Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

mam horom curke

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Może też się załapie. Zelda (pipi) :lapka:

579d9d042eb52a79a0f6759b5634f516.gif

Opublikowano

16 maj, a na Xboxa dalej w sumie nic w tym roku nie wyszło. Konsolę można już chyba wsadzić na tę samą półkę, co PS Vita bo w najbliższych miesiącach jest jeszcze gorsza pustka. Oprócz Phantom Dust.

Opublikowano

Forza Horizon 3 Hot Wheels mój drogi, najlepsze wyścigi tego roku :banderas: 

Opublikowano

No popatrz to zupełnie jak PS4 przez ostatnie 3 lata, zresztą jak dobrze pamiętam blantman swoje PS4 chował do szafy, już jakiś czas temu.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

16 maj, a na Xboxa dalej w sumie nic w tym roku nie wyszło. Konsolę można już chyba wsadzić na tę samą półkę, co PS Vita bo w najbliższych miesiącach jest jeszcze gorsza pustka. Oprócz Phantom Dust.

A ty kupisz jakąs dobrą grę na to ps4 czy tylko w battlefieldy będziesz grał?

Opublikowano

Nic? No ja rozumiem, że na PS4 wreszcie obrodzilo, ale nie zapominajmy o szytwniutkim dodatku do Forzy Horizon 3 i Halo Wars 2.

Yooka Layle to zła gra? Wieśman? Doom?

Innymi słowy, do budy.

nie no tymi eksami na PS4 to zamknąłeś usta wszystkim hejterom

Opublikowano

Stałe klatki na bagnach to konsolowy ex na PS4 :lapka:

Spokojnie, na exy będzie też pora. Nie ma co się spieszyć.

Opublikowano

ależ Z A O R A Ł L E W A K A 

xd

Stałe klatki na bagnach to konsolowy ex na PS4 :lapka:

maxresdefault.jpg

Opublikowano

- Hw2 i dlc do gierki na pół roku na tym jechanie xD

- wychwalany pod niebiosa Switch i remaster i port gierek na start jako dealbreaker

XD

Opublikowano

Nie zakrzywiaj rzeczywistości. Nazwałbym cię botwinką, gdyby nie mój szacunek dla botwinek.

Opublikowano

no posiadacze PS4 musieli ściągąc gigabajty łatek i na koncu zmienić ps4 bieda edition na PRO z BEAST MODE zeby miec te w miare stabilne 30 fps na bagnach, podczas gdy na x1 prawie od samego poczatku smigalo nienagannie. piekne samozaoranie Figar, piekne :dynia:

ale co Ty o tym wiesz, podczas gdy swiat ogrywal W3 na x1/ps4 to Ty grales w jakies starocie na x360 i teraz wielkie paniszcze bo kupilo PROsiaka, goty W3 i szpanuje, boze jak gardze 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Resoraki i dinozaury na pseudo trasach z trackmani - sztywniutki dodatek do najlepszego racera na rynku.

XD odstawcie już internet bo jest zbyt śmiesznie.

Opublikowano

Swawolne plonsanie po łąkach horazłom vs. Sztywna jak cena ps pro fabula dzakuzii?

Na matke tez plujecie?

Opublikowano
ale co Ty o tym wiesz, podczas gdy swiat ogrywal W3 na x1/ps4 to Ty grales w jakies starocie na x360 i teraz wielkie paniszcze bo kupilo PROsiaka, goty W3 i szpanuje, boze jak gardze

dokładnie tak samo zrobię ze Switchem, a Ty kupuj Chuyo Chuyo Tetris za 249 zł

Opublikowano

bluber cos pier.doli o dawno naprawioanych klatkach w wiedzminie, a sam kupil zelde w najgorszej wersji i bedzie ogrywac jak zwierze w 720p w rocksolid 18fps

Opublikowano

Swawolne plonsanie po łąkach horazłom vs. Sztywna jak cena ps pro fabula dzakuzii?

Na matke tez plujecie?

confused-will-smith.jpg
Opublikowano

czytasz wszędzie na forum, że srakuzi = takie gta tylko, że lepsze, bo gta to gunwo... i wgl panie to je gameplay dla konesera

a później grasz i nie dość, że to okazuje się słabą bijatyczką to jeszcze na 10 minut gameplayu przypada 20 minutowy filmik i 15 minut czytania jakiegoś lania wody na papier. no ewentualnie możesz sobie w mahjonga zagrać (w którego nikt na forum nie wie o co chodzi), albo pograć w minigierki jak bejsbol, karaoke czy jakieś tańce itd. a później robisz questy w których

bronisz dopę sprzedającą używane majtki przed typem, który chce się z nią ożenić i ją zabić xdd musisz odzyskać gierkę skradzoną jednemu złodziejowi, który ukradł ją złodziejowi, który ukradł ją złodziejowi, który ukradł ją złodziejowi, który ukradł ją jakiemuś gówniakowi. albo jakiemuś mimowi zachciało się siku i musisz zagadać ludzi go oglądających żeby nie zauważyli jak poszedł do kibla

, a po tym idziesz pobić 64 gości i znowu przez pół godziny oglądasz jakiś gówniany filmik z żółtkami w garniturach z prl-u i do tego jeszcze przez następne 15 minut znowu czytasz te czerstwe dialogi. no (pipi), pierwszy raz mnie skręcało przy konsoli i to dosłownie, czułem olbrzymi dyskomfort i chciałem zrobić krzywdę czarnuli. kortyzol skakał mi jak szalony

ehh wyyebałem to do śmietnika, śmieciarka przyjechała i od razu wiosna przyszła.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

A potem poszedłeś oglądać jeżdżące w kółko po guwnie motory. Tak właśnie prezentuje się gust Kuby z Torunia, twardego piernika.

Opublikowano

Kupowanie binda izaka za 250zl na switcha gdzie na praktycznie każdej platformie wart jest tyle co piórnik z kredkami dla pawcia to troche mocarz.

Opublikowano

Kupowanie binda izaka za 250zl na switcha gdzie na praktycznie każdej platformie wart jest tyle co piórnik z kredkami dla pawcia to troche mocarz.

40 dolcow za pudelkowe wydanie gry ktorej nie ma jeszcze dostepnej na x1/ps4 vs 35 dolcow za cyfrowe wydanie na stemie bez promocji vs 30 dolcow za za wersje wybrakowana wzgledem switchowej i steamowej na ps4/x1.

oFi to tak troche mocarza dzis wciagal ewidentnie :dunno: 

Opublikowano
pierwszy raz mnie skręcało przy konsoli i to dosłownie, czułem olbrzymi dyskomfort i chciałem zrobić krzywdę czarnuli

silne mięśnie, słaba psycha, czemu to tak popularny schemat wśród koksów?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.