Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

czytam post blantmana a potem sobie przypominam ze kupil ps4 na premiere dla killzona i knacka xddddddd

nie dasz mi o tym zapomnieć .... zawsze musisz chwyty poniżej pasa stosować 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Już tam chuy z tym, że poleca Primala, ale narzekać na TLG, a czekać na Gearsy 4 to jest niezłe nie powiem co.

Przecież to aż człowiekowi się smutno robi.

Opublikowano

TLG jest grą spóźnioną o jakies 10 lat. 

Opublikowano

to jak girsy 4 hehehe

Opublikowano

TLG, Gravity Rush 2, Horizon, Persona 5, Ni-Oh

Nie tak źle.

Bez crapów lista wygląda znacznie lepiej. 

Persona crap?

A co do GR, pewnie opinie beda mieszane, ale ja sie jaram, 1nka byla poprawna, 2jka zapowiada sie o wiele lepiej

2Wh5y4A.gif

Opublikowano

Licytowanie się na gry na przyszły rok, gdy w rzeczywistości nie można być pewnym gier na dany rok praktycznie do samego grudnia :P

2017 to tylko obiecanki developerów po obu stronach, co wyjdzie jak zwykle okaże się w listopadzie przyszłego roku.

Opublikowano

Widzę yeti ostro przyćpał rano, brakuje jeszcze tekstu "halo3 afryka (pipi) rozmazane", ale to juz pewnie po kolejnej kresce.

No to łap, specjalnie dla ciebie.

Otwarte tereny w trybie Warzony wyglądają na wyjęte z poprzedniej generacji, z nieostrą roślinnością i filtrowaniem przypominającym Afrykę w Halo 3.

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-09-29-digital-foundry-wstepne-spojrzenie-na-halo-5-guardians

Czyste fakty, nie dość, że gry wyglądające jak z poprzedniej generacji, po 3 latach najlepiej oceniana gra to indyk do ogrania na laptopie, a jedyny jak dotychczas "eks" w tym roku to crap na 77% w 720p do kupienia z przeceny od grubego.

:xboss: XBOX - WYŻSZY POZIOM BIEDY I BEKI :xboss:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

TLG jest grą spóźnioną o jakies 10 lat. 

Przecież ta gra pod względem mechaniki, AI i animacji jest jakieś 10 lat przed każdym "exem" na x-złoma. Jarać się kolejnymi Girsami, które wyglądają identycznie jak pierwsza część pod względem gameplayu, a pisać coś złego o TLG, ja (pipi)e, co za zielone robaki bez gustu, karmione przez całe życie gierkami na 8.

Licytowanie się na gry na przyszły rok

Ja mogę zrobić listę z tego roku :kaz:

Opublikowano

Przecież ta gra pod względem mechaniki, AI i animacji jest jakieś 10 lat przed każdym "exem" na x-złoma.

xDDDDDDDDDD 

Gierki z glupim pomocnikiem istnieją od stu lat

AI - grałeś, że wiesz, że AI świetne? 

animacja, tu akurat wyraxnie widać korzenie sprzed 10 lat w tej gierce :kaz:

zresztą czemu ja karmie trolla :facepalmz:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

jeti jaki szał macicy, chyba dzisiaj robole z dostawą dachówek sie spóznili wiec biedak ma wolne od budowania drugiego schronu

Opublikowano

mi jest szkoda, ze tak malo osob kupilo odin sphere leifthrasir, a najlepszy sztos zdecydowanie jaki ogrywalem w tym roku

Opublikowano

Gierki z glupim pomocnikiem istnieją od stu lat

AI - grałeś, że wiesz, że AI świetne? 

animacja, tu akurat wyraxnie widać korzenie sprzed 10 lat w tej gierce

Wystarczy poczytać previewy co do AI i animacji. Animacje z przed 10 lat to widać w Girsach, gdzie jest IDENTYCZNA jak w pierwszej częsci. Zresztą poczekamy do recenzji.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

mi jest szkoda, ze tak malo osob kupilo odin sphere leifthrasir, a najlepszy sztos zdecydowanie jaki ogrywalem w tym roku

wiadomo coś o wynikach sprzedaży?

Opublikowano

wg vg chartz 330tys lacznie na wszystkie trzy systemy co przy milionie sprzedanych dragon's crown (a wyszla tylko na ps3 i vite) jest slabym wynikiem :(

Opublikowano

Odin Sphere zadnym hitem nie jest, ot solidna gierka na 8, ale i tak mnie dziwi taka slaba sprzedaz :/ moze mala promocje robili. 

Opublikowano

Czaruś w oczekiwaniu na Salt, Nioh, Yakuze, Nier i co tam jeszcze na xboxa.

W tym roku zainwestuję jak co roku w CoD-a i jeśli się zawiodę to minimalnie

:obema:

Opublikowano

moze cod to taki xboxowy nioh?

Opublikowano

kermitku kochany dark souls 3 skończone ? Bloodborne z dlc ?  Na Nioh już pieniążki przygotowane ?  

Opublikowano

no pewnie chce zebys zamknął morde :kaz: 

Opublikowano

symulator chodzenia za kotem niby wyznacza nowe standardy jesli chodzi o mechanike i rozgrywke? trzymajcie mnie

Ja tylko wkleję cytat z IGN.

"The Last Guardian – tak jak Ico czy Shadow of the Colossus – ma potencjał na zmianę postrzegania gier przez ludzi na całym świecie."

Jedni dostaną bezmózgową strzelankę, która wygląda jak pierwsza część wydana 15 lat temu, a drudzy grę, która zagości w serduszkach i zostanie zapamiętana jako kolejny mesjasz mistrza Uedy. Taka różnica między przegrywami, a zwycięzcami życia.

moze cod to taki xboxowy nioh?

Ja się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. :reggie:

Opublikowano

ICO było straszliwym gównem z drętwym sterowaniem, przereklamowana strasznie gierka. Shadow of the colossus z drugiej strony broni się kolosami i walkami z nimi, poczuciem osamotnienia i koniem, reszta do zaorania.

Strasznie mnie irytuje wywyższanie jakichś rzekomo artystycznych gierek które się P R Z E Ż Y W A. Journey? No spoko demko na 2h i do zapomnienia. Flower? No, fajne demko wychylania pada. 

Branżo, quo vadis :frog:

Opublikowano

ICO było straszliwym gównem z drętwym sterowaniem, przereklamowana strasznie gierka. Shadow of the colossus z drugiej strony broni się kolosami i walkami z nimi, poczuciem osamotnienia i koniem, reszta do zaorania.

o (pipi)a, aż mi się smutno zrobiło, sądziłem, że Rayos jest o szczebel wyżej od typowego janusza kupującego co roku fife i coda, ale to jednak ten sam poziom.

[*]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.