Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

To jak nazwiesz ludzi, którzy kupią za rok nowe PS4, skoro za 2 lata będzie nowsze?

Witamy w świecie telefonów komórkowych. Daliście znak, że jesteście gotowi na taki model, wiec nie pozostało Sony nic innego jak kupić Gilette i golić. Sąsiad ma lepsze ps4? O nie, muszę kupić nowe.

Nadal aktualne.

Edytowane przez ragus

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Frajerami. 

Zmianę generacji rozumiem, z PS4 na PS5, ale półśrodki w postaci PS4 Pro? Jaki w tym kur.va sens? No chyba, że ktoś nie miał wcześniej PS4 to wtedy jest to rozsądny wybór. 

Wiem, że uogólniałeś, ale ja oznak gotowości na to nie dawałem.

Opublikowano

scorpio tez nie jest nowa generacja tylko ruchanskiem

co dzieli ms i sony w tym momencie? czas reakcji na potrzeby graczy

Opublikowano

Destiny 2:

60fps (from multiple first hand sources)

- PS4 and PC Cross-Save (not Cross-Play), and Microsoft is holding back the Cross Save for XBox

- Optimized for PS4 Pro, the next PS4, and Scorpio

- More exclusive PS4 content, again. Ugh.

o co tu chodzi :whistling: :whistling: :whistling: :whistling:

Skad Ty bierzesz te brednie? Gra jest w 30 fpsach.

Opublikowano

Spoczko, w kraju cywilizowanym wymienię Pro na PS5 za 100€ które zarobię w parę godzin pracy - deal

Opublikowano

To dla ciebie tyle co nic, ale ważne jest tutaj zjawisko. Skrócenie żywotności sprzętu. za 10 lat trzeba kupić wygodne biurko pod mocnego pc

Opublikowano

Nie ma na świecie produktu którego żywotność nie jest skracana, czy to samochody, elektronika, rtv, agd, telefony kończąc na konsolach witaj świecie.

Opublikowano

Jak sony to robi to nawet ruchanko bez wazeliny jest przyjemne.

Opublikowano

znowu ból dópy o pół generacjach i konsolach wypuszczanych jak telefony. Prawda jest taka, że prosiakowcy się z was śmieją bo gracie jak zwerzęta w 30fpsach i nie macie opcji graficznych, a nintendo się śmieje ostatnie bo ma zelde która ma wymagania graficzne smartphonu a robią na to gierki generacji.

A u botach mozna jedynie tube odpalic i sobie to wszystko pooglądać.

No.

Chyba ze fifka w zestawie była.

Opublikowano

Top 3 najlepiej sprzedających się gier w USA w kwietniu:

1. Mario Kart 8 Deluxe*
2. Persona 5*
3. The Legend of Zelda: Breath of the Wild*

Chyba trafiliśmy do bizzarro world.
Opublikowano

Szkoda, że xbox umarł, nawet już ich jaskinie i lepiankii zostały opuszczone, bo nie mają na co czekać  :doom:

Już nie wspominając o donieSterydziarzu co umarł śmiercią naturalną.

Edytowane przez oFi

Opublikowano

ta generacja jest niesamowita

a i persona chodzi elegancko bez żadnych paczy t.j. re7, yakuza, nioh i nier :cool:

Opublikowano

znowu ból dópy o pół generacjach i konsolach wypuszczanych jak telefony. Prawda jest taka, że prosiakowcy się z was śmieją bo gracie jak zwerzęta w 30fpsach i nie macie opcji graficznych, a nintendo się śmieje ostatnie bo ma zelde która ma wymagania graficzne smartphonu a robią na to gierki generacji.

No.

A ty nie masz ani trojnoga, ani prosiaka, ani switcha lub xbota gdzie cie zakwalifikowac?

Opublikowano

Top 3 najlepiej sprzedających się gier w USA w kwietniu:

1. Mario Kart 8 Deluxe*
2. Persona 5*
3. The Legend of Zelda: Breath of the Wild*

Chyba trafiliśmy do bizzarro world.

Spencer mial racje - gra nastawiona na online na pierwszym miejscu :ragus:

Opublikowano

Jak można jeszcze ufać typowi, który miał odmienić losy marki a tylko ja zakopał xD.

Opublikowano

No.

A ty nie masz ani trojnoga, ani prosiaka, ani switcha lub xbota gdzie cie zakwalifikowac?

Powinieneś mieć mnie na zawsze w serduszku jako generał królestwa niebieskiego oraz entuzjasta SwitchTostera. Aktualnie siedze w świecie yakuzy także SZANUJ  :lapka:

Opublikowano

na xboxie najlepiej sprzedawal sie wildlands

ten top3 w USA, gierki jakie wychodza i jakie sa zapowiadane.. ja wiem ze wolfie znowu pokręci nosem no ale jest dobrze, bardzo dobrze

Edytowane przez kermit

Opublikowano

No.

jako guwniaka

Opublikowano

ofi jest koneserem gier watchdogs 2 i person 5

Opublikowano

Wartość sprzedaży gier w kwietniu wg NPD na PC w Stanach: 11 mln $  (Spadek o 57%)

Analogiczna wartość sprzedaży gier na konsole: 304 mln $ (Wzrost o 6%)

Że też wydawcom chce się dla tych blacharskich bieda-złodziei cokolwiek klecić to ja nawet nie... :dunno:

Opublikowano

O wlasnie, fajnie ze destiny wychodz na PC. W koncu bedzie mozna poraidowac jak czlowiek

Opublikowano

O wlasnie, fajnie ze destiny wychodz na PC. W koncu bedzie mozna poraidowac jak czlowiek

Chciałeś napisać: poaimbotować jak "człowiek" :ragus:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.