakims stopniu grajac w sim racera na kierownicy przechodza pewne zachowania z realnego swiata i mozna sie doszukac wielu analogii, a nie ze model jazdy wlacza sie dopiero przy predkosci 200-300km/h

raven nie musze dawac argumentow bo sam sie samozaorales wchodzeniem w dyskusje ze mna w tak oczywistej sprawie podparta idiotycznymi przykladami zeldy czy horizon

bluber niech sie wypowiada o czym chce, co zreszta czyni caly czas bo on ma zawsze najwiecej do powiedzenia i shejtowania w kazdym temacie

Opublikowano

bo sam sie samozaorales wchodzeniem w dyskusje ze mna

przyznaję 100% racji, straciłem właśnie bezpowrotnie parę minut swojego jedynego życia na odpisywanie na Twoje absurdy

Opublikowano

Wszyscy beke tocza a Ficus dalej na powaznie z argumentami XD

Zaraz mi napisze ze tez mam bol doopy XD

Opublikowano

Fast&Ficuś 8

Opublikowano

Oczywiscie ze mam

Dawaj fotke z kartką z napisem 'rozi ty ku,rwo' to uwierze

Ficuś czekam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.