Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

glutek skad cie tu przywialo?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

nie wiem jak na xboxie ale na piecu sporo osob biegalo z tym pistoletem

poza tym nie rozumiem zaskoczenia ze sequel shootera stara sie byc bardziej casual friendly, tak, to na pewno wina klapow xd

Opublikowano

glutek skad cie tu przywialo?

3. Nikogo nie obchodzi, że ktoś przekręcił wasz nick (chyba że w sposób nader obraźliwy).

Opublikowano

comment_iZs0qekMPoI1ZHXfsimIMlihnFgmR3Tj

Opublikowano

nie wiem jak na xboxie ale na piecu sporo osob biegalo z tym pistoletem

poza tym nie rozumiem zaskoczenia ze sequel shootera stara sie byc bardziej casual friendly, tak, to na pewno wina klapow xd

A ja potwierdzam, że zarówno na pc jak i na xbąku ludzie biegali z tym pistoletem. Na PC wiadomo częściej, ale na XO też się to zdarzało. Wiem, że mnie to strasznie wkur.wiało, że ktoś używa takich ułatwiaczy bo jest pizda. 

Opublikowano

Tak samo myśleli devi o PS4 i XO dopóki nie zobaczyli specyfikacji tego drugiego :kaz:

Opublikowano

szkoda mi tego titanfalla, przecież jedynka to taka dobra giera jest. no pechowa seria. jak nie obesrana rozdzielczość bez vsyncha, to pustki na serwerach, a teraz rozczarowujący sequel.

Ehhhhhhhhhhhh, szkoda, gameplay jedynki jest taki jak pan jezus powiedział. I co ja mam teraz, kupić batylfilda i biegać po mapach 100km2?

Opublikowano

Przecież wiedziałem że biegali debile z tym pistoletem, dlatego poruszyłem ten temat, faktem natomiast jest to, że po raz kolejny dzieki zielonemu bractwu zdałnili kolejną grę dla prawdziwych niebieskich graczy.

Opublikowano

Klapy nie czytaly ksiazek i nie znaja lor to nawet nie wiedza z jakim pistoletem kto gdzie biegal, lol jak zwykle niedouczone tumany :cool:

Opublikowano

grałem na blaszce, padem do xboxa i nigdy nie czułem, że pistol jest op

Opublikowano

Bo i tak zbierałeś pewnie ciągle baty grając przeciwko myszkom  :dunno:

Opublikowano

Bo i tak zbierałeś pewnie ciągle baty grając przeciwko myszkom  :dunno:

Walcowałem lamusów z myszkami aż tylko kości było słychać. :cool: 

Opublikowano

Idź się spizgaj ziomku lepiej bo nie ogar jesteś

A co Ty kalafiorku o wyścigówkach wiesz, temat mnie tak zaciekawił ze przeczytałem go od pierwszej strony i ze wszystkich tu siedzących grasz najmniej a do powiedzenia masz najwiecej taki typowy polaczek prostaczek.
Najmniej? 100 tys gamerscore to mało?
A ile z tego w wyścigówki?

Zreszta 100tys gs na konsoli która miała premierę 11 lat temu to duzo? To 10tys rocznie czyli ponad 800 miesiecznie, dodając do tego gry ktore wystarczyło przejść zeby zdobyć 1000gs jak NFS MW na premierę X360 to faktycznie prawilny wynik milordzie XD

glutek to konto na którym gram akutalnie mam ledwo 6 lat także już się tak nie rozpędzaj, grałem w większość racerów na aktualnej generacji i driveclub jest w tyle za FM 6 i Horizonem 2 no i generalnie TYCH WYSCIGÓWEK TROCHE BYŁO bo gram w nie od czasów pierwszego GT. Tutaj chociażby te ktore trzymam w kolekcji

kn9lSUj.jpg

OK GLUTEK MOGE SIE WYPOWIADAĆ KOZAKU????

Opublikowano

jezu jaki zielony karaluch tfu 

:kaz:

Opublikowano

nie ma Dirt rally to raczej nie. :wujaszek:

fajnie sie grało na yt?

Opublikowano

nie ma Dirt rally to raczej nie. :wujaszek:

fajnie sie grało na yt?

Nom, platyne też wbiłem dzięki aplikacji YouTube.

Opublikowano

To taki musiol jesteś hehe

Opublikowano

Sony rok po premierze Scorpio wyda PS5, które rozdepcze tego robaka. Przez rok gry w 1080/60 na ultra, gdzie boty będą nadal babrać się w najlepszym wypadku w 900p przy jakiś 25fps (....)

DF znów będzie rozpisywało się o nowych standardach graficznych i oczywiście pierwsze przecieki o PS5 o mocy 12 terafanków. Sony pięknie to rozgrywa.

:kaz:

W rzeczy samej YETI. DF nie pierwszy raz o tych standardach graficznych wspomina.

#4deplejers

BHD7Hex.jpg

I co chciałeś osiągnąć tym screenem z NMS? Chyba jedynie ośmieszyć się i udało ci się to w pełni. Mam cie rozdeptać cytatami, powtarzam, aby to dotarło do twojego łba, CYTATAMI z gier wydanych na PS4? Jaki zielony robak, aż mi go żal, znalazł sobie jakiś screen z gierki robionej przez 20 osób w jakimś garażu i chciał coś tym udowodnić. Jak już cię rozdepcze tymi cytatami, to chcesz na dokładne jakieś screeny gierki w 900p przy 15fps z x-taczera? Ja (pipi)e, boty to takie bezdomne, wychudzone kudlę, które skaczą, warczą, a ty się zastanawiasz, czy przejść nie zwracając na nieszczęśnika uwagi, czy może przy(pipi)ić prawilnie z buta pod żebra.

Opublikowano

Ależ będzie piekło jak wyjdzie Scorpio. Wtedy nie pozostanie Ci nic innego niż zachwycać się exami że średnia poniżej 80% na MC :) Jeszcze rok i będzie jeszcze większa beczunia z jednoplatformowca.

Opublikowano

poniżej następny przygłup, który nie potrafi cytować

14 fpsow ? Nowe standardy u Sony na najblizsze 2 lata.   sabu.png  

Widze, ze pokrytysniegiem swietnie sie bawi na Sonce, ostatni raz gral 6 lipca w jakiegos indyka- Alienation, tak to sie zwie ? Pierwszy raz slysze o tym tytule. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.