Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Co znaczy nie ogarniać? Jest po prostu źle zaprojektowanym i niewygodnym badziewiem. Ale żeby to stwierdzić trzeba najpier pograć na lepszych padach

Opublikowano

Grałem na wielu padach. Pad od x ssie. DS4 deklasuje konkurencje, ale żeby to stwierdzić trzeba być człowiekiem na wysokim poziomie.

Opublikowano

Grałem na wielu padach. Pad od x ssie. DS4 deklasuje konkurencje, ale żeby to stwierdzić trzeba być skretyniałym gorylem, ruchanym przez bezmozgie Yeti, na wysokim poziomie.

fix'd

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Jak chcesz mieć dobrego, dobrze wykonanego pada od $ONY to musisz zainwestować w warchlaka, czyli wybulić więcej mamony. Jak jesteś biedakiem ze zwyklakiem to masz adekwatną do tejże biedy jakością. Ot i cała tajemnica...

Opublikowano

Co znaczy nie ogarniać? Jest po prostu źle zaprojektowanym i niewygodnym badziewiem. Ale żeby to stwierdzić trzeba najpier pograć na lepszych padach

DS4 jest bardzo wygodnym padem, nie tak jak ten od XO, ale w porównaniu do tego (pipi) jakim jest ds3 to jest to ogromna przepaść. Nie sądziłem, że mi tak bardzo spodoba się ten pad. Sony w końcu zrobiło coś dobrze. 

Opublikowano

greg sie brzydzi trzymac w rece czegokolwiek w cenie ponizej minimalnej krajowej

Opublikowano

Dual Shocki to naprawde spoko pady. Niestety o klase gorsze od padów Xboxa 

Opublikowano

Pad od ps4 i wii u pro controller dwa najlepsze pady.

Opublikowano

Dla każdego klapa. 

A tak naprawdę..

ONE>PRO CONT>DS4

Opublikowano

ej, a pamiętacie czasy, w których graliście w Soul Calibura 2 na ps2 i się z was śmiali, bo chcieliście pokazać, że gracie w fajne gry, a tu cięło przy kombosach jak poyebane? Jakby próbować odpalać wormsy armagedon na biurowym pc taty, na którym chodził tylko saper:(((

tak pożegnałem markę pleystation

Opublikowano

Jak chcesz mieć dobrego, dobrze wykonanego pada od $ONY to musisz zainwestować w warchlaka, czyli wybulić więcej mamony. Jak jesteś biedakiem ze zwyklakiem to masz adekwatną do tejże biedy jakością. Ot i cała tajemnica...

Mam PS4 Pro. Nadal pad jest nieporównywalnie gorszy od padów do XOne i WiiU. Że o Elite Controllerze nie wspomnę, bo to chyba najlepszy kontroler do gier jaki trzymałem w swoim growym życiu (czyli od 30 lat)

Opublikowano

Mam PS4 Pro. Nadal pad jest nieporównywalnie gorszy od padów do XOne i WiiU. Że o Elite Controllerze nie wspomnę, bo to chyba najlepszy kontroler do gier jaki trzymałem w swoim growym życiu (czyli od 30 lat)

Pisząc dobry miałem głównie na myśli jakość wykonania a nie inne kwestie, np ergonomię, bo tu wiadomo...taki Elite od Łoniaka bierze takiego Dualszrota 4 za nogi i napyardala ichnim  łbem naprzemiennie o beton z częstotlowością pół sekundy.

Opublikowano

xboty bez drona [*]

Mam w domu PS4, Vitę, a w samochodzie zainstalowane PS2. Taki ze mnie xbot jak z Mędrka znawca giereczek ^_^

Opublikowano

Za co poleciał Don?

Opublikowano

co gdzie jak? za co naczelny adwokat microsoftu polecial?

Opublikowano

Raczej za nic. Konto skasowane więc pewnie sam chciał. 

Opublikowano

Czemu miał polecieć skoro nie jest w wyrzutkach

Wykonał tak stanowcze kroki jak usunięcie avatara i wyczyszczenie reputacji

Opublikowano

skasowane? widze ze dalej ma konto tylko wyzerowana reputacje i brak avatara

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.