Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

no a pewnie skończy sie tak

cat.gif

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Co te telewizory z HdEraMi robią z ludzi... Bez urazy, ale w dziale tv to już Pomału robi się małe CWTV. Rozumiem, że tv za 10 tys, ale odnoszę wrażenie że zamiast przyjemności z grania, robi się wojna na suwaki.

Kiedyś człowiek miał zwykłego HD ready i była bajka.. Teraz PrOsiak z jakimiś (pipi)anymi ustawieniami jak w PC, to jeszcze trzeba robić specjalna konfigurację tv żeby wszystko śmigało.

Opublikowano

Ale dziwisz się? Tam jest typ który potrafi osiągnąć HDR na telewizorze bez HDR xD

Opublikowano

kto taki debil? 

Opublikowano

gorzej niż wysłuchiwać dyskusje piwoszy xd

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Niedługo dojdzie do tego, że tv będzie miał profile, pod dany gatunek gier.

Oby tylko Ps5 i Xbox one Skarabeusz 2, nie miały tych (pipi)anych opcji graficznych.. Jak chcę się bawić suwakami to kupuję PC.

Opublikowano

czeski dalej na mocarzu, oczywiście że nowe konsole dalej będą miały opcje graficzne a pewnie nawet bardziej rozbudowane a czasy konsol że wkładasz płytkę i grasz minęły kilka lat temu.

Opublikowano

Właśnie tego Daddy mi brakuje w tych czasach.. Powinni wycisnąć z konsoli co się da.. A nie (pipi)a albo klatki, albo włosy pod pachami Lary, co biega po grobowcach. Z tv robi się podobnie, coś kosztem czegoś.

Aż się łezka kręci jak człowiek pamięta to logo i tą nutę..

https://youtu.be/TfXGEVa1fA4

Opublikowano

Też pamiętam te czasy kiedy większość gier chodziła w płynnych 30 lub 60 fpsach i to bez cięć w oprawie. 

Na wypasionym PC wymienianym co pół roku.

Opublikowano

Coś za coś. Ja za rok planuje kupić turbo skoorwiela, mocarnego pc za 10k. Będę grał w Star Citizen i RDR w 120fps

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Kupować blaszkę za 10 tysi...Autism over the Mountain...

Opublikowano

Pamiętam jak UberAdi się spuszczał nad Star Citizenem, a może się okazać że całość to scam i przekręt większy niż No Man's Sky :reggie:

Dobrze, dobrze! Golić pc-towych frajerów ;)

Opublikowano

Pierwsze przecieki gier na Xboxa które pokażą na E3, wrzucam w spoiler aby nie psuć konferencji jak ktoś nie chce wiedzieć.

Opublikowano

Zaraz zaraz serdelku.

Z tego co pamietam ostatnie co tu pisalem o SC to wątpliwości co do powodzenia projektu ze wzgledu na chociazby ograniczenia silnika gry i kilka innych aspektow które wg mnie nie pozwolą zrobić z tej gry tego czym pierwotnie miała być. Chwaliłem natomiast sterowanie statkiem, fizykę i zniszczenia bo te elementy zwyczajnie są świetnie zrobione.

Krótko mówiąc, japa klapie ;)

Opublikowano

Piękny damage control ahaha. Boli pupa, co nie? Oj musi, taki miał być symulator, a wyszło jak z kartą gdzieforsa którą kupiłeś - dałeś kasę, ch*j że wybrakowana, jesteś pc beka race więc nara. Piękne czasy, gdy głupi gracze są karani za swoje złe wybory ;)

Opublikowano

dziwne ze mendrek byl tym plemnikiem ktory dotarl pierwszy do celu... 

Opublikowano

Już już Mendrek, masz tu chusteczke, wytrzyj się bo ci z brody cieknie

Opublikowano

DASWxWHXsAIchYg.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.