Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Mendrek leciał kilka lat na badziewiach z ps+ teraz kupił dwie gry na premierę i jak kozaczy :)  

Szkoda że szrot4 bez gier nie ma za dużo wspólnego jeśli chodzi o czasy exów psx/ps2.

Zresztą sam o tym wiesz skoro najbardziej na ps4 ogrywasz Overwatcha (kojarzonego z PCami) i Titanfalla 2 (kojarzonego z Xem)   ;)

Persona, BB, Yakuzy, Nier i Nioh, to wypisz wymaluj flow nieskażonego cinematic każulstwem aestetycznego gameplayu z czasów psx/ps2. Sprzedają się w większości podobnie, lub i wyżej, co ich odpowiedniki na ps2.

A że januszeriada woli nawalić +8 mln Destiny, czy w inną spier.dolinę, z zayobem komunikatów i podświetlanymi beczkami, "bo grafika z ps2"? W odróżnieniu od jednorazowej, finansowej porażki aka Sunset Overdive, lepszy sort nadal ma w czym wybierać. :) ;) :P

Tylko BB sprzedał się lepiej od SO plus biorąc pod uwagę że Xów jest 2x mniej to w większości średnio się sprzedają exy ps4, np: yakuzy na ps4 to 2x-3x mniejsza sprzedaż niż w poprzednich generacjach :)

Jak nie ma wskaźnika na mapie to nagle super gameplay, co te klapy ćpają, równie dobrze można pisać że chińskie gierki dalej są po uszy w archaizmach z psx/ps2 a wizualnie ps3.

No i nie porównuj szrota4 bez gier do psx/ps2 ile tu mamy exów po 4 latach? No właśnie...;)

Mednrek tak się rozpisał o dobrym guście w grach i dobrym żarciu w restauracji że EA/Ubi/Acti raki i syf a najwięcej pucharków natrzaskał w:

- far cry 4

- titanfall 2

- overwatch

- plants vs zombies 2

- the walking dead 2

- shadow of mordor

- yakuza 0

- infamous SS

:doom:   :dynia:  :shotgun:

Opublikowano

No rzeczywiscie dałnie Titan2, plantsy i overwatch to rak. Szczegolnie Titan z darmowymi dodatkami.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Same guvna raki i tasiemce

Opublikowano

No rzeczywiscie dałnie Titan2 to rak. Szczegolnie Titan z darmowymi dodatkami.

fajnie że model zapoczątkowany w Halo 5 i Gears of War 4 jest tak ceniony wśród użytkowników playstation. Xbox po raz kolejny zmienia branże na lepszą <3 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Daddy jak się kompromituje. Nie wspomnę, że sam dyga się od lat podać swój gamertag. Choć mam mocne podstawy by założyć, iż gra w Halo, Gearsy, Forza.

A propo tytanowego janusza 2, to nie dziwota że rzucają stuff za darmo, skoro przyłożyli grze na wejściu kowadłem wydając ją razem z BF1. Zresztą gra na dłuższą metę nuży, nie ma takiego fun factora jak Overwatch czy Battlefield, a zdobycze nie motywują za bardzo do dalszego grania, nie ma też jakiegoś czynnika społecznościowego. Nawet walki tytanów z czasem wydają się schematyczne. IMO najlepszym elementem w grze jest movement pilotów poza mechami - absolutny top i mega frajda z dynamicznego poruszania się, które nadaje też niesamowitej taktyki do walk. Całość przypomniało mi o dynamicznym klasyku z czasów gdy PC był jeszcze warty uwagi, czyli Tribes 2. W sumie wydają mi się te walki fajniejsze niż samymi tytanami.

PVZ GW wspominam mega miło. Bardzo niedoceniona gra chyba. Wydaje się prosta i dziecinna, ale no jednak liczy się indywidualne wykorzystanie umiejętności swojej klasy i dobranej broni. Moim zdaniem przyciąga bardziej niż Titanfall 2. Jakby nie Overwatch, to pewnie grałbym w PVZ GW2. Ta gra to uprzyjemniacz czasu i jego pochłaniacz.

Daddy, jak to jest być człowiekiem który nie może zagrać w Yakuzę 0? Jak sobie z tym radzisz? Stary, chciałbym ci jakoś pomóc, ale masz złą platformę do grania i obawiam się, że póki nie zmienisz jej, nic się nie będzie dało z tym zrobić...

Opublikowano

Cudowna jest ta podjarka yakuza mendrka jakby osma czesc serii gdzie w kazdej schemat i rozgrywka jest identyczna byla ta pierwsza

Opublikowano

Boty w żadną z tych części nie zagrają, wyobrażasz sobie Ficuś ten stopień frajerstwa? :) Bo ja kurcze nie, to jakaś superliga przegrywów, wybulić tyle szmalu na sprzęt i nie móc zagrać w sztosy tego kalibru. Niepojęte jak ludzie mogą się upodlić...

Opublikowano

Fartem odkryles gdzy yebales ta serie na ps2 i ps3 - tyle w temacie

Opublikowano

Boty w żadną z tych części nie zagrają, wyobrażasz sobie Ficuś ten stopień frajerstwa? :) Bo ja kurcze nie, to jakaś superliga przegrywów, wybulić tyle szmalu na sprzęt i nie móc zagrać w sztosy tego kalibru. Niepojęte jak ludzie mogą się upodlić...

Chrzanisz Karol. Fakty są takie, że boty grają w Yakuzę np ja, a klapy srają na tą szpilę lepkim kałem vide niedawny post Jakuba.

Opublikowano

Bot- fan Xboxa , ktory jest w tak hujowej sytuacji growej , ze musi zasiasc do stołu najgorszego wroga , aby cokolwiek skosztowac. Multiplatformowiec :D

Klapek - Fan Playstation , ktory dawał 2 szanse Xboxowi  ale po kupnie okazało sie ze kompletnie nie ma zadnych wartych uwagi exów , a multiplatformy sa gorszej jakosci. 3ci raz nie popoełni tego błedu

Opublikowano

Za czasów x1 i x360 były, a pod koniec roku za sprawą skorpio multiplatformy będą lepszej jakości niż na pleju, tak więc słabo trafiłeś Wełna. Co do exów to zgoda, sony ma więcej teraz to zaoferowania. Ale nie możesz napisać, że xo nie miał dobrych gier.

Opublikowano

X360 miał mnostwo dobrych gier. XO ma max 3. Kupielem go na premiere, kupielm go pozniej, niestety kutwa, no nie pykło.

Jak Skorpio zaoferuje Exy, ale EXY!! a nie forza / halo / Girsy - to bardzo chetnie go kupie

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Szkoda że szrot4 bez gier nie ma za dużo wspólnego jeśli chodzi o czasy exów psx/ps2.

Persona, BB, Yakuzy, Nier i Nioh, to wypisz wymaluj flow nieskażonego cinematic każulstwem aestetycznego gameplayu z czasów psx/ps2. Sprzedają się w większości podobnie, lub i wyżej, co ich odpowiedniki na ps2.

A że januszeriada woli nawalić +8 mln Destiny, czy w inną spier.dolinę, z zayobem komunikatów i podświetlanymi beczkami, "bo grafika z ps2"? W odróżnieniu od jednorazowej, finansowej porażki aka Sunset Overdive, lepszy sort nadal ma w czym wybierać. :) ;) :P

Tylko BB sprzedał się lepiej od SO plus biorąc pod uwagę że Xów jest 2x mniej to w większości średnio się sprzedają exy ps4, np: yakuzy na ps4 to 2x-3x mniejsza sprzedaż niż w poprzednich generacjach :)

No i nie porównuj szrota4 bez gier do psx/ps2 ile tu mamy exów po 4 latach? No właśnie... ;)

Nie zesraj się z tą Yakuzą. xD 1.5  mln. egzemplarzy Persony w ciągu 3 tyg. to najlepszy wynik w historii serii. Nioh i Nier przekroczyły 1 mln. w 3 tyg. a gierki sprzedają się nadal. Dzięki mniejszym budżetom na ich produkcje i marketing, obecne wyniki są dla ich wydawców wystarczające, by nie skończyć jak jednorazowa przygoda Insomaniac z MS. :czesc:

Jak nie ma wskaźnika na mapie to nagle super gameplay, co te klapy ćpają, równie dobrze można pisać że chińskie gierki dalej są po uszy w archaizmach z psx/ps2 a wizualnie ps3.

No jak lubisz, gdy devi traktują cię jak yebaną amebę, którą trzeba prowadzić do celu za rękę i oznaczać wszystkie interaktywne obiekty, podczas puzzli dla szympansów, czy innego MichaelBay scriptu, to spoko. Ile godz. spędziłeś w gierkach Platinum, lub FROM w przeciągu ostatnich dwóch generacji tatku? A tak, przecież grafika i animacje nie były dostatecznie na czasie, więc to takie teoretyczne pjerdololo. [*]

No i nie porównuj szrota4 bez gier do psx/ps2 ile tu mamy exów po 4 latach? No właśnie... ;)

No na tle ps2, gdzie 80% zewnętrznych wydawców zlewało ixa słabo. Na tle x1 jakieś 5 razy więcej z tych, które mnie interesowały, a następne wciąż w drodze. :v

@gekon

tego brzydkiego nioha bym nawet włączył, jakby ktoś mi pożyczył na kilka dni. Reszty bym kijem nie ruszył, więc średnio "sztosy" z czasów ps2.

Stasiu jak oglądasz gameplay tego typu, to też oceniasz czy tytuł jest dobry bez zagrania, po samym jego odpowiednio męskim wyglądzie?

giphy.gif

Przyznajcie się, jesteście podopiecznymi tej samej fundacji.

Edytowane przez nobody

Opublikowano

po jednej stronie mamy Czezara i Daddyego, po drugiej exacta i cienszkiego deszcza

a po trzeciej ficusia

nie wiem, może Andrzej miał trochę racji?

Opublikowano

Daddy sam się zaorał, i go jeszcze boty pojechały. Chłopak sobie ewidentnie nie radzi, po odejściu DonDrona.

Opublikowano

Ale mnie w to proszę nie mieszać, w szczególności ze robi to taka bekowa osoba jak Figaro.

Opublikowano

ja to bym cię najchętniej mieszał w gorącym kotle na zupę pomidorową, taką mam o tobie opinię pionku

Opublikowano

spizganyglutek>expert

Opublikowano

ja to bym cię najchętniej mieszał w gorącym kotle na zupę pomidorową, taką mam o tobie opinię pionku

Wsadz sobie ta opinie w dupę, lub napisz o tym na gafie, bo mnie ona nie interesuje.

spizganyglutek>expert

Ty się figa pospolita nie wtrącaj jak dorośli rozmawiają.
Opublikowano

@nołbady - do obecnej chwili: persona 900tys. nier 600tys. xDDD nioh trochę lepiej, szału nie ma a yakuza jak tak dalej pójdzie do skończy jak większość exów plejsztjszon4 czyli na papierze :)

Ile godz. spędziłeś w gierkach Platinum, lub FROM w przeciągu ostatnich dwóch generacji tatku? A tak, przecież grafika i animacje nie były dostatecznie na czasie, więc to takie teoretyczne pjerdololo. [*]

nie wiem ile godzin bo nie siedzę ze stoperem w łapie i są to dla mnie mało istotni devi ale w ciągu 5 lat ukończyłem od niech 4-5 gier.

Piszesz o wymagającym gameplayu bo brak znaczników i strzałek i jako przykład podajesz platinum które robi dosyć uproszczone światy i w większości maksymalnie liniowe. Czyli czujesz się dumnie jak 4 letnie dziecko które wrzuciło klocki do odpowiednich otworów i nikt ci nie pokazał palcem do których:

res_326f72c3367b8fa42c00783c61210979_ful

brawo nołbady

No na tle ps2, gdzie 80% zewnętrznych japońskich wydawców zlewało ixa słabo. 

fix, tak samo spora część zachodnich wydawców lała ciepłym moczem na ps2 i dała wspaniałe zaawansowane gry na Xa podczas gdy ps2 robiło do prostych kolorowych gierek ale tak czy siak czarnulka i psx dostały ogromne ilości wspaniałych exów a dzisiaj szrot4 po 4 latach może uzbierał z 4-5 gier   :dynia:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Don odszedł na własnych warunkach,bo tak chciał,  natomiast kilku klapeuszy wybyło, bo im popękały dupy, no i psychika słabiutka vide Andrew czy Amsterdam :kaz:

Opublikowano

Don odszedł na własnych warunkach,bo tak chciał

:pawel:  :pawel:  :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.