Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

hehe beka z laurki dla mam hehe

Opublikowano

oho, to chyba laurka asaxa

Opublikowano

ale przyznaj ze ladnie koloruje :)

Opublikowano

biorąc pod uwagę że obecnie 95% gier to multiplatformy, to przez 95% czasu będę grał w lepszych warunkach niż niebieskie zwierzęta. IMO dobry deal by kupić Scorpiona.

Z czego większość to ubi-games, tasiemce od EA i średniaki. Prawdziwe perły w tej generacji to ex'y, w które Ty nie zagrasz. To tak jakbyś świadomie wybierał kapcie z maca (nawet te za 20 PLN), gdy tuż obok elita zajadałaby się prawdziwymi, soczystymi burgerami z grilla, wypełnionymi świeżym bukietem wykwitnych sałatek z najdroższymi sosami...

Napisałby sushi...wspomniałby o homarze lub pieczeni z bażanta, ale nie! BURGER, to jest to co wypełnia kulinarną i nie tylko kulinarną jaźń naszego Karolka! :yao:  W ogóle ten PS4 Żebrak Edyszyn to taki swoisty hot dog dla mas niebieskich januszy :pawel:

Opublikowano

Switch niesamowita konsola, a turnieje forumkowe to idealny przyklad jej niesamowitosci, za sam udzial masz juz gwarantowane miejsce na podium.

Switch niesamowita mobilna konsola na ktorej wszyscy w domach graja.

Zelda niesamowita gierka w ktorej Soul sie zatracil i nadal probuje znalesc fabule.

Nier Automata wczesne GOTY wedlug zasady gameplay >>>>>> story >>>>>>>> ost >>>>>>>>grafika.

Dziekuje za uwage.

Dzisiaj warto również mieć switcha, wiec cicho być chińczyk bo mendrka zawołam by Ci psyche zniszczył teoriami skyrim > wiedźmin + gra o tron to serial dla dzieci.

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Mam pytanie do Mendrka, skoro już rozpoczął porównania kulinarne.

To czy znając Twoje zamiłowanie do kebabów i plejstejszyn, dostrzegasz jakieś podobieństwa między tymi dwoma rzeczami. Czy można powiedzieć że plejstejszyn to taki kebab wśród konsol (popularne, powoduje zatwardzenie i pieczenie odbytu)? Czy może kebab to takie plejstejszyn wśród dań (tanie danie, popularne wśród karyn i sebixów )?

Sam kebaba nigdy nie jadłem, ponieważ brzydzę się tym jedzeniem podobnie jak plejstejszyn więc po prostu jestem ciekawy :) 

Opublikowano

Mam pytanie do Mendrka, skoro już rozpoczął porównania kulinarne.

To czy znając Twoje zamiłowanie do kebabów i plejstejszyn, dostrzegasz jakieś podobieństwa między tymi dwoma rzeczami. Czy można powiedzieć że plejstejszyn to taki kebab wśród konsol (popularne, powoduje zatwardzenie i pieczenie odbytu)? Czy może kebab to takie plejstejszyn wśród dań (tanie danie, popularne wśród karyn i sebixów )?

Sam kebaba nigdy nie jadłem, ponieważ brzydzę się tym jedzeniem podobnie jak plejstejszyn więc po prostu jestem ciekawy :)

Ps4 to takie Ferrari, wśród kebabów.

Najlepsza jakość za najlepszą cenę.

Opublikowano

Ps4 to takie Ferrari, wśród kebabów.

xD chyba nie było Cię na lekcji polskiego gdy Pani omawiała jak działają porównania, w sumie nic dziwnego 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Chyba, to się pchła na jajach

XD.

Nawet nie widzisz sensu tego porównania, więc przestań być już taki fantastyczny i poprawny

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Kebab to bardzo popularne w Polsce (i nie tylko) danie, stające się nieodzownym elementem naszej kultury i tradycji, więc w tym aspekcie masz rację. Playstation też jest elementem zakorzenionym w polskiej tradycji, a także historii growej tak jak "pegazusy" czy małe Atari. Jak mówisz w Polsce "Turek" to myślisz o kebabie. Jak mówisz w Polsce "konsola" to myślisz o Playstation. Oczywiście nie zrozumieją tego fenomenu osoby, które siedziały w jakiejś stodole na rubieżach Warszawy do 99 roku, gdy stworzono tam pierwszą linię PKS-u i mogli wtedy zobaczyć miasto, a także PSX-a u cywilizowanych ludzi...

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Ps4 i one to oba kebaby tylko ze pierwszy z baraniny, a drugi z kota

Opublikowano

Brawo Mendrek, pięknie pojechałeś karakana.

AjaX brzydzi się kebabem... Napisz coś więcej, dlaczego mięso z warzywami jest takie Be.

Opublikowano

kebab z baraniny xd

ino kurczak plus sos czosnkowy żeby nie piekło ani razu :)

Opublikowano

Kebab z kurczakiem to nie kebab tylko gyros.

Kebab jest jeden - z baranina, niestety dobrego kebaba w Polsce nie zjecie bo baranina w Polsce ma taka popularność jak Xbox.

Opublikowano

Mendrek leciał kilka lat na badziewiach z ps+ teraz kupił dwie gry na premierę i jak kozaczy :)  

Szkoda że szrot4 bez gier nie ma za dużo wspólnego jeśli chodzi o czasy exów psx/ps2.

Zresztą sam o tym wiesz skoro najbardziej na ps4 ogrywasz Overwatcha (kojarzonego z PCami) i Titanfalla 2 (kojarzonego z Xem)  ;)

Persona, BB, Yakuzy, Nier i Nioh, to wypisz wymaluj flow nieskażonego cinematic każulstwem aestetycznego gameplayu z czasów psx/ps2. Sprzedają się w większości podobnie, lub i wyżej, co ich odpowiedniki na ps2.

A że januszeriada woli nawalić +8 mln Destiny, czy w inną spier.dolinę, z zayobem komunikatów i podświetlanymi beczkami, "bo grafika z ps2"? W odróżnieniu od jednorazowej, finansowej porażki aka Sunset Overdive, lepszy sort nadal ma w czym wybierać. :) ;) :P

Opublikowano

O ch.uj ci chodzi z tym flow?

Opublikowano

O ch.uj ci chodzi z tym flow?

- brak prowadzenia za rękę i towarzysząca temu satysfakcja, z samodzielnego odkrywania sekretów, a nawet całych miejscówek (Cainhurst w BB, Painted World w DkS1. nope?)

- klasyczny, turowy system walki na osobnym ekranie w P5, zamiast choy wie czego w pseudo open worldzie FFXV

- brak lokalizatorow celu, z licznikiem metrów w Nier i Y0 i innych pierdół, na rzecz minimapy w rogu ekranu + znakomity system walki, którym wraz z progresem można się naprawdę fajnie pobawić

Tl;dr: Cholera, nie wiem... Brak tego czegoś, czym gardziesz w przypadku Horizona, Codów, czy ostatnich TR, a z czym nie musiałeś handlować za czasów emule i neostrady?

A tylko spróbuj napisać coś wymijająco niemiłego.

Opublikowano

@Papaj

A to powodzenia wtedy z bezproblemowym odnajdywaniem celów misji w ubisoftowych open worldach typu MGS V, FC3, czy Horizon. Zaliczanie po cichu misji, bez reflex mode i oznaczania strażników w MGS V pewnie także musi być wspaniałym przeżyciem.

Ten ficzer sprawdza w bardziej korytarzowym Dishonored, czy ostatnich Deusach. Nie w znacznej większości współczesnych piaskownic.

Opublikowano

Mendrek leciał kilka lat na badziewiach z ps+ teraz kupił dwie gry na premierę i jak kozaczy :)  

Szkoda że szrot4 bez gier nie ma za dużo wspólnego jeśli chodzi o czasy exów psx/ps2.

Zresztą sam o tym wiesz skoro najbardziej na ps4 ogrywasz Overwatcha (kojarzonego z PCami) i Titanfalla 2 (kojarzonego z Xem)   ;)

Persona, BB, Yakuzy, Nier i Nioh, to wypisz wymaluj flow nieskażonego cinematic każulstwem aestetycznego gameplayu z czasów psx/ps2. Sprzedają się w większości podobnie, lub i wyżej, co ich odpowiedniki na ps2.

A że januszeriada woli nawalić +8 mln Destiny, czy w inną spier.dolinę, z zayobem komunikatów i podświetlanymi beczkami, "bo grafika z ps2"? W odróżnieniu od jednorazowej, finansowej porażki aka Sunset Overdive, lepszy sort nadal ma w czym wybierać. :) ;) :P

tego brzydkiego nioha bym nawet włączył, jakby ktoś mi pożyczył na kilka dni. Reszty bym kijem nie ruszył, więc średnio "sztosy" z czasów ps2.

Opublikowano

Ty coś pisałeś o odkrywaniu samemu gier, nie ja. Oczywiście, że nie musisz oznaczać strażników i uźywać innych cheatów w MGSV. A to jak gra jest wtedy grywalna, to inna sprawa. Poziomy czy zwyczajnie świat w tych grach źle zaprojektowany, dlatego ludzie wolą używać tych znaczników, niź odkrywać samemu takie piaskownice. Wiedźmin też ma ten sam problem. Dlatego sandboksy powinny umrzeć śmiercią naturalną. Niestety tak sie nie stanie, bo kasa musi się zgadzać.

Opublikowano

Nobody raczej chodziło mi o użycie słowa flow, które nie ch,uja nie rozumiem użycia w tym kontekście

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.