Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

najwiekszy ex klapow od chinczyka z konami ogra sie na padzie od xone w humblu za 1$ w 300fps 8k

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ta egzaltacja towarzysząca Switchowi staje się powoli żałosna. O ile fapowanie do dwóch bardzo dobrych portów rozumiem (BotW, MK8), tak pocenie się tutaj i na GAF-ach do tych wszystkich portów niszowych gierek i indyków, które na PS4 i PC przeszły bez większego echa, jest słabe jak cholera. Jedyna gra, jaka wyszła na Switcha, tworzona z myślą o Switchu, to na razie... Bomberman :reggie:

Opublikowano

tutaj na forum było fapanko do takich multiplatform jak nier, persona5, editch fitch itp jakby były exami na ps4 więc no cóż...

Opublikowano

Przecież to są albo exy konsolowe (PS4, PC), albo systemowe (PS4 + PS3). Mnie nie chodzi, że to źle, że do girek na Switach fapują i do konsoli jako takiej, ale do tych wszystkich portów w gorszych wersjach, jak Puyo Puyo, I am Setsuna, itp. I już zapowiadają, że takie RiME to ograją na Switchu - jak to najgorsza dostępna wersja będzie xD

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Jeszcze nie zapomnij o Tym, że ładnie nintendo goli na frajerach gdzie reszta tych samych gier ograsz po taniości na steama i konsolach ps4/xone, nie mówię, że nie wszystkie ale przeważnie jak isaac, stardew, jak już można powiedzieć to ludzie chyba się już szanować nie potrafią za takie zagrywki XD. Tak jak i sprzedawanie oddzielnie docka z ładowarką to jest niezły analintruder fagów.

Opublikowano

Stacjonarki do najmocniejszego handhelda porownuja xd

Dobrze ze takich rakowych graczy nie bylo kiedys bo przenosniaki pewnie skonczylyby sie na pierwszym gameboyu

Opublikowano

porównują, bo Nintendo nahajpowało ludzi na konsolę hybrydową, STACJONARNĄ z możliwością grania gdziekolwiek. 

To ludzie porównują, co z tego, że na logikę Switch jest przenośniakiem z możliwością gry na TV a nie na odwrot xd 

@Kasias, dlaczego pujo pujo jest najgorsze na switchu? pierwsze slysze.  I am setsuna chodzi bdb, poza 30 klatkami, ale na (pipi) komu wiecej w turowym jrpgu? xd Dlaczego Rime bedzie najgorsze na switchu? Bo 720p? co z tego? jak sam bede przekladal wszystkie indyki czy inne tytuly multiplatformowe w wersji na switcha, bo możliwość grania przenośnie w takie gierki to dla mnie mozliwie najlepsza rzecz na swiecie growym. Uwielbiam grac przenosnie. Oczywiscie jak gra mialaby znacznie ucierpiec na przejsciu na switcha do poziomu niegrywalnego (pipi) to wiadomo ze sie nie kupi. na szczescie nie mam problemu z kupowaniem gier na inne konsole. 

@Faka - sama idea dodatkowego docka z ladowarka jest dla mni glupia bo na hui to komu? No dobra, nie bede porownywal wszystkich swoja miara, moze ktos ma pare TV i che bezproblemowo grac na tv na kazdym z nich, wolno mu, ale cena dodatkowego docka jest zaporowa i tu ostro nintedo zaszalalo, golarka na baranach w kioto tak glosno chodzi ze az tu w uszach buczy. 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

nintendofagi do pieca 

Opublikowano

Największa beka jest i tak z przegrywow co toczyli bekę z botów bo maja konsole bez gier, po czym sami kupili konsole bez gier czyli Switcha.

:lapka: Ficus

Opublikowano

Ficuś nie kupił a ukradł dziecku także wiesz :kaz:

Opublikowano

Expert ale ja dalej mam ps4, switch to przenosniak na ktorym bede ogrywal indory i exy nintendo, ps4 do exow sony i multiplatform aaa

Wygrywam zycie ale ten orzech w twojej glowie tego nie ogarnia

Opublikowano

A są jakieś exy na tego znicza? Bo nie widziałem. 

Opublikowano

ekskluzywne wydanie izaka za 200zł i chuyo chuyo z brelokami na beniz xD 

NO  LUDZKIE ODPADY 

Opublikowano

Expert ale ja dalej mam ps4, switch to przenosniak na ktorym bede ogrywal indory i exy nintendo, ps4 do exow sony i multiplatform aaa

Ale co z tego ze masz PS4?

Cisnąłeś bekę z botów ze kupują lub maja konsole bez gier, a sam teraz masz Znicza bez gier, czy Twój orzech w głowie to ogarnia? Bo mój orzeszek tak, i mam z tego sroga bekę.

Opublikowano

Nie stawie sie przecinka przed i.

Pozdrawiam.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Nie stawie sie przecinka prze i.

Pozdrawiam.

Pisze się przed, a nie prze.

Pozdrawiam bardzo serdecznie.

Opublikowano

"Prze" powinno pisać się w cudzysłowie, a nie bez.

Z wyrazami szacunku. 

Opublikowano

Beda na tego switcha jakies gry nie dla fanow mangi?

Opublikowano

Pozdrawiam.

Unikaj formy „Pozdrawiam serdecznie” w listach kierowanych do osób, których nie znasz (lub znasz bardzo słabo) –  Bywa, że listy elektroniczne, jakie wysyłają do nas obce osoby (z którymi nie mieliśmy nawet okazji porozmawiać telefonicznie), kończone są zwrotem „Pozdrawiam serdecznie”. Takie sytuacje niektórych adresatów śmieszą, u innych wywołują zażenowanie. Serdeczne pozdrowienia nie dziwią, jeśli przesyłamy je tym, z którymi łączą nas dobre, dłuższe i partnerskie relacje – w  innych przypadkach wystarczą neutralne.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Beda na tego switcha jakies gry nie dla fanow mangi?

Bloodborne ma być.

Opublikowano

przecież prosił o gry NIE dla fanów mangi. 

Opublikowano

Pozdrawiam.

Unikaj formy „Pozdrawiam serdecznie” w listach kierowanych do osób, których nie znasz (lub znasz bardzo słabo) –  Bywa, że listy elektroniczne, jakie wysyłają do nas obce osoby (z którymi nie mieliśmy nawet okazji porozmawiać telefonicznie), kończone są zwrotem „Pozdrawiam serdecznie”. Takie sytuacje niektórych adresatów śmieszą, u innych wywołują zażenowanie. Serdeczne pozdrowienia nie dziwią, jeśli przesyłamy je tym, z którymi łączą nas dobre, dłuższe i partnerskie relacje – w  innych przypadkach wystarczą neutralne.

Bardzo serd...tfu! Po prostu bardzo dziękuję za jakże cenną lekcję savoir vivre`u. Człowiek całe życie się uczy :obama:

Opublikowano

Ale co z tego ze masz PS4?

Cisnąłeś bekę z botów ze kupują lub maja konsole bez gier, a sam teraz masz Znicza bez gier, czy Twój orzech w głowie to ogarnia? Bo mój orzeszek tak, i mam z tego sroga bekę.

Konsola dwa miesiace na rynku to chyba nie dziwne ze nie ma stu gier na start, zreszta start i tak ma miazdzaco lepszy niz jakakolwiek konsola sony kiedykolwiek , zreszta pokaz mi jakikolwiek sprzet debiutujacy z gra na 98%, sony startowalo z knackiem i shadowfail
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.