Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Lepiej bym tego nie ujął xD

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

TLG, Gravity Rush 2, Horizon, Persona 5, Ni-Oh

Nie tak źle.

Opublikowano

recore xDDDD obstawiam 95% na metacritic xDDDD

Opublikowano

duchowy nastepca megamana :obema:

Opublikowano

Forza Horizon 3, Gow 4, Recore, Dead Rising 4 a zaraz pózniej Halo Wars 2, State of Decay 2, Scalebound, Crackdown 3, Sea of Thieves

Czy to już cały linup x-downa do końca swoich dni, czyli do końca 2017 roku?

Somalia to przy tym kraina miodem i mlekiem płynąca. Spencer, aleś żeś zarżnął pięknie tego xboxa :kaz:

Nie tak źle.

Plus GTS, Yakuza 0 i wejście do wirtualnej rzeczywistości. To wszystko ma wyjść do końca marca.

:obema:

:obama:

z xboxem jeszcze nigdy nie było tak dobrze

Opublikowano

Jeszcze o Yakuzie zapomniałem. Kur.wa, taki lineup, a tamci pyerdolą o jakimś Halo Wars 2 albo Crackdown 3 xd

Opublikowano

kolega powiedzial ze dla driveclub vr kupi ps4 wiec jedna osoba jest

Opublikowano

Jeszcze o Yakuzie zapomniałem. Kur.wa, taki lineup, a tamci pyerdolą o jakimś Halo Wars 2 albo Crackdown 3 xd

te halo wars i crapdown to jakieś remastery z x360?

upstream_1920x1080-b40cf87791be453c95cda

2569870-crackdown.jpg

:pawel::rotfl::dynia:

te xboxowe standardy :yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

podobno halo wars 2 ma najlepsza fabule w serii

Opublikowano

Nie tak źle.

XDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

ale kupisz jakąś yakuze w koncu? albo w ogóle ps4?

Yeti moge ci nagrać nową wersje z guwnem pjerdolonym trójnogiem bez gier bo tylko do tego to się nadaje.

Opublikowano

ja kupie za ludwesa i mu opowiem jak bylo

Opublikowano

kermit tęsknie

Opublikowano

dr4 za rok, juz mam zaklepane w kalendarzu

Opublikowano

Nie tak źle.

XDDDDDDDDDDDDDDDD

My tu się śmiejemy ale spójrzmy na te gry tak na trzeźwo Europejsko amerykańskim okiem 

Gravity Rush 2 - sequel gry z vity która nikogo. Dodatkowo anime babka latająca po takim sobie mini sand boxie (grałem na vicie i mnie znudziło) 

Ni-Oh - nie grałem nie czekam nie wypowiem się ale na pewno system seller konsol u nas .... 

Persona 5 - gra dla małej liczby hardcorów , gra na którą czeka może 2 % użytkowników ps4 . 

TLG - niech to już wyjdzie i zapomnimy o grze. Mogę się założyć o 200 zł z kimś że będzie to kupsztal nie trzymający stałych fps z mechaniką rodem z ps2 (kamera zapewne tragicznie będzie się ustawiać) .  Czemu 200 zł bo akurat wtedy wychodzi gears of war 4 i kupię za pieniądze klapa (bezcenne) 

Yakuza  - ta seria interesuje szczególnie tych co nigdy w żadną częśc nie grali. Ostatnio namówiłem kumpla aby odpalił na swoim ps3 yakuze co dostał w plusie. Mówię mu jaka goty fabuła jakcy super bohaterowie i klimat. Odpalił wytrzymał 40 min i skasował. Powiedział że większego gówna nie widział i te japońskie animki nie dla niego (on to 95 % graczy ps4) 

Horizon - jedyna gra zachodnia w zestawieniu ale robiona przez (pipi)owego developera. Killzone Shadow fall do tej pory mi się śni po nocach.  Jak chcecie fajnego sandboxa w podobnych klimatach polecam Primala i nawet robo t-rexa tam znajdziecie https://youtu.be/OLXhtpfB1Ac?t=58s

Opublikowano

Widzę yeti ostro przyćpał rano, brakuje jeszcze tekstu "halo3 afryka (pipi) rozmazane", ale to juz pewnie po kolejnej kresce.

btw, tego było potrzeba konsolom, kolejna, jeszcze bardziej upośledzona wersja trójnoga bez gier, generacja uratowana  

Opublikowano

Nie tak źle.

Bez crapów lista wygląda znacznie lepiej. 

Opublikowano

Ja już te gry wyjdą, to kupię.

No i daj spokój, wiem, że bardziej od tych xboksowych perełek grzeją cię gry, które wymieniłem. Nie mów, że nie.

Opublikowano

czytam post blantmana a potem sobie przypominam ze kupil ps4 na premiere dla killzona i knacka xddddddd

Opublikowano

Dobry post blant ale ten trolling o far cry primal niepotrzebny.

Opublikowano

Ja już te gry wyjdą, to kupię.

No i daj spokój, wiem, że bardziej od tych xboksowych perełek grzeją cię gry, które wymieniłem. Nie mów, że nie.

Zagram we wszystko, taki jest mój problem :kaz:

Opublikowano

No Man's Sky jako wizualizacja niekończacego się pościgu klapków za dobrymi premierami na swoje konsole. Czekasz przez te miesiące, odkrywasz nowe, czasem fajne gierki, które z przyjemnością eksplorujesz, porzucasz je po jakimś czasie by dalej wędrować w głąb indie gierek i cichych hitów bądź multiplatform, nieustannie zmierzając do długo wyczekiwanej zayebistej gry, której premiera zbliża się z każdym dniem. W końcu, gdy jesteś zaledwie o krok od sięgnięcia po nowy hit...

Sony postanawia Ci go zabrać sprzed nosa i przerzucić premierę na przyszły rok. I tak na nowo zaczyna się epopeja czekania...

:daddy:

Naprawdę Hello Games to sprytnie wymyśliło i nic dziwnego, że Sony tak bardzo skupiło się na tej grze, w końcu opowiada historię swoich użytkowników :kaz:

Oglądać od 17 minuty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.