Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Dobra, pysda tam, idź postrzelaj do 4 rodzajów przeciwników w zeldzie.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No w Twojej głowie to z każdego posta xD

Udowodniłem Ci to, także parter.

Ty wszystkim tak udowadniasz ze później z Ciebie beczą, także parter.
Opublikowano

nie to co z ciebie co nie expart :usmiech: 

Opublikowano

Idźcie z tymi dyrdymałami na priva. Dziś jest wielki dzień. Oficjalnie zapowiedziano FarCry 5  :exact:  Będzie w co grać na skorpionie  :ragus:

Opublikowano

Dobra, pysda tam, idź postrzelaj do 4 rodzajów przeciwników w zeldzie.

No już, XM spokojnie bo Ci dupa pęknie ;D opsss chyba pękła już jakiś czas temu...

No w Twojej głowie to z każdego posta xD

Udowodniłem Ci to, także parter.

Ty wszystkim tak udowadniasz ze później z Ciebie beczą, także parter.

Weź synek cofnij się o parę stron i zobacz raz jeszcze co Pan Soul zrobił z Tobą  :usmiech:

Bo jak zwykle, gadasz od rzeczy.

Pozwól, że zacytuje początek...

Słuchaj to nie ja mam tu przydomek bezbek roku, to nie mi ludzie piszą, że mam pustą głowę, to nie ja tylko Ty wyciągasz wnioski z dupy i robisz to po raz enty...

Nadal aktualne  :D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

O Jezu jak boli, bo w internecie napisał mi ktoś kto mnie nie zna, ze mam pusta głowę :dynia:

Widzę za to Twój dystans i potwierdzenie tego ze pisałeś to dla śmiechu odpisując mi na każdy trolowy post xD

Opublikowano

Skan Be potwierdzony, można żyć bez mózgu, Expert gratulacje  :usmiech:

Co by człowiek nie napisał Ty dalej robisz swoje, czyli wmawiasz sobie, ta historia nie ma końca  :stupid:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Piękny ból dupy NintendoZniczy, z początku full zachwyt konosla, że można grać w namiocie... Później specjalne tematy jak naprawić pada plus brak Save, w przypadku gwarancji, później większe jaranko pudelkiem, niż sama grą... Ale (pipi), przecież to samo Mario co na Wii Juu.

Nie dość, że na Znicza brak gier, i Tetris za 200 zł, to (pipi)a potrafią, wyzywać sonke, która coś chwile ma nowe ip.

Opublikowano

Skan Be potwierdzony, można żyć bez mózgu, Expert gratulacje :usmiech:

Co by człowiek nie napisał Ty dalej robisz swoje, czyli wmawiasz sobie, ta historia nie ma końca :stupid:

:dynia: ale przecież to Ty próbujesz mi tu coś udowodnić wmawiając sobie ze jest inaczej.

Co Ty cpiesz, odposc sobie to.

Opublikowano

Cpie Experta, mocny towar, faktycznie trzeba odstawić  :usmiech:

Wystarczy jak na jeden dzień.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Pan Soul po e3...

Tyle nowych kolorowych padów plus sztosy multiplatformowe, w końcu kolejny raz do ogrania,jak człowiek w full HD. e9b665cf5290fef47b47854c3d313bb0.gif

Opublikowano

W 4K jak panicz w full HD to Ty sobie będziesz grał xD

Opublikowano

E3 za rogiem, czas pokaże. 

Opublikowano

Wystarczy gameplay the last of us 2 i całe e3 zaorane przez Sony. Biedy Ms, będzie fapał nową konsolą do tych samych gier i community.

d9a86b30986ef6b44a111949bd5c9d98.gif

Opublikowano

No jak kogoś interesuje symulator noszenia drabiny 2, to na pewno. 

Na szczęście ja mam na ten tytuł wy(pipi)ane, co innego nowy SpiderMan no i może ten GOW  :notbad:

Opublikowano

Dobrze że masz na myśli pozycje od Sony...

a758df89fec14b9e3e601a4d4d5ececa.gif

Bez kitu, naprawdę chciałbym aby Ms w końcu pokazał Mega Tony dobrych nowych IP... Przecież nie można (pipi)a mać, dalej walić 3 gier w kolejnych generacjach...Pad i community to nie wszystko. Jak chcą się bawić w hardware, to (pipi)ć do PC... Zresztą, i tak im to nie wychodzi, bo HD ready, każdy pamięta.

Opublikowano

Teraz to prosiak będzie w stosunku do skorpiona sub-HD ready :ragus:

Opublikowano

MARIO ZELDA POKEMONY 

Opublikowano

Yakuza Uncharted Ratchet Gran Turismo

Opublikowano

bluber jeszcze god of w...

Uncharted

a nie, przepraszam

Opublikowano

Pierwszy Uncharted ora graficznie wszystkie sztosy xone.. Gierka z ps3.. No ale co ruchali Ale na skale, w końcu Skarabeusz, będzie miał okazję pokazać moc w CrapaDown 3 z mocą chmury i 45k

Pierwszy Uncharted ora graficznie wszystkie sztosy xone.. Gierka z ps3.. No ale co górale ruchali Ale na skale, w końcu Skarabeusz, będzie miał okazję pokazać moc w CrapaDown 3 z mocą chmury i 45k

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.