Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Jak bedzie mialo ledwie ponad 80% to bedzie sukces z ta okrojona zawartoscia

Opublikowano

Mnie tam zastanawia kiedy premiera tego gtszrota, a tu jakieś zastanawianie się nad ocenami jakie będzie miała  :yao:

Opublikowano

no dawaj expert :chicken: 

Opublikowano

GT Sport będzie czarnym koniem w wyścigu o tytuł GOTY

dajesz Exact pokaż im, że masz racje 

Opublikowano

FM6 najbardziej dopakowana część serii FM nie przebiła 90%. FH3 ledwie przebiła osiągając 91%, ale potworek od PD na pewno przebije XD

Opublikowano

Ej, dajcie mi chociaż zagrać w betę na weekendzie żebym wyrobił jak zawsze trafne zdanie na temat gry.

Jeśli uznam ze gra ma szanse na 90ke to mogę założyć się o konto z możliwością założenia nowego, czyli tracimy reputacje i ilość nabitych postów.

Nie umiem oceniać całych gier jak Bluber oglądać youtuba.

FM6 najbardziej dopakowana część serii FM nie przebiła 90%. FH3 ledwie przebiła osiągając 91%, ale potworek od PD na pewno przebije XD

Co z tego ze dopakowane skoro usypiają po 5 uruchomieniu gry.
Opublikowano

założenie nowego konta i kolejny alter experta, no super zakład, jaki nieogar, nawet na gejonly go już nie chcieli  xD

Opublikowano

założenie nowego konta i kolejny alter experta, no super zakład, jaki nieogar, nawet na gejonly go już nie chcieli xD

Myśle ze taki bluber to by mięso zaczął jeść żeby nie stracić plusików i nolife number.
Opublikowano

przecież plusy można ręcznie wklepać jak się szepnie na uszko pewnemu adminowi :ogor: 

Opublikowano

Ahahahaha 50 tysięcy upvote'ów posta żebrającego o taką samą politykę zwrotów jak na STEM i od niedawna na XBOX. Sony beggar race xDDDD

https://www.reddit.com/r/PS4/comments/650hpd/xbox_is_now_going_to_allow_customers_to/?st=J1GOWBR7&sh=eeea2823

Chciałoby się zwrócić to No Man's Sky co :kaz:

tak na serio jednak, to spoko community jest

I bought a PS4 a few months ago while awaiting a few games to be released so I joined the community over there. While I personally don't like the design of the sub (The blue and white does a number on my eye strain) I have found them to be a by and large wonderful community. Much like it is over here, they seem to have worked hard to cultivate a place where the console wars nonsense isn't tolerated. They know that competition is only good for the consumer no matter which console you prefer and at the end of the day we are all gamers. Of course there are a few bad eggs, but the same could be said for this sub and well any sub. The members were very welcoming to me, helped with some questions and made a lot of recommendations on things I might like even-though I stated that my Xbox would still be my primary console. They often see the benefits of both systems and praise the Xbox for what it does well and avoid grandstanding when Sony does something better. Like this sub, they praised their own brand in congratulating Nintendo on launch of their new console.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

sony tego nie wprowadzi, oni zawsze muszą robić po swojemu

Opublikowano

MS i tak refundował wszystko jak leci, to teraz ich support, będzie miał mniej roboty. Sony musiałoby się najpierw zorientować co na to Cenega ;)

Opublikowano

Właśnie ograłem prolog w "klejnocie generacji" .... jedynie tak mogę zareagować:

star-trek-face-palm-picard.jpg

Podobno po 8 godzinach jest lepiej. Póki co wieje sandałem.

Opublikowano

założenie nowego konta i kolejny alter experta, no super zakład, jaki nieogar, nawet na gejonly go już nie chcieli  xD

Za miękki na GO.

Opublikowano

Ja zwróciłem grę w 5minut za pomocą czatu MS na ich stronie....

z miesiąc temu.

ta usługa istnieje od dawna, tylko ludzie nie wiedzą.

sam zapytałem tylko czy:
digital można 'oddać'
-tak
-proszę podać GT 
-pieniążku wrócą na konto w ciągu 72h.

dostałem.

Opublikowano

If you change your mind about a purchase made from the PlayStation®Store, you can request a refund to your PSN wallet within 14 days from the date of transaction, provided that you have not started downloading or streaming your purchase.

Widzę, że expert nawet nie rozumie podstawowej różnicy między dobrym refundem od Valve/Ms a tym od Sony. 

Opublikowano

kupiłeś, włączyłeś, (pipi) rozmazane, oddajesz, zwracają pieniądze.

Opublikowano

Nie tłumacz się i tak każdy wie że jesteś głupi.

Opublikowano

Nie tłumacz się i tak każdy wie że jesteś głupi.

(pipi) wezmy w końcu na ten przeszczep mózgu od małpy sie złożmy żeby jakiś poziom w końcu reprezentowal xddd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.