Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

tyle uncharted, a mendrek dalej ani jednego nie skonczyl

Opublikowano

Początek dominacji większej niż za czasów X360:

http://www.ppe.pl/news/51198/project-scorpio-w-chinach-pierwsza-rownolegla-premiera-konsoli-z-reszta-swiata.html

Chinole tak nakręcą sprzedaż, że Sory padnie jak kawka. Samo Sory NIGDY nie dostanie pozwolenia na sprzedaż konsol w Państwie Środka, ze względu na skrajną niechęć rdzennych Chińczyków  do Chińczyków japońskich...

Opublikowano

gral w remastera

Opublikowano

Ej Cezare ale wiesz że obie konsole już są u Chińczyków dostępne od kilku dobrych lat, a MS take zależy na tym rynku ze nawet eSka nie miała tam premiery ty daunie? Xdde

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

IMO MS na E3 skupi się niestety głównie, na mocy konsoli i na tytułach multi platformowych, to nimi będzie reklamować konsolę, bo tacy dzisiejszy gracze są, będą cyferki hasła najpotężniejsza konsola do grania, to na niej będzie najlepsza FIFA, najlepszy Assassins i najlepszy Mordor dorzucą Crackdowna 3, Morze Piratów nową Forze i coś od 343. W dzisiejszych czasach konsole sprzedaje moc i tasiemce...także ja na cuda nie czekam, choć po cichu liczę, że nas czymś zaskoczą. 

Opublikowano

zbanuje ktos tego suchego przyglupa?

Opublikowano

tyle uncharted, a mendrek dalej ani jednego nie skonczyl

yakuze jedną zagrał i już każda goty

Opublikowano

IMO MS na E3 skupi się niestety głównie, na mocy konsoli i na tytułach multi platformowych, to nimi będzie reklamować konsolę, bo tacy dzisiejszy gracze są, będą cyferki hasła najpotężniejsza konsola do grania, to na niej będzie najlepsza FIFA, najlepszy Assassins i najlepszy Mordor dorzucą Crackdowna 3, Morze Piratów nową Forze i coś od 343. W dzisiejszych czasach konsole sprzedaje moc i tasiemce...także ja na cuda nie czekam, choć po cichu liczę, że nas czymś zaskoczą.

No tylko problem jest taki,ze na PRO te gry wygladaja podobnie, Mordor chyba w 60 klatkach, FIFA w 4K i tez 60 fps - jasne pewnie dojdzie wsteczna i HALO/Forza Horizon w 4K, ale jak nie pokaza nowych gier, to moze byc standardowy fail MS. Jeszcze gdyby oni mieli premiere jakiejs mocnej multiplatformy - nap RDR 2 i najlepsza wersje to moze cos by z tego bylo..., a tak Sony pokaze ze 2 exy - Bloodborne 2/God Of War i zaora jakies Cracdalny czy Mordory.

Edytowane przez easye

Opublikowano

słaby ze mnie bot bo przeczytałem global punishing 

Opublikowano

nawet spoko logo musza w tym microsofcie spi.erdolic

Opublikowano

Początek dominacji większej niż za czasów X360:

http://www.ppe.pl/news/51198/project-scorpio-w-chinach-pierwsza-rownolegla-premiera-konsoli-z-reszta-swiata.html

Chinole tak nakręcą sprzedaż, że Sory padnie jak kawka. Samo Sory NIGDY nie dostanie pozwolenia na sprzedaż konsol w Państwie Środka, ze względu na skrajną niechęć rdzennych Chińczyków  do Chińczyków japońskich...

Ostatnia deska ratunku dla amerykańskiego trupa :ragus:

Opublikowano

to chyba lepiej dla ciebie

Opublikowano

Jakie to ciekawe, normalnie news roku.

Opublikowano

Ciekawe ile sztuk do Japonii wyślą

Opublikowano

Może zaraz ms zacznie gierki na PlayStation wydawać :kaz:

Opublikowano

Zadne zaskoczenie byloby liczy sie przeciez kasa.

Opublikowano

hahaha już nie mogę się doczekać skamlenia yetiego bo słyszałem ze destiny 2 i battlefronta 2 kupuje :usmiech: jak brudas, biedak, rumun będzie grał na amatorze :rotfl:

Opublikowano

nie to co bluber panisko:

U mnie pseudo znicz dla ubogich

jUYiHmg.jpg

Opublikowano

Różnica taka, że bluber nie tasuje się do rozdziałki...

Opublikowano

haha ficuś jaki dmg control, ukradł znicza dziecku i wiracha a zaraz poleci na PT bo gier na to nie ma :usmiech:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.