Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

@ kyo

Ja też mam swoje zdanie o tym temacie ale wiem, że to, co tutaj sie wypisuje to mniej lub bardziej udane żarty.

no koorwa mnie tutaj zjechali od góry do dołu, że sie triggeruje, że nie wolno tego tematu brać serio itp a teraz widzę uwagi dot. "Tutaj piszących". Jak to w końcu jest. Nauczajcie

Odniosłem się konkretnie do "wskazane jest obrzucanie się kałem" xD Nikt z tego co pamiętam tak nie wskazał. Sami ukształtowaliście temat w taki sposób.

Opublikowano

To co, jeszcze chwila i wszyscy będą w CW śpiewać "I'm blue da ba dee da ba daa" jak boty same się wykończą :kaz:

chyba jadę dziś po PS4 

:rayos: 

ja będzie ok to biere

Opublikowano

Kupować konsole na miesiąc przed obniżka PS4 Pro, to równie głupie jak posiadanie dzisiaj w domu Xboxa One.

Opublikowano

odezwał się ten co sprzedał nieopakowanego Horizona 3

rozsądny konsument xd

/oczywiście u mnie 1. na liście do nie-ogrania jest H:ZD, biorę nówkę w folii, jak przyjdzie to od razu wystawiam, bez włożenia do napędu
-będzie recenzja na podstawie okładki 

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

No i co z tego ze sprzedałem ta nudna grę?

Ukończyłem 1 i 2, przy 2 się prawie obrzygalem z nudów, wiec wolałem uniknąć tego przy 3, zreszta jak się później okazało - dobrze zrobiłem.

Opublikowano

Tak tak, nudna gra, w którą grałeś na targach w jakieś demko. xdd

Opublikowano

-będzie recenzja na podstawie okładki 

tylko uwazaj, zebys bana za spoilery nie dostal xD

Opublikowano

Tak tak, nudna gra, w którą grałeś na targach w jakieś demko. xdd

To powiedz mi zatem jakie są nowości w gameplayu pomiędzy FH3 a FH2, mam na myśli, jak jest prowadzona kariera, i jakie nowe wyścigi doszły ktorych nie było w FH2z

Opublikowano

Czy możecie przestać pisać z nim na temat Forzy/DC? 

Dziękuje.

Opublikowano

I pisze to gość który wlepia warny za gify przekroczone o 2mb xD

Kyo, napisałem to ogólnikowo, bo warny za za duże gify dostawałem od kogo innego,

serio, weź jakieś tabsy. najlepiej pavulon na rozluźnienie czy coś.

Opublikowano

Przede wszystkim można robić własne wyścigi a to daje bardzo dużo i generalnie zabija nudę, która była w 1 i 2. Nie jesteśmy już zdani na w miarę przewidywalnych twórców tylko możemy zagrać w trasę przygotowaną przez znajomego, z jego zasadami, konkretnymi samochodami itp. 

Już nie mówię o tym, że model jazdy zjada i wysrywa wszystkie dostępne arcade'ówki. Wielka, rozbudowana i piękna piaskownica. :banderas:

Australia to był świetny wybór. 

Opublikowano

Daj mu spokój, demko go znudziło po dwóch wyścigach...

Opublikowano

Ale wy uwielbiacie tego exacta ja yebix. Gra mu sie znudziła i pocałujciego w dupala

Beczunia

Opublikowano

GRA O SAMOCHODACH nr 3 

: brak nowości, nadal jeździ się samochodami

2/10

Opublikowano

Ja zdaje sobie sprawę z tego ze osoby przyzwyczajone do kopiuj wklej tasiemców only on Xbox uważają ta grę z klejnot generacji, ale jeśli ktoś ma pojęcie o wyscigowkach to wie, ze Forza Horizon to gra dla casuali, to wszystko.

Opublikowano

no jedyna gra nie dla casuali z wyścigówek to dirt rally

Opublikowano

Przede wszystkim można robić własne wyścigi a to daje bardzo dużo i generalnie zabija nudę, która była w 1 i 2. Nie jesteśmy już zdani na w miarę przewidywalnych twórców tylko możemy zagrać w trasę przygotowaną przez znajomego, z jego zasadami, konkretnymi samochodami itp. 

Już nie mówię o tym, że model jazdy zjada i wysrywa wszystkie dostępne arcade'ówki. Wielka, rozbudowana i piękna piaskownica. :banderas:

Australia to był świetny wybór.

odpisywanie expertowi xD

Opublikowano

no jedyna gra nie dla casuali z wyścigówek to dirt rally

PC Cars również.
Opublikowano

Przede wszystkim można robić własne wyścigi a to daje bardzo dużo i generalnie zabija nudę, która była w 1 i 2. Nie jesteśmy już zdani na w miarę przewidywalnych twórców tylko możemy zagrać w trasę przygotowaną przez znajomego, z jego zasadami, konkretnymi samochodami itp.  Już nie mówię o tym, że model jazdy zjada i wysrywa wszystkie dostępne arcade'ówki. Wielka, rozbudowana i piękna piaskownica. :banderas:Australia to był świetny wybór.

odpisywanie expertowi xD

Oo i jest największy hipokryta xd

Opublikowano

Ja rozumiem po części Exacta 

Sony w sposób wyjątkowy chcę  troszczy się o graczy, nie dopuszczając aby poczuli znużenie, dlatego od roku 2013 realizuję politykę wydawniczą: "Jeden racer na całą generacje" 

Microsoft z kolei bezmyślnie dostarcza co roku najlepszych racerów z ocenami na poziomie klejnotu generacji. Nuda, monotonia i powtarzalność, no ileż można grać w te sztosy?  Aby przełamać tę rutynę mógłby Microsoft wydać raz na jakis czas racera z 50 autami na start, bez pogody i z niedziałającym multi, ale widocznie goście z Redmond są to zbyt głupi 

Eh Microsoft mógłby uczyć się od Sony, szkoda że MS nigdy nie będzie jak Sony  :frog:

Opublikowano

Kogo obchodzą jebane samochodziki?

Opublikowano

To co, jeszcze chwila i wszyscy będą w CW śpiewać "I'm blue da ba dee da ba daa" jak boty same się wykończą :kaz:

A kiedy napiszesz w końcu w temacie Trudne sprawy administracyjne i regulamin ?

Nie napisze, za bardzo prawda kole w oczy.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.