Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Wazne ze bedzie na pc :ragus:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

O wlasnie, fajnie ze destiny wychodz na PC. W koncu bedzie mozna poraidowac jak czlowiek

bungie nie robi gry do tego brak dedyków, powodzenia życzę :ragus:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Przeciez ja nie mam zamiaru w to grac xD najwiekszy zawod obecnej generacji. Mial byc mesjasz a wyszlo nudne guwno

Opublikowano

scorpio tez nie jest nowa generacja tylko ruchanskiem

co dzieli ms i sony w tym momencie? czas reakcji na potrzeby graczy

Spokojnie mogło by nią być, różnica mocy jest sporawa. 

Czyli jak nie wymieniłem zwykłej PS4 na PRO będzie git? xD

Opublikowano

Ale nie jest nie ważne co sobie w tej główce ubzdurasz soul :reggie:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

No jak Sony faktycznie pokaże PS5, to dopiero będzie dymanko  :frog:

Opublikowano

to bedzie n o w a g e n e r a c j a

Opublikowano

Niby po co Sony teraz PS5, skoro PS4 nadal sprzedaje się świetnie, a liczba zapowiedzianych gier jest większa niż wszystkie ekskluzywne gry wydane w historii marki x-beka. Sony niech spokojnie liczy kasę, czeka na killery od Pana Kojim, Pana Ancela, Pana Cage, Pana Barloga i całą resztę sztosiw w postaci Spider-Mana, Days Gone, TLoU2 itd. Czeka spokojnie na premierę x-robaka, obniży cenę PRO, zapowie Bloodborne 2, a zielony plebs niech gra w crapy w 4k na najwyżej 80% do ogrania na pc z podpiętym DS4.

PS5 najwcześniej na gwiazdkę 2018, ale to tylko wypadku gdy x-robak będzie sprzedawał się dobrze.

Opublikowano

widać yeti już się pogodził z tym że będzie grał/gra w najgorsze multiplatformy HD Ready na plejbeke4 bez exów, jakie Bełchatów takie wymagania   :)

W drugiej połowie 2017 forza7, crackdown3, sot, sod2, cuphead i wiele innych nadgier vs map pack do CODa i marketing destiny 2 dla niebieskich pokrak xDDDD

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

z xboxem jeszcze nigdy nie było ta dobrze :banderas:

xd

kto da więcej?

Opublikowano

Nokia też wydawała się kiedyś nie do ruszenia i pokonania. Gdzie ta firma jest teraz chyba nie muszę mówić. To samo może stać się z Sory. Ukąszenie Skorpiona może odwrócić trend rynkowy...

Opublikowano

Nokia też wydawała się kiedyś nie do ruszenia i pokonania. Gdzie ta firma jest teraz chyba nie muszę mówić. To samo może stać się z Sory. Ukąszenie Skorpiona może odwrócić trend rynkowy...

No, to prawda, Microsoft tez wydawał się nie do ruszenia po świetnym Xboxie 360, a jak jest teraz to każdy widzi, kto wie czy Scorpio nie będzie ich ostatnia konsola.
Opublikowano

Chyba nie zrozumiałeś(jak zwykle) co ma na myśli czarek...

Opublikowano

Bardzo dobrze zrozumiałem, tylko ty za głupi jesteś żeby ironię wyłapać.

Opublikowano

skorpio i ratunek xD wy tam macie dobre opary, ten sam towar z bełchatowa

Opublikowano

Bardzo dobrze zrozumiałem, tylko ty za głupi jesteś żeby ironię wyłapać.

No już, spokojnie Panda. oddychaj. 

Opublikowano

Cuphead xdddd

Jestem niemal pewien ze wyleci na 2018.

Opublikowano

niech już go ktoś uspi

Opublikowano

expert ty w ogole grasz w gry czy dla beki tutaj siedzisz

Opublikowano

Mało czasu na gierki prawdę mówiąc, umilam sobie czas w pracy, czasem płacząc ze śmiechu widząc posty botów.

Opublikowano

Zayebiste to NPD za kwiecień w USA. Sonowcy mają na liście takie sztosy jak Persona 5, Nintendowcy Mario Kart 8 i Zeldę, za to Xboxowcy na liście mają... Call of Duty Black Ops 2  powodu wstecznej kompatybilności. Widać target konsoli :banderas:

Opublikowano

Czy klapy już gotowe na wejście pod wóz?

DAH_LsAW0AAC0Qh.jpg

Opublikowano

Nawet nie wiesz jak czekam na te kompromitację ms pod względem gier. Oj jestem gotowy  :fsg:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.