Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Jak nisko trzeba upaść, żeby od ośmiu stron jarać się symulacyjnymi ścigałkami. Znaczy rozumiem botów, bo oni są na dnie i w zasadzie to w tej sytuacji musieliby nawet trochę podskoczyć, ale tyle sztosów w tym roku wyszło na PS4, że jakieś tam GT Sport to raczej wykałaczka po deserze będzie. I nie, nikt nie kupi scorpio. Poza naiwniakami pokroju Ocelota, który owe nawyki kupowania sprzętów z super potencjałem do ogrywania kąpieli z ojcem, ma ostro wryte już w banię (i niestety dla niego już za późno) ;)

Gadanie o gatunkach gier, jest tak samo idiotyczne, jak rozmowa o wyższości jazzu nad rockiem. Jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki. 

Ja nie lubię jRPG, ale nie pluję na Personę 5.  Natomiast porównywanie  Forza M/H do spyerdolin pokroju DC czy GT.  No bez przesady. 

giphy.gif

Edytowane przez chris85

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Tutaj nie wolno NIE LUBIĆ chińskich bajek.

PS4 zalały w tym roku gdy dla skośnookich i to są systemsellery- podobno xd

Opublikowano

Na pewno lepsze niz halo wars 2 xd

Opublikowano

Ogrywam je teraz i co z tego? Gram w to na co mam ochotę i kiedy mam ochotę. Niektórzy tu jarali się kolekcją szefa kuchni. Albo grają w kolejne części kopiuj-wklej Forzy. Więc sorry, ale kolejny nietrafiony zarzut. PS4 pozostaje nadal najlepszym wyborem ;)

Karol, nie ma tu literówki-cyfrówki? Nie chodziło Ci przypadkiem o PS3?

Opublikowano

PS3 to był najlepszy wybór w poprzedniej generacji. Tak jak PS2 i PSX w swoich generacjach. W zasadzie możemy mówić, że jest to już reguła. Co jednak sprawia nasze życie prostszym, wszak nie musimy się długo zastanawiać nad priorytetową platformą. Nie rozumiem ludzi którym się to nie podoba ;)

Opublikowano

nie jest to jedyna rzecz ktorej nie rozumiesz

Opublikowano

pisalem wyraznie o grach ktore skonczyles, a nie jakie kupiles, ze kupujesz gierki na potege bo wreszcie po latach cie na to stac to juz sie chwaliles na forum i party

xddddddddd

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Mendrek organizuj te slunskie spotkanie forumkowe i obgadamy to przy flaszce, wierze

Opublikowano

od kiedy mendrek jest takim regularnym gościem na party? 

Opublikowano

Nie interesuj sie

Opublikowano

Karol - człowiek, który kupił w życia jedną grę na premierę

Opublikowano

Nie interesuj sie

i już wszystko jasne :kaz: 

Opublikowano

A już miałem, prawie, prawie wchodzić na party... Dzięki za ostrzeżenie :problem:

Opublikowano

Ja chyba się poddaje z Horajzonem. Nie mogę w to grać dłużej niż godzinę bo zaczynam usypiać. Może jeszcze spróbuje trochę fabułę pchnąć do przodu, bo jedyne co mnie interesuje to to jak doszło do tego że biegają sobie wśród dzikusów jakieś dinozordy. No ale zapewne jest to jakiś reveal pod koniec gry, a tyle chyba nie wytrzymam.

Opublikowano

Akurat fabula rozkreca sie calkiem szybko i jest na tyle ciekawa zeby ukonczyc gre.

Opublikowano

no jezeli ktos gustuje w grach ubi to napewno warto ukonczyc xD

Opublikowano

Wyobraźcie sobie że to exlusive xboxa od 343

Opublikowano

lepszy na pewno jest ryse z qte przez całą grę albo najgorsza część gearsów :kaz: 

Opublikowano

Czyli mamy sobie wyobrazić, że to jest dobra gra?

Opublikowano

lepszy na pewno jest ryse z qte przez całą grę albo najgorsza część gearsów :kaz:

No Ryse podobnie usypia, a Gearsy w co-opie dają mnóstwo frajdy.

W Horizon po 7 godzinach jedyne co robi wrażenie to oprawa.

Opublikowano

PS3 to był najlepszy wybór w poprzedniej generacji. 

:dynia:

Opublikowano

w sensie że gracie w to samo, ale na innym sprzęcie i wady cudownie przestają mieć większe znaczenie, jak miało to miejsce z gow4, h5 i qb, cudownie wylapującymi "dziewiątki" w dedykowanych tematach

Opublikowano

Nobody na tropie spisku 

Opublikowano

W Horizon po 7 godzinach jedyne co robi wrażenie to oprawa.

Mogę Cię pocieszyć, że to jest gra z rodzaju tych, że im dłużej grasz tym więcej umiesz i tym przyjemniejsza i zróżnicowana walka jest. Ja mam 14-15h teraz i dopiero otwieram co ciekawsze możliwości w walce, bo zaniedbywałem rozwój postaci i levelowanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.