Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

lepsze niz gierki jakie sony daje w plusie

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Twoje żarciki są tak czerstwe, że nawet mi gardło zasycha.

Opublikowano

horizon xd, ruda babka z daunem polujaca na dinoboty michaela baya z gameplayem, craftingiem i systemem rozwoju skopiowanym z gierek ubi

maly swiat, zmiana pogody w sekunde, zmiana klimatu w metr, jedynie debilny gameplay bez zmiany

mozna bylo chwalic dla beki ale ludzie, przeciez to (pipi) obesrane jest, jakby nie grafika to max 6/10

Co innego wmawiales wszystkim i sie o to nawet klociles yebana pod publiczke dzifko.

A najlepsze jest to ze do dzisiaj jestesmy skloceni przez ta gierke dla dzieci bo jak ja zaczales wychwalac to ci od razu wyjechalem ze poyebany jestes.

Ficus? Nigdy nie szanowalem.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Skloceni?xd chyba serio yakuza mi na chate wjedzie za chwile

Aloy>chinski klap, tyle jezeli chodzi o szanowanie

Opublikowano

Ficus od momentu gdy kupił Switcha strasznie wulgarny jest, przypadek? Nie sadze.

Opublikowano

Zrobił się bardzo agresywny, trzaska dupą na lewo i prawo bo nie może strawić tego, że kupił drogi i bezużyteczny sprzęt. Tak bywa :lapka:

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

horizon xd, ruda babka z daunem polujaca na dinoboty michaela baya z gameplayem, craftingiem i systemem rozwoju skopiowanym z gierek ubi

maly swiat, zmiana pogody w sekunde, zmiana klimatu w metr, jedynie debilny gameplay bez zmiany

mozna bylo chwalic dla beki ale ludzie, przeciez to (pipi) obesrane jest, jakby nie grafika to max 6/10

ja pier,dolę jak zbombardowane prawdą :obama:

Ficuś? Zawsze szanowałem.

Ficek posmakował w końcu innej marki niż sony i od razu głos rozsądku mu się włączył.

Wszystkie tłumione w sobie emocje i myśli znajdują teraz gwałtowne ujście.

Opublikowano

Ale przestańcie trolowac bo pomyśli ze znalazł nowych przyjaciół.

Opublikowano

Zrobił się bardzo agresywny, trzaska dupą na lewo i prawo bo nie może strawić tego, że kupił drogi i bezużyteczny sprzęt. Tak bywa :lapka:

Przecież ps4 dostał od żony. 

Opublikowano

a najgorsza to juz w ogole jest spolecznosc na psn - mendrek, expert, chinski klap, bluber itp - jezus maria, placze odpalajac ta friendliste, dobrze, ze od jakiegos softu dali mozliwosc grania offline

nieogary tylko o gierkach potrafia gadac, oczywiscie gloryfikacja z reguly tych co tylko sa w plusie bo tam malo kto cokolwiek kupuje na premiere, a jak juz kupuje to i tak nie gra lub nie konczy bo wazniejsze plusy w zakupach growych, ciagle pytania czy warto zagrac, czy platyna prosta, ciagly hejt na wszystko pomimo, ze sie nie gralo. jak organizowalem forumkowe wyzwania w driveclubie to po miesiacu musialem zalozyc drugie konto rywalizacja dc i z tego pilotowac bo nieogary grozily mi smiercia, ze 15min czekaja na zaproszenie do wyzwania

w pelni rozumiem czemu nintendo nie wprowadza komunikacji glosowej na switchu, mozna czerpac o wiele wiecej funu bez rozmow, a w czasie grania to i tak dekoncentruje

Opublikowano

Borze jaką tragedia dla forum był zakup switcha przez ficka. Tak głupich postów dawno nie czytałem na forum jak od tego dnia. Przy mario trzeba go na jakiegoś miesięcznego bana popchnac bo bedzie szerzyl gejoze

Opublikowano

moj psychofan jak zwykle w moim cieniu

Opublikowano

Ficek, nie daj sie tlamsic przez jakiegos przegrywa! 

Opublikowano

ja na psnie xDDDDD co ten typ cpie

Opublikowano

Ja to nawet nie wiem czy mam go w znajomych xD

Dobre prochy tam masz, tylko przez okno nie wyskocz.

Opublikowano

ale to prawda, ja ciagle widze blubera na psnie :) i czezkiego

niby tacy antysonowce...

Opublikowano

Ficek, za Tobą wszędzie!

Opublikowano

Ficuś, Ficuś, Ficuś!

:daddy:  :daddy:  :daddy:

Nintendo otwiera oczy, true story  :banderas:

Też musiałem tłumaczyć na PSN, nie zagrasz w zeldę nie zrozumiesz geniuszu.  :czezky:

Opublikowano

Ficek musi jeszcze kupic iphone'a i przejsc na islam. Full ultras combo

Opublikowano

Ficek musi jeszcze kupic iphone'a i przejsc na islam. Full ultras combo

i zostać wegetarianinem 

Opublikowano

I musi być imigrantem. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.