Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

no słaby jest ten figlarz, wpierw walił konia do ps4 i był niestrawny, teraz ma ps4 i nadal słabo

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

panie bf1 i joko lmao kupione

Opublikowano

zobaczymy jak klapy będą walczyć dodatkiem do u4 po wakacjach jako pełnoprawną gierke 

Opublikowano

jedynie krew i wino bo wiadomo, ze papieza trzeba szanowac

Opublikowano

dlc do zeldy vs dlc do uncharted vs dlc do resoraków

ten rok jest niesamowity

Opublikowano

Dalej boty kręcą karuzele śmiechu? Szrot bez gier, to się dopoerdalaja do Sonki, która co chwilę ma bomby prawdy? Już widzę, jak wyjdzie CTR z funkcją Multi... Obama, ale będzie jazda.

Opublikowano

Już widzę, jak wyjdzie CTR z funkcją Multi... Obama, ale będzie jazda.

przestań ćpać 

Edytowane przez asax

Opublikowano

powerbank przyszedł :
wyrwany z kontekstu, ale napisze że xbox bez gier, a Sony krul
xd 

a..
bomby prawdy to już się tak ogólnie skończyły na ten rok
co miało wyjść, wyszło

----------

@czeski, planujesz jakiś live-stream z pokazu skarabeusza i piratów na E3 u zielonych przegrywów?
:kaz: 

Opublikowano

Asax ale słuchaj, tak na poważnie. CTR, rimejk plus multi, nie kręci Cię? Przecież na PSX, to była goty gierka... Ale rozumiem twoje zielone zboczenie i nadal się nie przyznasz, że w serduszku jest logo...

56d85b87a218ecb970a10ef76477355a.jpg

Opublikowano

Po co komu ctr jak jest mario kart

Opublikowano

zawsze wolałem Mario Kart

Opublikowano

Dawaj bomby prawdy z xone, czekam. Chyba, że nie potrafisz się określić co do obozu, i po prostu jesteś tu aby wkórwiaĆ innych więc..

e2a630c7d28d10ff34d227cdb0a2702c.gif

Opublikowano

atawistyczny odruch plemienny

Edytowane przez asax

Opublikowano

SriXdE...(pipi)a jego mać. Miałeś chociaż xone i obok sonke? Miałeś??? Możesz cos o nich powiedzieć? Już myślałem że Asax jedzie na mocarzu dzień w dzień, ale widzę że ty panopku, jesteś goty.

Opublikowano

Ooo i co? Miałeś/masz to przedstaw nam swoje spostrzeżenia na temat dwóch różnych konsol, pod względem growym oraz technologicznym.

Pisz!! (pipi)a jego mać, bo zaraz musi mi polecieć drugi power bank pod tel.

Opublikowano

ok:
to jest moja druga czwórka z chu.jowo rozładowującym się padem i trzeci łan bez gier

i się nie zesraj xd

Opublikowano

SriXdE...(pipi)a jego mać. Miałeś chociaż xone i obok sonke? Miałeś??? Możesz cos o nich powiedzieć? Już myślałem że Asax jedzie na mocarzu dzień w dzień, ale widzę że ty panopku, jesteś goty.

Ooo i co? Miałeś/masz to przedstaw nam swoje spostrzeżenia na temat dwóch różnych konsol, pod względem growym oraz technologicznym.

Pisz!! (pipi)a jego mać, bo zaraz musi mi polecieć drugi power bank pod tel.

czeski jaki spięty o kawałek plasticzku :dynia:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.