Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

no ja przedwczoraj odpaliłem na 770, które zostawiłem ojcu, yooka laylee w 60fps i aż się łezka w oku zakręciła

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Kermit troszke tak i troszke nie, z pc oczywiste jest i bedzie nowe gpu co jakis czas, konsole mialy byc tym bastionem kupuje raz na xx lat i gram jak wszyscy bez potrzeby upgrejdu. Teraz boost mode to przekresla i troche strach pomyslec co bedzie dalej jak ta praktyka sie przyjmie :obama:

Wesolych swiat tak w ogole Panowie :ogor:

ostatnio postanowiłem odkurzyć trochę swojego PC, ściągam sobie nowiutkiego Dirt Rally z bundle'a, gierka ustawia się na Ultra, wszystko śmiga w 1080p i 60fps tak jak Pan Bóg przykazał, pc gaming takim jakim go pamiętam

no i można wracać do Horizon oraz Driveclub spokojnym, że moje GTX 970 still got it

Pc gejming w pigulce xd, fapanko pod ultra a potem i tak powrót do grania w gry na konsoli

Opublikowano

jeden wyścig zagrałem i nawet powtórkę obejrzałem, wyrzuciłem chusteczkę do toalety, umyłem ręce i chwyciłem DualShocka 4

Opublikowano

Yooka laylee nie ma 60fps na PS4?

nope

Opublikowano

Zapisałem się do bety Gran Turismo i nie dostałem zaproszenia. Tyle postów chwalącym Sony... Gdzie popełniłem błąd? 

Opublikowano

Widzieliście gameplay gtszrot i jak jeżdżą samochody? Ja piedole oni się dosłownie ślizgają przy kierowaniu, qwa ale ta gra wygląda jak s.raka. Nadal nie umieją ogarnąć moc konsoli Ci z Polyphony XD

Opublikowano

Zapisałem się do bety Gran Turismo i nie dostałem zaproszenia. Tyle postów chwalącym Sony... Gdzie popełniłem błąd? 

jakbyś wspierał sony  tak jak mądry to byś się dostał

Opublikowano

plusa?

gry prawilnie pożycza się od kolegów

Opublikowano

Eh, gdyby tylko Sony bardziej naciskało na split screena i byłaby idealna firma :( A tak MS ma zawsze ten punkt.

Opublikowano

Idealna xdddd

Opublikowano

No gry robią spie.rdolone.

Opublikowano

Ja jestem fanem dobrych gier, jeżeli mam ochotę na wciągająca fabule to czytam książki lub oglądam filmy, a w gry gram

Ps jak tam zrobili juz GTA w Czarnobylu ?

a to nie ty podniecałeś się ukrywanie testów ciążowych i ratowaniem koleżanek przed piłkami lekarskimi w Life Is Strange?

Opublikowano

nie zrozumiesz tego januszu

Opublikowano

Ja jestem fanem dobrych gier, jeżeli mam ochotę na wciągająca fabule to czytam książki lub oglądam filmy, a w gry gram

a to nie ty podniecałeś się ukrywanie testów ciążowych

co

Opublikowano

a to nie ty podniecałeś się ukrywanie testów ciążowych i ratowaniem koleżanek przed piłkami lekarskimi w Life Is Strange?

ale wezze idz zjedz jajko w trybie hard bez nasluchiwania i daj ludzia zyc :yao:

Opublikowano

a to nie ty podniecałeś się ukrywanie testów ciążowych

co

To tylko niekochany

Opublikowano

Eh, gdyby tylko Sony bardziej naciskało na split screena i byłaby idealna firma :( A tak MS ma zawsze ten punkt.

ale ty wiesz ze marke pierwszego playstation w zastraszajacej wiekszosci budowaly squaresoft, konami, namco i capcom, nie przypominam sobie by jakas z tych firm byla kiedys sony

ps4 nie liczac dwoch gier tez najwieksze sztosy ma japonskie od devow zewnetrznych

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.