Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

XM znowu poleci po xboxa

A potem skasuja

XDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav7n

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ciągle czekam na mega Tone, w postaci CrapaDowna 3..z mocą chmury i Skarabeusza, podejrzewam niezły roz(pipi) budynków.

Opublikowano

A myślicie czemu Scalebound jest w koszu? Kolidowałoby z Bayonettą 3 na skorpjo

Edytowane przez ragus

Opublikowano

scalebound wygaldal i ruszal sie jak sra,ka dobrze ze to g,owno saksowali bo wyszlo by to samo co transforemsry czy tmnt do tego otwarty swiat xDDDD

singiel player korytarzyki i liniowe produkcje > otwarte go,wniane swiaty, huby i inne dziwactwa jedyny wyjatek to R*

tak wiec xbox > ps4

Opublikowano

Nadella przyszedl do Spencera i powiedzial słuchaj stary, po wtopieniu 80mln $ w fable legends musimy ciąć koszty, wybierz jeden projekt ktory musimy skasowac z poniższych:

voodo vince 2 remaster

recore tank dlc

battletoads

scalebound

no i spencer wybrał

Opublikowano

jakie ujadanie klapów z powodu kilku wątpliwej jakości tweetów xD jak niewiele trzeba, aby wywołać u nich lawinę chamstwa i grubiaństwa, zabawne :kaz:

jeżeli serio zapowiedzą nowe Ori to powinno to być święto wszystkich graczy bez względu na platformę. Po prostu branża w lawinie syfu potrzebuje tak magicznych pozycji

Edytowane przez asax

Opublikowano

Darksiders III

:obama: :obama: :obama:

ale będzie urywanie głów aniołeczkom i konserwatywnym katolom :ragus:

Opublikowano

To boty zrobiły Obamę z przecieków 3 gier z czego dwie w formie magicznych dlc.

Asax, widzę że też weszły harnasie na długi weekend, z Daddy razem na grillu pod parasolką?

Opublikowano

jesteś żałosnym użytkownikiem 

Opublikowano

XM znowu poleci po xboxa.

A potem skasuja,

XDDDDDDDDDD

Przecież mam cały czas xboxa. 

Leży w szafie.

Opublikowano

Śmieci sie raczej wyrzuca a nie do szafy kładzie.

Yano magazynuje w szafie niedojedzone paczki chipsów, więc xbox można tam trzymać jeszcze jak

Opublikowano

Yano dostarcza dobry autystyczny content, jak można go ignorować?

Zawsze jak widzę jego post to najpierw sprawdzam godzinę napisania jeżeli pochodzi on z przedziału 23:00 - 3:00 to wiem już na starcie, że to będzie dobry foruming 

Edytowane przez asax

Opublikowano

asaxowi chyba już siada xboxowa psycha, w ostatnich trzech postach nic tylko obrażanie użytkowników xD 

ale co się dziwić skoro inni grają w hity typu MK czy Persona, a wy musicie jarać się remasterem Voodoo Vince...

Opublikowano

jesteś żałosnym użytkownikiem

Miałeś kiedyś do czynienia z ps4(akcji z fapowaniem Czarka w MM nie liczę). Ja miałem jedną i drugą platforme, więc (pipi)a mać mam coś do powiedzenia. Nawet Twoi Królowie forum zielonego szamba, potrafią się przyznać, że MS z(pipi)ał, i kupili ps4 aby zobaczyć, co potrafi konkurencja i mówili ciepłe słowa. A Ty, klapki na oczy i Macarena.
Opublikowano

Ale zrozum typie, że w chvju mam twoją miłość do sonki i nienawiść do microsoftu, to twoja sprawa. Szanuje.

Napisałem, że jesteś załosnym użytkownikiem bo piszesz słabe posty zapętlając się jak Yano po gorzale. Co widać nawet w tej "dyskusji", rozmawiamy o Tobie, a ty nagle zaczynasz wypisywać, te swoje głupoty o MS i Sony 

Opublikowano

Dobra, (pipi)....Dalej bądź w swoim świecie, i nie doprowadzaj myśli, że może być inna alternatywa niż marka xone.

Zaorales mnie, jesteś gitMajonezYano

c65483c298953bae649cec12a10746c5.gif

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

"ASAX KUR.WA ZROZUM"
SONY > MS 
SPRZEDAJ TO XSZAMBO BEZ GIER BO CZESKIPOWERBANK CIE ZAYEBIE 

Opublikowano

Jak tam spencerowskie śmiecie majóweczka z xboxem? Jakiś remaster z x360 czy może składanka gejlo? Bo w Królestwie Niebieskim kolejne sztosiwo.

18199107_1420332681367552_74771710007682

:banderas:

I bym zapomniał

18274710_1423559364378217_47368730021162

:yao: XBOX :yao:

Opublikowano

Po jakie argumenty sięgnęlibyście gdybyście chcieli namówić kolege do kupna xboxa one? To poważne pytanie.

Opublikowano

Po jakie argumenty sięgnęlibyście gdybyście chcieli namówić kolege do kupna xboxa one? To poważne pytanie.

Jeżeli kolega chcę poznać ludzi z mocnym autyzmem, to mazzeo, daddy i don już czekają na lajwie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.