Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Outer Haven

Po tylu latach chyba wreszcie dorobiłem się podpisu nad nickiem.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Outer Haven

W MGSie 4 jest outer haven :cool:

Opublikowano

Dwa dni temu gierka od studia wewnetrznego microsoftu zgarnela 90 na metacritic, a klapy ile jeszcze musza czekac na exa sony z,taka srednia ?!

Opublikowano

Szanowny panie adminie samo Outer starczy.

Dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

Dwa dni temu gierka od studia wewnetrznego microsoftu zgarnela 90 na metacritic, a klapy ile jeszcze musza czekac na exa sony z,taka srednia ?!

Wielkie narzekanie na MS, ale jakby Forza Horizon wyszła na PS4 to byście pchali hajs Mikrosftowi workami i jeszcze byście się cieszyli, że jaki głupi MS stracił eksa :ragus:

Opublikowano

haven to akurat przystań chłopaki

Nie pierwszy i ostatni raz nazwałem go niebem  :dog:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

haven to akurat przystań chłopaki

Nie pierwszy i ostatni raz nazwałem go niebem  :dog:

No to żarciki nie z tej ziemi, he he

Opublikowano

A kto powiedział, że to żart?  :dafuq:

Opublikowano

hav7n = niebo 

A nie, że nie bo nie :P

(pipi) (pipi) (pipi)

anyway, planuję kupić Xboxa. Co polecacie na start? Szukam jakiejś realistycznej strzelanki gdzie mogę teabagować. Zastanawiam się jeszcze nad

wJR9tNM.png

Opublikowano

Ma przecież Forze, Forze, Forze, Gyrosy, Halo, Halo, Halo, Halo, QB i Ori

Opublikowano

Ori, state of decay i horizon. Chyba wszystko

Opublikowano

Jezu jaka musi być tam posucha, ze gra na 72 jest na liście prawdy.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Dla mnie istotne było tylko to, że jeździlo sie lepiej niz w DC, a i zombiaki mozna bylo poubijac. Sztosik

Opublikowano

Dla mnie istotne było tylko to, że jeździlo sie lepiej niz w DC, a i zombiaki mozna bylo poubijac. Sztosik

No nie gadaj ze cofanie czasu tez jest w tej grze xD
Opublikowano

State of Decay sztos. No ale janusz przemówił xD

Opublikowano

Ale halo juz nikogo.

Opublikowano

No dla ciebie 7/10 drive srak to sztos :dunno:

Opublikowano

No nie gadaj ze cofanie czasu tez jest w tej grze xD

Nie wiem, które styki w twoim mozgu sa odpowiedzialne za ta konkluzje, ale gratuluje

Opublikowano

No dla ciebie 7/10 drive srak to sztos :dunno:

sztos to by był ale na Amidze 500 z taką grafiką

Opublikowano

Od kiedy zwolnili donsterydo z działu marketingu MS Polska (lub przestali mu płacić za te bzdury co tu pisał i sam się zwolnił) w temacie panuje posucha, lecz na dobrą sprawę w społeczności graczy zapanował pokój. Nie sądzicie że tak jest piękniej, gdy wszyscy zgadzają się co do wyboru i grają na Playstation, jak w czasach PSX-a? Ja tam wolę właśnie tak jak jest teraz. Jasne, Sony już się tak nie stara jak w czasach ostrej konkurencji, ale atmosfera jest zdrowsza i nie trzeba się pytać nikogo jaką ma konsolę gdy chce się z nim o grach porozmawiać.

Jasne, jeszcze czeka nas krótka beka przy okazji Scorpio, gdy wyjdzie że nikt tego nie kupuje bo po co skoro nie ma ex'ów na to (i nie ma plakietki Nintendo na nim, więc brak gier to poważny argument przeciw), ale to będzie taki postwojenny deser, niczym podpisanie aktu kapitulacji i paktu pokojowego przez botów. Radujmy się, nadciąga era dominacji i przyjaźni zarazem ;)

Opublikowano

Radujmy się, nadciąga era dominacji i przyjaźni zarazem ;)

Ja (pipi)e, to już faszyzm.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.