Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

no ale co Ci poradzę na to, że ICO miało drętwe sterowanie, AI laski kulało niemiłosiernie, walka to był koszmar, a sekcje platformowe tragiczne? 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

na ico dziesiac razy zasnalem, mega nudna gra, sotc juz skonczylem z wypiekami na twarzy, super gierka ale jak ostatnio widzialem jak to dzialalo to az sie dziwie, ze wtedy mi to nie przeszkadzalo :P

Opublikowano

ICO dobra gierka, co te klapy? Może to nie kolejny Assin Krid czy Uncharted 4.6.2, ale i tak warto zagrać 

Opublikowano

Czaruś w oczekiwaniu na Salt, Nioh, Yakuze, Nier i co tam jeszcze na xboxa.

W tym roku zainwestuję jak co roku w CoD-a i jeśli się zawiodę to minimalnie

:obema:

NieR na XOne najprawdopodobniej będzie. Skoro sami twórcy tego nie wykluczają to jest coś na rzeczy. Team Ninja jest znane z doskonałych stosunków z Microsoftem. Prawdopodobieństwo że Ni-oH wyjdzie na One jest zatem jeszcze większe. Yakuza na One nie wyjdzie, więc jest powód do pożyczenia wyjącego jak lądujący samolot i skrzypiącego trójnoga dla tej JEDNEJ JEDYNEJ INTERESUJĄCEJ MNIE GRY.

A z tym Salt...To zaiste prawdziwy gwóźdź do trumny xboxa. Zapytam zatem w ten sposób: prowo czy debil?? :yao:

Opublikowano

moze yeti mial na mysli ten film z angelina jolie

Opublikowano

LYPyvv3.jpg

przeciez to jak wyglada i jest wykonany xbox przy tym chińskim guwnie pjerdolonym bez gier to jest jakaś przepaść

Opublikowano

Przykro mi, że nie poznaliście się na jednym z większych mesjaszów stworzonych w tej branży. Na szczęście takie opinie jak Rayosa czy Ficusia, to nawet nie mniejszość, tylko coś poniżej jej, wywołujące tylko uśmiech politowania.

A z tym Salt...To zaiste prawdziwy gwóźdź do trumny xboxa. Zapytam zatem w ten sposób: prowo czy debil?? :yao:

Jak czytam ten twój post, to zdecydowane ta druga opcja.

bluber, co to za biała farelka z jednym crapem na 77% na rok do kupienia u grubego?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

design S-ki to sam sex :obama: 

Opublikowano

wszystkie brzydkie jak sku.rwesyn

Edytowane przez kermit

Opublikowano

To był sam seks ale 16 lat temu.

ps2.jpg

Przynajmniej wiadomo na którym roku zatrzymali się designerzy z microsoftu :yao:

Teraz standardy są nieco inne.

whiteps4-2.jpg

:banderas:

No i exy na 90, w ogóle exy i ta różnorodność exów, a nie jeden crap ze steama na 77% :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ostatnia ladna konsola to byla chyba pierwsza 360 premium

Opublikowano

tylko vita tv

Opublikowano

ps2.jpg

Przynajmniej wiadomo na którym roku zatrzymali się designerzy z microsoftu :yao:

Teraz standardy są nieco inne.

whiteps4-2.jpg

:banderas:

No i exy na 90, w ogóle exy i ta różnorodność exów, a nie jeden crap ze steama na 77% :kaz:

Mój chrześniak z Francji ma dokładnie taką białą trójnożną konsolę i przywiózł ją sobie do mnie na wakacje, ale jak sobie przypomnę jak ona potwornie wyła, jak przeraźliwie skrzypiał pad to mi się autentycznie niedobrze robiło :bad:

Opublikowano

z cyklu sam sex tylko siwiec z vita

grape-91jpg-150640-GALLERY_600.jpg

Opublikowano

fajna ta twoja zonka ficek

Opublikowano

ps2.jpg

No chyba raczej orgia wsieklosci z rozkrecaniem konsoli i kalibrowaniem tego z(pipi)anego lasera za kazdym razem by w gierke zagrac. Najgorsza technicznie konsola ever !
Opublikowano
Najgorsza technicznie konsola ever !

:rotfl:

Szkoda, że tego nie dało się skalibrować.

hqdefault.jpg

Dopiero 15, a tu już dowiedzieliśmy się, że ICO to chvjowa gra, a PS2, to najgorsza technicznie kosnola ever.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ja pod koniec zywota mojej ps2 to caly czas nie mialem jej skreconej :P albo fabrycznie uszkodzone faty ps2 - przychodzisz do domu, rozpakowujesz, a tu laser czyta ci tylko jednowarstwowe dvd xDDD

Opublikowano

I to cykanie lasera probujacego wczytac plyte nieskutecznie... Do dzis slysze to cykanie... :/

Opublikowano

Najgorsza technicznie konsola ever !

:rotfl:

Szkoda, że tego nie dało się skalibrować.

hqdefault.jpg

Dopiero 15, a tu już dowiedzieliśmy się, że ICO to chvjowa gra, a PS2, to najgorsza technicznie kosnola ever.

Oczywiście, że PS2 to najgorsza technicznie i technologicznie gierka. Słabe podzespoły, kiepskie wykonanie sprzętu, częste problemy z laserem, brak infrastruktury sieciowej, wbudowanego dysku, multiplatformy będące (pipi) rozmazanym chodzące w 20 fpsach :kaz: 

Opublikowano

Zanim pielęgniarka przyniesie ci popołudniową dawkę leków, to napisz, że PS2 miało gorsze exy od Xboxa (tak, boty, marka xbox kiedś miała gry na wyłączność, ale to dawne czasy). Swego czasu tutaj taki jeden się znalazł, może nawet leży w tym samym szpitalu co ty.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Zanim pielęgniarka przyniesie ci popołudniową dawkę leków, to napisz, że PS2 miało gorsze exy od Xboxa (tak, boty, marka xbox kiedś miała gry na wyłączność, ale to dawne czasy). Swego czasu tutaj taki jeden się znalazł, może nawet leży w tym samym szpitalu co ty.

Niestety, ale PS2 miał lepsze exy od Xbox.

Ale za to GCN był najlepszą konsolą ówczesnej generajci :banderas:

gamecube-start-up-sequence-o.gif

Opublikowano

Pod jakim względem najlepszą? Miało z tyłu rączkę do trzymania?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.