Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Już nie przesadzaj. Horizon 3 czy Gears 4 koszą grafiką, a na papierze Xone jest o 40% słabszy od PS4. Forza 6 nie ma konkurencji pod względem grafiki w swoim segmencie, nie mówiąc już o tym, że to jedyny racer w betonowych 60 fps. Od takiego Halo 5 tylko jeden FPS wygląda lepiej trzymając jednocześnie stabilne 60 fps - Doom. KI to top pod względem grafiki w bijatykach. MS pod tym względem nie ma się czego wstydzić.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav7n

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Też zauważyłem ten błąd, Doom nie trzyma betonowych 60fps. :kaz: 

Opublikowano

KI nie ma sobie rownych chyba wsrod bijatyk w 900p.

Czaicie? Dwie postacie na ekranie i 900p XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD MS nie ma czego sie wstydzic jak (pipi).

Opublikowano

Forza Horizon 3 z zaprezentowanych materialow tak samo jak Girsy gniota jajka 

jezu to sciganie sie po gold coast to bedzie czysty orgazm :banderas:

Opublikowano

Colin experta przywróc bedzie beka na trzy dni przynajmniej.

Opublikowano

gyrosy nawet na materialach wygladaja sporo gorzej niz u4, do tego te pudziany ktorymi kierujemy waza chyba 2 tony skoro wsrod wichury biegaja bez problemu gdzie wkolo targa betonowymi slupami, dzwigami i kominami

KI brzydsze od mkx i obu guilty gear, zaraz bedzie brzydsze od injustice2

jedynie forza horizon3 trzyma poziom

Opublikowano

Już nie przesadzaj. Horizon 3 czy Gears 4 koszą grafiką, a na papierze Xone jest o 40% słabszy od PS4. Forza 6 nie ma konkurencji pod względem grafiki w swoim segmencie, nie mówiąc już o tym, że to jedyny racer w betonowych 60 fps. Od takiego Halo 5 tylko jeden FPS wygląda lepiej trzymając jednocześnie stabilne 60 fps - Doom. KI to top pod względem grafiki w bijatykach. MS pod tym względem nie ma się czego wstydzić.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

przyłączę się do havena i choć jestem trochę nayebany i zaraz rozpoczynam mega kozacką posiadówkę z wipeoutem 2097 w 60 fps i choć nie umiem w CW, to wyśmieję Dona.

KI -kur.wa, bijatyka w sezonach, o czym my tu rozmawiamy. Jak będę chciał klepanie mord w konwencji serialu oglądać to sobie galę mma na YT zarzuce. Grafika w bijatykach XDDDD. Soryy, ale dobra bitka nie musi mieć kozackiej grafy. KI...phi, to ta gra w której grając online z innym graczem tak naprawdę walczy się z jakimś algorytmem AI? XD

#Girsynikogo

#Halonikogo

Forza Horizon może i by uszła w tłoku, ale tak jak już to było tu kilka razy pisane - do rajcowności oferowanej przez Pacific Rift to raczej będzie tutaj bardzo daleko.

Nara, spadam tłuc po pijaku w starego ale zaje.bistego wipeouta, który ma w sobie pięć razy więcej miodu niż te wszystkie wymienione wyżej gry.

Edytowane przez columbo

Opublikowano

Ms musi po prostu zainwestować w nowe IP, Forza, halo i gyrosy już mogą tak długo nie pociągnąć. Faktem jest że sony ma więcej do zaoferowania nowych projektów, jednak czasami ilość nie znaczy jakość. Mieć nadzieję że podczas premiery nowej konsoli MS, będą także nowe produkcje.

Opublikowano

kruku ja nie wiem czy pamietasz ale jedna czesc skonczylem ;)

poza tym wypowiadam sie o warstwie technicznej, ktora jestem zawiedziony, czy trzeba miec mature z pudzianow by moc prawilnie napisac post, ze grafika szalu nie robi?

Opublikowano

no na tle trylogii uncharted wypada blado :yao: i jaki akt desperacji klaperstwa ze muszi przywolac pacific rift i jeszcze sie oszukiwac ze forzie daleko do "rajcownosci" xDDDDD

Opublikowano

giera wyglądałaby 3x lepiej od czarted to by nie kupił stulejo.

SqEzx7B.gif

Opublikowano

Colin experta przywróc bedzie beka na trzy dni przynajmniej.

powołując się na klauzulę sumienia - ni chuya.

Opublikowano

gyrosy nawet na materialach wygladaja sporo gorzej niz u4, do tego te pudziany ktorymi kierujemy waza chyba 2 tony skoro wsrod wichury biegaja bez problemu gdzie wkolo targa betonowymi slupami, dzwigami i kominami

Jak wkleili jakość i ilość animacji z pierwszej części, to co się dziwić. Wiecie jak wygląda wichura w U4?

Filmik z drugiej połowy gry

Do osiągnięcia na skarabeuszy, oczywiście jak piotrek podkupi grafików od Sony :kaz:

Opublikowano

Ale Was tyłki bolą jak się prawdę napisało. A hav7n to już się w rozwoju do typowego klapa cofnął - ja napisałem, że KI to top pod względem grafiki w tym gatunku, a hav7n to sobie po klapersku przetłumaczył na "nie ma sobie równych". Widać teXXXDDDDDDDDD to o sobie piszesz :)

Jeszcze teoretyk Ficuś co na oczy ani Xa nie widział, a ni dobrego PC, właściwie to nic nie widział, ale do powiedzenia jak zwykle najwięcej;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Sony rok po premierze Scorpio wyda PS5, które rozdepcze tego robaka. Neo będzie rok same na rynku, przez rok gry w 1080/60 na ultra, gdzie boty będą nadal babrać się w najlepszym wypadku w 900p przy jakiś 25fps (oczywiście zero exów). Do tego przez rok VR tylko u Sony. Tuz przed premierą skarabeusza mocna obniżka Neo, premiera jakiś potężnych exów, gdzie DF znów będzie rozpisywało się o nowych standardach graficznych i oczywiście pierwsze przecieki o PS5 o mocy 12 terafanków. Wówczas spencerek wydaje swoją konsole, na starcie oczywiście nowa Forza w obiecanym 4k (w która można w 4k zagrac już dzis), ludzie pytają gdzie ta grafika, cena scorpiona wysoka, Kaz liczy zielone, które płyną niczym tsunami. Hahaha, ale microsoft jest w ciemnej (pipi)e. Sony pięknie to rozgrywa.

:kaz:

Ten tekst, to jak oranie samego siebie. Niedługo klapy będą klaskać uszami, jak im SONY co roku nową konsolę wyda.

Opublikowano

Don, Microsoft na pewno jest dumny z pracy jaką odwalasz.

635708528906830338.jpg

:kaz:

Opublikowano

Też zauważyłem ten błąd, Doom nie trzyma betonowych 60fps. :kaz:

Aż chyba DF obadam.

Opublikowano

Ja mogę klaskać i dupą, a i tak zostane przy swoim poczciwym PS4. Neo mnie nie interere. Biblioteka gier musi najpierw dorównać tej z PS3 bym w ogóle popaczał na neo przychylnie.

Opublikowano

Jest przecież aplikacja youtube. Po co ci więcej? 

Opublikowano

Aplikacja youtube w większość służy do oglądania gier od Xbotów  :usmiech:  Niestey tylko zwykle HD bo boty mają go*wno rozmazane  w BETONOWYCH 60fpsach

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Uncharted 4 mozna przejsc na xbox dzieki aplikacji Youtube i przy uzyciu pada. Trzeba sie wczuc w klimat i ruszac galka do przodu. Polecam taki styl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.