Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

A zapomnialem, że mendrek uważa Skyrim > wiedźmin 3

A gra o tron to nudna copy pasta innych LEPSZYCH seriali.

xD

Edytowane przez oFi

Opublikowano

To dziwne, bo ja pamiętam że grałem w pokojach soul caliburowych z czołówką europejską, robiłem ustawki pod trofeum w BF: BC 2, pomagałem ludziom robić platyny w RE5, graliśmy wspaniałą forumową ekipą w BF 3 (zaq, zielu, waldek, litwin, cała reszta pozdro) do 3 w nocy, a wczoraj (oprócz filmów, mp 3 i Spyro 2) odpaliłem TTT2 i nadal ludzie grają, a wszystko działa (jak na standardy Namco :) ). A to czubek góry lodowej, bo w gruncie rzeczy dużo gram w online i lubię się skupiać wokół konkretnych tytułów. Także na posty które (najczęściej kłamliwie) narzekają na PSN w tej czy zeszłej generacji, to ja się tylko uśmiecham z politowaniem ;)

Opublikowano

czy mendrek moze zamknac dupe w koncu? To jest tak jak z poye.banymi ludzmi w real-lajfie: smierdza, zachowuja sie jak debile, sa asocjalnie czy maja jakies inne niedo.yebanie ale w ich posranej glowie, to wlasnie kazdy inny a nie oni sa problemem. Nawet posiadacze ps4 wstydza sie ze ich reprezentuje ktos tak tepy i zakompleksiony jak ty. Swoimi postami na 10000 slow nikomu tu nie zaimponujesz. Ba, nawet pewnie wiekszosc ludzi ich juz nie czyta (wiem ze ja tego nie robie). 

71748ede833489366ce24b3a4151d4a4-98.jpg

Opublikowano

Też robiłem ustawki w BC2 na demolition kills i pamiętam jak musieliśmy komunikować się za pomocą jakiegoś chatu i pisać na ds3 niczym kazub XD

aż mnie wzdryga na samą myśl o żenującej usłudze sieciowej sony w poprzedniej generacji 

Opublikowano

ustawki na demolition kills nie były tak tragiczne, gorzej było z trofkiem Sacrificial Lamb w Black Opsie, zrobiłem to bez headseta i to chyba moje największe osiągniecie jako gracz

Opublikowano

Suteq, a nie dało rady normalnie przez ingamie voice chat? No ja tak te demolitiony robiłem i zrobiłem, a także moi znajomi ze mną zrobili. Ba, dało radę nawet innym na serwerze powiedzieć że my tu ustawkę robimy i żeby nas nie atakowali :D Współczuję mocno, widocznie nie miałeś choćby prostej słuchawki Jabry bluetooth, bo w gruncie rzeczy tyle wystarczało by swobodnie rozmawiać :)

Ocelota już nawet już nie czytam, nie dość że wybiera granie na blaszanej prowizorce do popsutych portów z konsol, to jeszcze jest randomem z którym rozmowa uwłacza mojej godności wspieranej ponad 15 letnim stażem na tym forum ;)

Opublikowano

Suteq, a nie dało rady normalnie przez ingamie voice chat? 

Nie wszyscy mieli zestaw słuchawkowy do komunikacji. Gdyby Sony zrobiło to dobrze to tak jak MS dołączaliby do każdego zestawu prostą słuchawkę z mikrofonem i nie byłoby problemu. 

XBL>PSN w VII generacji

Teraz troszkę się polepszyło, ale dalej nie jest tak jak być powinno. 

Opublikowano

nikt tak nie psuje wizerunku klapów jak Mendrek, serio 

Mendrek dla plejstejszyn byłoby lepiej gdybyś nie istniał (może to przemówi Ci do rozsądku, przemyśl to) 

Opublikowano

mendrek i idealne granie online na konsolach sony, a sytuacja z ostatniego tygodnia:

-titanfall 2 - ping mu skacze jak poyebany, skonczy gierke w singlu i sprzedaje z tego powodu

-sfv - nie potrafi zagrac bez lagow nawet z znajomymi z psn

ale oczywiscie to nie wina sony i uslugi sieciowej tylko pewnie dostawcy internetu, zlego ea, zlego capcomu, smogu w myslowicach itp

przeciez on nigdy nie mial problemu w online na ps3 i ps4

Opublikowano

Bo jakbyś słuchał dokładnie, to byś wiedział że to była wina mojego modemu providera. Zrobiłem hard reset i póki co pomogło. Z tym Titanfallem 2 to trochę wydawało mi się wtedy jeszcze że EA po prostu oszczędza na serwerach, ale jak mi zaczęły postacie dziwnie skakać w Overwatchu, to już wiedziałem że to moja sieć. Spoko, dobrze wiedzieć że wszystko co powiem choć trochę na szkodę Playstation jest w Twojej głowie notowane. Szkoda, że tak źle to jest notowane...

Opublikowano

>2017

>spinanie dupy o to co napisze mendrek

Opublikowano

Przypomniało mi się co xone ma co mnie mocarnie jara, Elite: Dangerous.

Kilka stówek za xguwno plus ta szpila następnie wpisdu sprzedać, hmmmm

Opublikowano

Przypomniało mi się co xone ma co mnie mocarnie jara, Elite: Dangerous.

Kilka stówek za xguwno plus ta szpila następnie wpisdu sprzedać, hmmmm

Robi sie juz na PS4. Goraco polecam, na pewno sobie kupie drugi raz.

Opublikowano

te SZTOSY od Xpokrak to są gry kup-przejdź-zapomnij.

no zwłaszcza Halo w które gra się całe lata po premierze. Girsy z aktywnym darmowym wsparciem rozpisanym na kilka lat, czy Forza wokół której wytworzyła się ogromna społeczność w multi. 

Tyle, że łatwiej zebrać wieczorem ekipe na drivecluba niz u was na horizona, bansai potwierdzi. Siedział na kolanach u mazzeo ponad miesiąc i jedyne w co umiecie grać to girsy i bieganie z kosiarką, bo ten pad od Xszrota nie nadaje się do grania w fpsy

Natychmiast zaprzestań brania tych ciężkich dragów ofi. Marek Kotański już dawno w grobie, a chyba tylko on mógłby Ci pomóc w wyjściu na prostą...

Opublikowano

Mi na PS4 i tym gównianym padzie nie chce nawet grać. Elite Controller miażdży tę porażkę w sposób spektakularny. Nawet Pro Controller do WiiU jest nieskończenie lepszy. Chyba kupię tego Nancona albo Razera, bo jednak gry są świetne. Ale co z tego skoro grać się nie da

Opublikowano

No muszę, ale to trochę porażkowe że będę musiał wydać kilkaset złotych żebym w ogóle mógł pograć komfortowo

Opublikowano

To jedź po razera tylko tym razem do domu wróć.

Opublikowano

:dynia:

Opublikowano

Razer lepszy od tego Nancona? Asymetryczne gałki bardziej mnie przekonują

Opublikowano

To jedź po razera tylko tym razem do domu wróć.

eBQmzpC.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.