Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

aż się rozbuja? 

Opublikowano

cieplutki podbija do żaby kek

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

autoklasyka?

Dokładnie. Ten to był niezły "orator" :ragus:

Opublikowano

udana, zmarł

Proszę dać znać siostro, kiedy jego stan ulegnie zmianie...

Opublikowano

Ale mnie w żadne gierki nie wciągajcie robaczki, z żadnym autoklasykiem nie mam nic wspólnego.

Opublikowano

Zyebany glutek czy jakos tak to byl ostatni alter experta

Opublikowano

spizgany chyba

Opublikowano

jedno nie wyklucza drugiego :teehee:

autystyka to inna liga, poziom niedostępny nawet dla wybitnie pokrzywdzonych.

Opublikowano

Zastanawia mnie skąd w was tyle humoru, będąc po stronie konsoli, w dziale której,ostatni post był napisany wczoraj o 10 rano i to w dodatku przez pomyłkę xD.

Przegrywy.

Opublikowano

Powróci na pełnej ku.rvie i w chwale jak wyjdzie Scorpio i wszystkich zayebie :exact:

giphy.gif

Opublikowano

panda, niektórzy mają po prostu wy(pipi)ane i cieszą się życiem. polecam.

inni za to mają po prostu problem z psychiką albo nie wiedzą co ze sobą zrobić i się mentalnie miotają. co poradzisz. aborcja fee, eutanazja też buu.

Opublikowano

Eutanazja to akurat ładne imię dla córki

Opublikowano

skasowac konto na psx extreme to prawie jak zrezygnować z członkostwa w kadrze barcelony.

Opublikowano

inni za to mają po prostu problem z psychiką albo nie wiedzą co ze sobą zrobić i się mentalnie miotają. co poradzisz. aborcja fee, eutanazja też buu.

Jesteśmy w niepoważnym temacie gdzie wskazane jest obrzucanie się kałem więc dziwi mnie twoje sztywne podejście panie admin. Ale co ja tam wiem

Opublikowano

I pisze to gość który wlepia warny za gify przekroczone o 2mb xD

Opublikowano

Jesteśmy w niepoważnym temacie gdzie wskazane jest obrzucanie się kałem więc dziwi mnie twoje sztywne podejście panie admin. Ale co ja tam wiem

nie mierz wszystkich swoją miarą 

Opublikowano

I pisze to gość który wlepia warny za gify przekroczone o 2mb xD

Colin wlepia warny za gify? A to ciekawe :teehee:
Ty weź zacznij brać jakieś leki na głowę, pamięć etc.

Sami tak ukształtowaliście ten temat. Nikt nie narzucił tutaj reguł. A teraz zdziwienie że moderka myśli to co myśli o CW i osobach tu piszących?
Opublikowano

hewi rejn + mocna psychika + 'obrzucanie kałem' 

>jedyny w historii który użył opcji 'ignoruj' i to za horajzona
:isee: 

btw. szkoda Steryda, 
ja mam coś na sumieniu, w końcu jesteśmy z tej samej rasy zielonych podludzi

ja mówię że są 3 gry na xboxie
-on, że 4, nie zapominajmy o halo wars
napisałem tylko... iksde
[*] to było 2 dni temu

Opublikowano

Historia godna wygraberowania na nagrobku.

Opublikowano

@ kyo

Ja też mam swoje zdanie o tym temacie ale wiem, że to, co tutaj sie wypisuje to mniej lub bardziej udane żarty.

no koorwa mnie tutaj zjechali od góry do dołu, że sie triggeruje, że nie wolno tego tematu brać serio itp a teraz widzę uwagi dot. "Tutaj piszących". Jak to w końcu jest. Nauczajcie

Opublikowano

To co, jeszcze chwila i wszyscy będą w CW śpiewać "I'm blue da ba dee da ba daa" jak boty same się wykończą :kaz:

Opublikowano

Kyo, napisałem to ogólnikowo, bo warny za za duże gify dostawałem od kogo innego, ale podwójne standardy w tym temacie to standard u moderacji, bo Colin sam wyzywa tu ludzi personalnie a rozdaje innym warny za obrażanie :-)

Nie mówiąc o CW w statusach itd.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.