Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

ja już nie wiem co on pyerdoli, czytam po 3x i nie rozumiem kontekstu

805 postów
NACZELNY 

xD

jak coś to będziemy napyerdalać w połowie drogi, tylko ja z łodzi jak zwykle nie mam żadnej autostrady (do Los Andżeles) to już nie dzisiaj
będzie solo randomów, pojazdy na nartach i pipi pipi
tylko weź pałerbanka na droge 

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Ech... na chuj ja tu jeszcze wchodzę i próbuję czytać te smutne jak pisda ciepłego posty? :sapek:

Opublikowano

kiedy myślisz ze po postach ciężkiego leszcza i noxa trzeba zamknac cw to pojawia sie meltdown czesiomajora

Opublikowano

O czym on kórwa pyerdoli ? Weź chłopie ochłoń trochę bo autyzm ostry uprawiasz. 

Opublikowano

Cały Kermit, szybko, krótko i się nie (pipi)y.. Szacunek upadania z dywanu na podłogę.

66165f9c25c84a6224de11045dbc3e58.gif

O czym on kórwa pyerdoli ? Weź chłopie ochłoń trochę bo autyzm ostry uprawiasz.

Zakończyłes już swoją przygodę z wyborem tv? Czy nadal mogą na sukces? Ledwo co nowa technologia weszła na rynek, a ludzie oczekują cód, miód malina. Spokojnie, to nie xone, który ma więcej ex, niż nowych kolorowych padow
Opublikowano

Biedny człowiek

Opublikowano

czeski jakie zaawansowane niedojebanie mózgowe i napina o szrota4 jakby mu rodzinę obrażali.

Tak, tak ludzie żyją tylko forumkiem i kupują konsole żeby dostać 20 plusików w Zakupach Growych   :dynia:

Opublikowano

Kupilem gry zeby dostac plusy na forum, niczego nie żałuję. A czeskimajster ma horom curke.

Opublikowano

Witam witam i o zdrowie pytam.

Kolejny piękny dzień za oknem i kolejny dzień pełnej dominacji i penetracji marki Sony.

Opublikowano

Proponuję zamknąć CW do E3, i tak w końcu będzie to zrobione, a poza autyzmem i tak nic więcej tu się nie dzieje, więc po co czekać? Przy okazji jest szansa, że do targów któraś z ameb umrze śmiercią naturalną. 

Opublikowano

bomby prawdy to już się tak ogólnie skończyły na ten rok

co miało wyjść, wyszło

To się gościu zdziwisz, Sony pod koniec roku rozpierdoli ponownie :fsg:

Opublikowano

Sony co chwilę pokazuje bomby prawdy, cała ta generacja to jedna wielka megaTona wspaniałego contentu.

Widzieliście reklamę xone w tv?

Ja (pipi)e, reklama konsoli kinecta (który już na premierę padł), plus minecraft i jakieś gówna na kinekcta. Widać jak Ms Polska ma wy(pipi)ane..

acdfdd77ba6866ae7cae5b3b8a1300ad.gif

Opublikowano

dzień pełnej dominacji i penetracji marki Sony.

ale oszczędź nam tych intymnych szczegółów. Nie obchodzi nas co robisz ze swoją sonką 

Opublikowano

pisanie o konsolkach dla dzieci, dorośli byście w końcu jak pawcio, rocznik 2000 to wielka odpowiedzialność.

Opublikowano

E3 za miecha a czeski psychicznie już wykorkował xD

Opublikowano

odlecial bo ps4 juz sie wypstrykalo z gierek i zostały remastery i multiplatformy które beda ladniejsze na scorpio

Opublikowano

Ciekawe jakie kalpy beda mieć wytłumaczenie xddddddddd no ale jak udało im sie opanować ból po wyjściu prosiaka to wierze ze tym radem sobie poradzą :yao:

Opublikowano

no pewnie czesio teraz penetruje bombe prawdy czy cos

Opublikowano

XM wyciągają Xboxa z szafy, ja lecę spowrotem do Cexa bo SCALE FAKING BAND ZYJE :xboss:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Czekam na wjazd Skarabeusza, oby w końcu Sony miało godnego przeciwnika i aby zaczęła się nowa Total Wojna. ca1f6999ebeda9f08c72c5622e22f8c2.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.