Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Z grami nie było tak źle, BB bardzo spoko.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Z grami nie było tak źle, BB bardzo spoko.

No wiadomo, że mesjasze ze średnią powyżej 90% to tylko na Nadkonsoli od Sony, bo na tym amerykańskim pośmiewisku, to jeden crap na ponad pół roku na 77% w 720p do kupna na steamie :yao:

Opublikowano

No i bardzo dobre DLC do niego. Szanuje.

Opublikowano

Oj, tak, dlc ze średnią większą niż wszystkie "exy" na x-taczera :banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

konsola fajna tylko te klapki takie glupie ze jezu

Opublikowano

XO S wygląda jakby komuś na tokarni się nudziło i blaszaną płytkę ponawiercał ściemniając, że coś robi

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Co to jest to coś optyczne co starh płacze?

No ja tam nie widzę wyjścia optyczynego...

Opublikowano

ja bym chetnie xone s kupil ale przez ta dziurkowana obudowe z bolem serca musze odpuscic bo by tam od razu za duzo sadzy z wungla nalecialo i by sie konsola popsula

Opublikowano

Ficuś robisz się już nudny z tym NIE kupowaniem xboxa, 3dsa czy innego sprzętu. Wszyscy wiemy już że nie kupujesz niczego bez znaczka sony. Nawet jak by ci jeszcze gorącą kupę ale z logo playstation podali to byś wziął 

Opublikowano

sam sobie zlot zorganizuj jak sie tobie nie podoba co pisze

Opublikowano

Oj, tak, dlc ze średnią większą niż wszystkie "exy" na x-taczera :banderas:

Ale weź już nie klam.

Opublikowano

Przepraszam, indyk Ori do ogrania na smartfonie ma o jedno oczko więcej niż dlc do BB. Hahaha, co za xboxowa bieda xDDD

Edytowane przez YETI

Opublikowano

po postach jetiego znowu mam ochote pobiegac pudzianem

Opublikowano

Przepraszam, indyk Ori do ogrania na smartfonie ma o jedno oczko więcej niż dlc do BB. Hahaha, co za xboxowa bieda xDDD

X8Ufi_zps62cda975.gif

Opublikowano

Do mnie masz pretensje, że taka somalia z rumunią na tym xboxie? Po trzech latach najwyżej oceniana gra, to indyk, ze średnią 87. Jeszcze nie było w historii chyba tak chvjowej konsoli, z tak chvjowymi grami. No i ten epicki 2016 rok, najmocniejsze 77% w historii do kupienia na steamie.

Spencer, wydawaj jak najwięcej xboxów, szampańska zabawa :dynia:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Yeti się już kompletnie zdaunił, nie ma dla niego ratunku 

Opublikowano

po postach jetiego znowu mam ochote pobiegac pudzianem

dzisiaj wieczorem? :ogor:

Opublikowano

Fakty na stół i od razu pękające dupy :fsg:

No ale może w końcu dostaniecie coś lepszego niż 87%, ale wątpię aby to było w tym roku, bo patrząc na Girsy 3 HD, to co najwyzej poziom ostatniego gejlo i to przy dobrych wiatrach. Fakt, microsoft musi zainwestować w te swoje wewnętrzne studia, bo nie ma kto tam gier robic.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

juz mi sie odechcialo

Opublikowano

Do mnie masz pretensje, że taka somalia z rumunią na tym xboxie? Po trzech latach najwyżej oceniana gra, to indyk, ze średnią 87. Jeszcze nie było w historii chyba tak chvjowej konsoli, z tak chvjowymi grami. No i ten epicki 2016 rok, najmocniejsze 77% w historii do kupienia na steamie.

Spencer, wydawaj jak najwięcej xboxów, szampańska zabawa :dynia:

ależ będzie trzask twojej dupy jak wyjdzie FH 3 z zaje.bistymi ocenami potem Gow 4, Recore, Dead Rising 4 a zaraz pózniej Halo Wars 2, State of Decay 2, Scalebound, Crackdown 3, Sea of Thieves

:banderas:

gdzie na ps4 będzie gierka z ps3 z średnią 75% i jakością grafiki z ps2 :kaz:

Opublikowano

Już mi się całkiem grać odechciało.

Opublikowano

W sklepach, to Xone S będzie przy tym wyglądać jak next-gen. Na miejscu MS bym na szybko doklejał do pudełek „corpio" ;) PS. Ta konsola dalej ma 3 nóżki, pozostałe znaczki są mniej wypukłe.

Opublikowano

halo wars 2, sea of thieves, crackdown :banderas:

czujecie ten HYPE?

Opublikowano
Forza Horizon 3, Gow 4, Recore, Dead Rising 4 a zaraz pózniej Halo Wars 2, State of Decay 2, Scalebound, Crackdown 3, Sea of Thieves

:banderas::fsg::obama: :exact:

a PS4 co? Tomb Raider rok po premierze na X1? :kaz: 

Opublikowano

ależ będzie trzask twojej dupy jak wyjdzie FH 3 z zaje.bistymi ocenami potem Gow 4, Recore, Dead Rising 4 a zaraz pózniej Halo Wars 2, State of Decay 2, Scalebound, Crackdown 3, Sea of Thieves

:banderas:

gdzie na ps4 będzie gierka z ps3 z średnią 75% i jakością grafiki z ps2 :kaz:

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.