Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ogólnie robić bekę z kogoś, bo ktoś gra we wszystkie gry i szufladkuje się pod jakieś tam inne rakowe gry mimo, że sprawia to frajdę graczowi. Każdy ma swój gust i każdy gra, w to co lubi i jaki mu gatunek leży. Jedni lubią souls like, inni samochody, a jeszcze jeden lubi sobie walić hitlera pod prysznicem ojca indie gier. A jak ktoś komuś wypomina, że masz ujowy gust to zobacz jakie w Ty grasz gry. Jakby to było jakieś napiętnowanie graczy, bo grałeś w Asasyna albo Horizona - gry to są gry i każdy gra, w to co lubi, a nie jeździ się po Nim, bo grał w jakiegoś w Driveclub, Asasyna czy BF1 lub nie daj się boże w Cod.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ale Expert prosiłem Cię już, nie masz pojęcia do siedź cicho anie błazenadę odstawiasz.

Gry i konsole sprzedaje codziennie od paru lat i uwierz mi, że jest masa januszy, którzy kupowali PS4 PRO po 2300, rzucili się na ten sprzęt jak banda zwyroli, najlepiej sprzedający się ex na PS4 to Uncharted, które jako jedyne można porównać do reszty gier, które mają wysoką sprzedaż jak FIFA, GTA i Battlefield i oczywiście AC.

Jest masa graczy w Polsce, którzy mają PS4 i AC łykają rok w rok jak młode pelikany, jednocześnie zadając pytanie kiedy będzie następna część, więc taki AC zapowiada się na mocną kartą przetargową, ludzi interesuje piękna grafika i to, która konsola jest najmocniejsza co udowadnia fakt dlaczego PS4 tak dobrze się sprzedaje, janusze mają w (pipi)e te wszystkie za(pipi)iste exy jak nioh, nier na które klapy czekały 3 lata ich kupuje gadka typu, najlepsze najmocniejsze koniec kropka.

Kolejnym argumentem za scoprio to odtwarzać ultraHD, jeżeli M$ zrobi dobrą reklamę typu odtwarzać UHD gratis dorzucą do tego tekst prawdziwe 4K, najpotężniejsza konsola i nowy AC jako time EX plus jakieś swoje tytuły IMO na początek spokojnie wystarczy.

Jest masa januszy, którzy dla nowego AC pójdą i kupią Scorpio, także Expert przestań się mądrzyć.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Mimo wszystko ciężko zrozumieć kim dla Ciebie jest normalny gracz skoro masz ogranych tyle Assasynow, czyli to sa Ci normalni gracze? Ci ci maja tyle Assasynow?

W (pipi)e mam co dla Ciebie jest normalne a co nie, jestem graczem i gram w to co mi sprawia przyjemność, a nie w to co koledzy mi każą, bo tak wypada.

Mając tyle Assasynow powinieneś to rozumieć bardzo dobrze.

nie popłacz się januszku

Opublikowano

Warto dodać, ze wpływ na gry ma również styl życia i ilość wolnego czasu na gry, moje najlepsze czasy na granie po 10 godzin bez przerwy już się skończyły, i tak, ciagle wole wejść np. zagrać dwa szybkie mecze w ostatnie Black Opsy niż rozpocząć kolejna misje główna w "dużej grze"

Zazdroszczę tym co maja tyle czasubna gry, pewnie gdybym miał tez tyle czasu na gry, to kupiłbym PC i grał w gry strategiczne.

Mimo wszystko ciężko zrozumieć kim dla Ciebie jest normalny gracz skoro masz ogranych tyle Assasynow, czyli to sa Ci normalni gracze? Ci ci maja tyle Assasynow?

W (pipi)e mam co dla Ciebie jest normalne a co nie, jestem graczem i gram w to co mi sprawia przyjemność, a nie w to co koledzy mi każą, bo tak wypada.

Mając tyle Assasynow powinieneś to rozumieć bardzo dobrze.

nie popłacz się januszku

To tylko łzy radości, z beki jaka mam z Ciebie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No szkoda, że smiejesz się jak kretyn do monitora. Lepiej zapłacz nad swoim gustem growym z premier jakie były na ps4 przez ostatnie poł roku czyli The Last Guardian, Gravity Rush 2, Persona 5, Nier, Nioh kupileś tylko Horizona.

iksde ku,rwa de jakie bezguscie

Opublikowano

najlepsze jest to, że on jeszcze wojuje tymi grami xD

M$ nie zawodzi szykuje się  jakiś ex od third party studio :banderas:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Wow, Mazzeo chwali się, że Xbox będzie miał deal marketingowy do gry third party. I jeszcze wszystko wskazuje na Asasyna.

Dla wielu januszy to będzie solidny powód do zakupu scorpiona o ile jest to prawdą.

Ale dyskusja toczy się między nie-Januszami. W większości.

Opublikowano

Dla wielu januszy to będzie solidny powód do zakupu scorpiona o ile jest to prawdą.

Tak na pewno janusze zostawią swoje konsole/pc i polecą do sklepu po nową konsolę za 2 tys. bo będzie na niej dodatkowy strój DLC do Assassina xD

Boty w takiej desperacji że już wszystkiego będą bronić.

Opublikowano

Kapelusz w RDR był solidnym argumentem swego czasu, czemu teraz cały strój miałby nim nie być?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Tak na pewno janusze zostawią swoje konsole/pc i polecą do sklepu po nową konsolę za 2 tys. bo będzie na niej dodatkowy strój DLC do Assassina xD

Becet czekam aż ciebie będzie piekła dupa jak nowa gra CDP Red będzie wygladać dwa razy lepiej na Skorpio a ty jak robak na ps4 :banderas:

Opublikowano

Kapelusz w RDR był solidnym argumentem swego czasu, czemu teraz cały strój miałby nim nie być?

bo rdr to jezus gier a asasynem jara sie tylko bluber i fanek?

Opublikowano

No szkoda, że smiejesz się jak kretyn do monitora. Lepiej zapłacz nad swoim gustem growym z premier jakie były na ps4 przez ostatnie poł roku czyli The Last Guardian, Gravity Rush 2, Persona 5, Nier, Nioh kupileś tylko Horizona.

iksde ku,rwa de jakie bezguscie

Naucz się czytać ze zrozumieniem.

Kiedy była premiera Horizona? To Ci powiem ze nawet w połowie nie jestem, po co mam kupować resztę tytułów skoro jeszcze Horizona nie skończyłem? Następny będzie prawdopodobnie Nier bo mi bardzo demko podpasowalo.

Opublikowano

Teen Asian Massive Mixed Reality Multi-Player Online Sucks BBC 

Opublikowano

Ja tu mówię o time ex na całą grę a nie na jakieś DLC...

Taki AC dostępny tylko na scorpio prze rok to IMO dobry dil. 

Opublikowano

moze w tym mmo na vr bedzie sie dalo zrobic conkera

Opublikowano

Już widzę jak Ubisoft daje rok ekskluzywności na Assasyna na konsoli która nie miała jeszcze premiery xD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nie wiem co jest głupsze - myślenie że assassin bedzie exem czy że taka praktyka kogokolwiek zaora xd.

Już pomijam że chodzi tylko o marketing ale widzę niektórzy już bujają w chmurach Microsoftu.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Niebo=hav7n, nie myślenie tylkio gdybanie...

Był Bioshock, był Tomb Raider to i może AC będzie.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Niebo nie myślenie

Przepraszam za pomyłkę.

Opublikowano

Niebo nie myślenie tylkio gdybanie...

:mog:

Opublikowano

C-3PO_droid.png

Opublikowano

<gdybanie mode on>

Conker, Fable 4, ex od FS, Assassin na rok, nowe Ninja Gajden, DMC5 :fsg::obama::banderas:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

<gdybanie mode on>

Conker, Fable 4, ex od FS, Assassin na rok, nowe Ninja Gajden, DMC5 :fsg::obama::banderas:

Scalebound 2 pominąłes.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.