Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Jak już mamy zlot informatyków w temacie to się o coś spytam - PS4 Pro też nie obsługuje wifi 5,0GHz? Trochę smutno że zwykła czwórka nie działa na tym, a Switch, gdzie komunikacja polega na wysyłaniu znaków dymnych, elegancko łyka ten standard.

06165117611086104699.png

:reggie:  :reggie:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Dobrze, że ta szmata Horizon zdechła :cool:

Opublikowano

Czyli obsługuje. Fantastyczna usprawnienie. Dziękuje za merytoryczną odpowiedź, niech koledzy się uczą od ciebie :cool:

Opublikowano

Jak już mamy zlot informatyków w temacie to się o coś spytam - PS4 Pro też nie obsługuje wifi 5,0GHz? Trochę smutno że zwykła czwórka nie działa na tym, a Switch, gdzie komunikacja polega na wysyłaniu znaków dymnych, elegancko łyka ten standard.

W odpowiedzi na postawione pytanie informuję że obsługuje:

Szkoda tylko że Switch niby taki nowoczesny, moc porównywalna z tabletami nawet (!) plus obsługa 5Ghz a padziki się rozłączają :(

Opublikowano

Kyo szkaluje switcha :/ brak uszanowanka

Opublikowano

Chciałem siostrze kupić słicza, ale w co ona będzie grała? Tyle siana za Zelde i Mario? Trzeba być prawdziwym fanem Nintendo aby kupić już teraz tą konsole

Albo owcą taką fest

Opublikowano

Teraz to tylko zelda i troche przeplaconych indie gierek. Pod koniec roku powinno byc sporo lepiej, no i licze na jakas nowa wersje switcha + bundle do tego czasu.

Opublikowano

Jako prawdziwy wierny od zawsze fan nintendo pisze warto

Opublikowano

Potwierdzam dla Zelduni warto!

Opublikowano

Mk8d>zelda

Opublikowano

Jeszcze nie grałem :<

Opublikowano

Szkoda tylko ze nintendo juz chyba nigdy nie ogarnia dauna w kwestii uslug sieciowych

Opublikowano

Ale MK podobno chodzi milion razy lepiej niz Forza Horizon MS ^^

Przynajmniej do poki nie zacznie wywalac z wyscig xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dobry online, to podstawa.. Nintendo wyszło z innego założenia, firma która zrobiła rewolucję w postaci Wii, nie potrafi przystosować się do dzisiejszych standardów, i traktuje online, jako zbędna /dodatkową opcje. Nie wspomnę o funkcji Save, i sposobie komunikowania się na party.

Opublikowano

Jedyna firma co dalej powaznie traktuje kanapowe multi

Opublikowano

No jak innego nie ma no to nic dziwnego

Opublikowano

Dobry online, to podstawa.. Nintendo wyszło z innego założenia, firma która zrobiła rewolucję w postaci Wii, nie potrafi przystosować się do dzisiejszych standardów, i traktuje online, jako zbędna /dodatkową opcje. Nie wspomnę o funkcji Save, i sposobie komunikowania się na party.

to ludzie w 2017 roku dalej poważnie biorą online gaming? XD czy ja się przeniosłem do 2007 na boom na Girsy/Halo 3? 

tylko Nintendo.

Opublikowano

Jedyna firma co dalej powaznie traktuje kanapowe multi

A po co komu kanapowe multi jak tu każdy ma jednego pada któremu się nonstop baterie rozladowuja.

Opublikowano

te Twoje argumenty panda, powinszować 

Opublikowano

Z tym Switchem (i jego fanbojami) to jest trochę jak z tym biedniejszym kolegą z podstawówki z lat 90, że kiedy był prestiż posiadania roweru górskiego i rodzice takowe nam kupowali, tak zawsze był ten jeden od patusów co jeździł wciąż na składaku. Jego linią obrony było np. "że on ma dynamo", albo "że ma bagażnik". To kij że na byle dziurze mu spadał łańcuch, kierownica wylatywała ramy, a szprychy  gięły się od samego patrzenia. Ważne że mógł sobie jeździć po zmroku i przewozić węgiel na bagażniku.

No i tak jest mniej więcej ze Switchem i jego "niestandardowymi zaletami" ;)

Opublikowano

Albo jak ktoś siedział na ps3 gdy wszyscy giercowali na ps4 i xbonie KEK

Opublikowano

to ludzie w 2017 roku dalej poważnie biorą online gaming? XD czy ja się przeniosłem do 2007 na boom na Girsy/Halo 3? 

tylko Nintendo.

to gdzie jest twój switch hm?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.