Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

panda, ile alterów wtedy po banie założyłeś? chyba ze 2 magazynki poszły.

suteq, wiesz ten tego :ogor: tak gdyby co.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Nie no w ogole nie latales na alterze co wszyscy od razu wylapali, a bluber rzeczowo potwierdzil :reggie:

Ale konto to było założone przed Figaro :ragus:

wyobrażam sobie jak właśnie mazzeo gwałci przycisk "zgłoś" u siebie w domu

Opublikowano

Remedy i Rockstar powinno zrobic kontynuacje Max Payne'a, ale takiego mrocznego i z za(pipi)ista fabula jak 1 i 2 a nie ta s(pipi)ine jaka wypuscili w 2012 roku.. 

Opublikowano

Z 5 albo 6, zmieniałem urządzenia, dom zmienilem, państwo, zawsze wtopa, FBI byłoby z was dumne.
Opublikowano

spizganygutek pamiętamy

Opublikowano

napisz na pw o co ci chodzi z tym ogórem :ogor: 

Opublikowano

Z 5 albo 6, zmieniałem urządzenia, dom zmienilem, państwo, zawsze wtopa, FBI byłoby z was dumne.

:lapka:

Opublikowano

Z 5 albo 6

chyba na dzień

napisz na pw o co ci chodzi z tym ogórem :ogor:

o płatną protekcję

tylko nie mów nikomu.

Opublikowano

starczy tego dobrego Colin, ale dzięki :lapka: 

Opublikowano

i tak nie dostanie, tutaj sie banuje tylko porządnych chłopaków za obrażanie tej ulanej gurwy chuloy itd.

Opublikowano

Czyli konto Figaro jest alterem, można spokojnie banować, chłopaki?

Kolego, ale co Ty do mnie masz? Łączy nas ta sama miłość do gier, jesteśmy towarzyszami do pada, ważne jest dla nas wspólne dobro gierek, naprawdę nie rozumiem tej niechęci, czekam na odp

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

banowanie figaro to jak strzelanie w glowe temu kosmicie w man in black - niby wiesz ze odrosnie ale zawsze bawi

Opublikowano

Gangs Beasts can't commit to XB1 release due to parity clause, considering Switch

Indyk na może zostać wydany na Xboxie z powodu "parity clause".

http://www.gamesindustry.biz/articles/2017-05-04-gang-beasts-dev-parity-clause-means-we-cant-commit-to-xbox-one-release

Ale, ale, ale Spencer oraz przede wszystkim Don zapewniali, że nie ma już żadnego parity clause ;/

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

kogo obchodzi xbox xd

gang beasts na switcha :banderas:

Opublikowano

Spoko Figaro, na konsolę której nie masz, nie wyjdzie jakiś indyk o którego istnieniu byś nie wiedział gdybyś o nim w tym artykule nie przeczytał :p

Opublikowano

Sprawdziłem co to zaś za indyk ten Gang Beasts i z tego co widzę to raczej użytkownicy Xboxa nie powinni się czuć pokrzywdzeni brakiem tego czegoś.

Opublikowano

Czyli to nieważne, że Spencer ponownie wali ściemę, skoro ja Figaro nie znam danej gry. Jakby w tym była rzecz. Ale rozumiem twój s p i n.

Opublikowano

Będzie wersja na Vite, bo wciąż czekam ?

Opublikowano

Tak się Figaro składa, że ja mam Xone i za każdym razem jak wchodzę do Marketplace, to widzę tonę Indie syfu na poziomie dawnego Xbox Live Indie Games, czyli gier, których bym za darmo nie chciał, więc trzeba być mocno niepełnosprytnym żeby mieć problem z wydaniem gry Indie na Xone, skoro wychodzi tam masa gier robionych w garażu.

Opublikowano

- ej jest parity u microsoftu

- nieprawda, spencer mowil ze juz od tego odeszli

- indie devi mowia ze dalej jest

- pff na chuy komus te indie guwna, na live jest tego tona

Opublikowano

sonybociarnia niech się lepiej martwi sezonem ogórkowym na plejsztejszon4 do kolejnej wiosny :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.