Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

no i elegancko, im wiecej o tym piszesz tym lepiej

moze  uchronisz jakiegos gracza przed kupnem xboxa

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Czeski, Ty naprawdę nie chcesz nic zarejestrować z nadchodzącego weekendu? Natychmiast odłóż tą strzykawkę!

Opublikowano

Jeeezu jaka chuyoza sie tutaj odstawia, tylko posty pomijam.

Zamknijcie ten temat do czasu ŁEEEE3

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Czeski zabij się frajerze

Kolejnego użytkownika wyzywasz od frajerów.. Nie potrafisz odbić argumentów, tylko piszesz w najbardziej prostacki sposób napisać pierdoły.. Nie zapomniałeś o XD i Obamie? Dona nie ma na forumku, i wszystkie jego pieski szczekają. Bez urazy, ale nawet nie jesteś śnieżny w CW.. P.S.. Mi też brakuje titanfall z xone na ps4.
Opublikowano

Ten temat wreszcie wraca do formy :banderas:

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Ktoś się jeszcze łudzi że ten Scorpio da rade jakoś zawojować rynkiem? Po co 343i wpadają na E3 bez zapowiedzi nowego Halo? W ich rzekomo nową grę nie wierzę.

Opublikowano

Ale co ten scorpio bedzie miał? Mocniejsze bebechy od pro? Jeden punkt dla tego chuyniu. Okej. A boblioteka gier, jakieś exy które wypełnią automatycznie graczom penisy krwią? Nagle wyczarują 5 gier które pokażą na co stać tę konsolę?

Przecież to będzie cyrk jak ja pyerdolę.

MA SA KRA

Opublikowano

scorpio będzie jak brzydka, gruba panna, która wraca na drugą noc, z równie szpetną koleżanką, myśląc że skusisz się na więcej tego samego

Opublikowano

Wystarczy że do każdego Scorpio będzie Netflix za free i klapy będą zaorane.

Opublikowano

Czeski próbuje dowieść że PS4 wygrało generacje - od 4 lat wygrywa ale to jest za mało

na pssite 2137 postów w temacie XO, żadnego w dziale PS4
granie w gierki nie jest dla każdego 
klapy się powinny wstydzić 

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

beka z botów i ich wiare w chińską konsole z redmond. Zdajecie sobie sprawę ze ten sprzęt będzie przestarzały w momencie premiery? Wstyd to nawet będzie pod 4k postawić

Opublikowano

Czeski próbuje dowieść że PS4 wygrało generacje - od 4 lat wygrywa ale to jest za mało

na pssite 2137 postów w temacie XO, żadnego w dziale PS4

granie w gierki nie jest dla każdego 

klapy się powinny wstydzić 

(pipi)a jaka statystyka....  widac kto ma tyle exow do ogrania, ze nie ma czasu na forum usiasc i posta napisac

Opublikowano

Dopóki Spencer nie przestanie się chwalić liczbami tylko zacznie kombinować w temacie gier to mam kompletnie na tego Scorpiona wyebane.

To już lepiej kupić Pro.

Opublikowano

A na dodatek po premierze Scorpio lada moment uderzy PS5 i to już będzie finał.

Opublikowano

Jaki lada moment? :yao:   Półtora roku po tym doniosłym wydarzeniu (premierze Skorpiona), jak nie więcej...

Opublikowano

Teraz jak będzie Skarabeusz, boty w końcu będą robić ostre porównania klatek... Ojjjj ale będzie się działo, może i nawet będzie przewaga w multiplatformach.

Opublikowano

no a tuż po premierze PS5 uderzy Scorpio 2 i $ony znów będzie leżeć na deskach 

przyszłość gejmingu rysuje się w jasnych barwach. Ciekaw jestem tłumaczenia Mendrka który wyjaśni nam wszystkim że zapowiedź PS5 i niszczenie tradycji konsolowych to wina tylko i wyłącznie złego Microsoftu 

Opublikowano

Teraz jak będzie Skarabeusz, boty w końcu będą robić ostre porównania klatek... Ojjjj ale będzie się działo, może i nawet będzie przewaga w multiplatformach.

Ależ oczywiście, że tak! :yao:  2, 5 raza więcej pikseli na skorpionie niż na prosiaku przy lepszej płynności w multiplatformach załatwi sprawę :lapka:  Dodajmy do tego o wiele lepszego pada i mamy...dożynki niebieskiej prefektury :daddy:

Opublikowano

Ależ oczywiście, że tak! :yao:  2, 5 raza więcej pikseli na skorpionie niż na prosiaku przy lepszej płynności w multiplatformach załatwi sprawę :lapka:  Dodajmy do tego o wiele lepszego pada i mamy...dożynki niebieskiej prefektury :daddy:

No niestety u mnie elite controller po ponad roku użytkowania wygląda tak

q8yKMvr.jpg

pUpheNd.jpg

z jednej strony już guma odeszła, z drugiej powoli odchodzi i nie wiem z czego to wynika, nawet tego nie zauważyłem szczerze mówiąc.

No jak na tak drogiego pada to jakość jednak pozostawia do życzenia...

550zł młody kawalerze :ragus:

Opublikowano

Ms dobrze to rozegrał, wiedzą doskonale że ex nie mają, więc będzie wsteczna z xone, aby ludzie w końcu dostali multiplatforny, w jakości jakie miała konkurencja.

Z xone to samo, gier praktycznie nowych nie mieli, to zapowiedzieli wsteczna z X360.

Dobra dobra, zaraz będą obrońcy i teksty, że jak ktoś nie miał X360, albo xone to jest najlepsza opcja. Mam nadzieję, że kolejny raz, gracze siebie na to nie nabiorą, tylko Ms ruszy (pipi)a dupe, i wyda coś nowego, świeżego.

Opublikowano

oczekiwania:

ezgif-1-0975695939.gif

rzeczywistość:

Man-Falls-Trying-to-Push-Dog.gif

Edytowane przez asax

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.