Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Oho bateria będzie teraz działać 2h xD

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Swietnie, teraz jeszcze w galy bedzie (pipi)ac xd

W padzie od 360tki mnie wkurzalo to zielone koleczko, szczegolnie jak miales polowe baterii, w nocy (pipi)icy mozna dostac, widze ze Sony planuje to przebic.

Opublikowano

Swiatlo sputnika takze od gory? (pipi)nieci... :/

Wczesniej swiatelko wkurzalo mi psiaka teraz i mnie sie dostanie. Ciekawe ile teraz pady beda trzymac o_O I znajac dzisiejszy standard nie bedzie sie dalo tej tandety wylaczyc w opcjach, klienci teraz to jak za marchewka wielkich korporacji. Najbardziej wkurzajace sa updaty i patche masz je wylaczone ale dalej sie to goowno zassysa automatycznie :/

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

te pady są montowane na superglue czy da się rozkręcić? się pogrzebie i odłączy. dobrze że to nie mój problem :P

btw na tym nowym slimie jak się nagrzeje to można jajka usmażyć przy okazji. człowiek pogra i się naje.

Opublikowano

te pady są montowane na superglue czy da się rozkręcić? się pogrzebie i odłączy. dobrze że to nie mój problem :P

btw na tym nowym slimie jak się nagrzeje to można jajka usmażyć przy okazji. człowiek pogra i się naje.

Wyglada jak Japonski hot plate do robienia yakisoby, okonomiyakow i takoyakow wiec moze bedzie multi funkcjonalny.

8d161d629e50571f775f5ebd491ba5cc.jpg

Opublikowano

gram aktualnie na ps3 i ds3 trzyma 2 dni grania. A tego ds4 musze trzymać na kablu co 4h.

Coś poszło nie tak  :niedobrze:

Opublikowano

gram aktualnie na ps3 i ds3 trzyma 2 dni grania. A tego ds4 musze trzymać na kablu co 4h.

Coś poszło nie tak :niedobrze:

I jeszcze Sony przyoszczędziło na długości ładowarki do Dualshocka 4. Kabel z mojego zestawu (1TB z Uncharted i Bloodborne) ma coś około półtora metra, więc jak gram leżąc w łóżku i nagle skończy się bateria, to muszę konsolę ściągnąć ze stolika i położyć na dywanie by dalej grać. :niedobrze: Inaczej kabel do mnie nie sięgnie. Na PS3 nie było tego problemu, bo kabel był baaardzo długi.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

japrdlxd

a można by zwyczajnie użyć przedłużacza oraz ładowarki od nokii i grać KOMFORTOWO na długim kablu jak za czasów dominacji ps2

Opublikowano

Nowa wersja DS4, która pojawi się ze slimem będzie miała dodatkowy ... lightbar na touchpadzie xD

58487460.jpg

Co te kitajce to ja nawet nie.

xDDDD

miazga, zamiast wywalić to światełko to takie coś odwalają xD

Opublikowano

Boty preorder zrobiony?

Microsoft have today revealed that ‘Xbox Onesie’ which is the perfect companion to their recent release of the newly released 500GB and 1TB version of the Xbox One S. With custom features including enlarged pockets to fit controllers, forearm grips for those edge of your seat moments and an XL hood to accommodate headsets, the Xbox Onesie comes with everything an entertainment enthusiast could need when streaming a favourite TV show or film, watching sports or embarking on the ultimate gaming session.

You can find the full list of features below.

– Enlarged pockets to fit your Xbox Controller and Media Remotes

– Arm pouch to offer quick and easy access to your mobile phone

– Roll-able legs and arms to cater for all temperatures and seasons

– Forearm grips to prevent slipping on those ‘edge of your seat’ moments

– Extra-large hood to accommodate headsets for the ultimate gaming sessions

– Customised Gamertag embroidery

xbox1.jpg

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Kupiłbym sobie ten strój i na każdy zlot w nim jeździł . :D 

BTW po co to dodatkowe światełko w padzie sony ?  do vr ? 

Opublikowano

Idealny strój żeby posiedzieć sobie przy kominku z lampką jakiegoś single malta podczas ogrywania najlepszych tytułów w historii gamingu. Będzie w Polsce?

Opublikowano

Normalnie rocket-science level stuff.

Opublikowano

japrdlxd

a można by zwyczajnie użyć przedłużacza oraz ładowarki od nokii i grać KOMFORTOWO na długim kablu jak za czasów dominacji ps2

a można było zrobić normalnego pada jak robi to MS no ale nie, sony zawsze musi robić po swojemu xd

Opublikowano

przeciez od dawna sa juz takie kombinezony tylko dluzsze rekawy i wiazany sznurkami z tylu

Opublikowano

Coś poszło nie tak :niedobrze:

I jeszcze Sony przyoszczędziło na długości ładowarki do Dualshocka 4. Kabel z mojego zestawu (1TB z Uncharted i Bloodborne) ma coś około półtora metra, więc jak gram leżąc w łóżku i nagle skończy się bateria, to muszę konsolę ściągnąć ze stolika i położyć na dywanie by dalej grać. :niedobrze: Inaczej kabel do mnie nie sięgnie. Na PS3 nie było tego problemu, bo kabel był baaardzo długi.

xD 

kabel na PS3 był  s k a n d a l i c z n i e krótki

Opublikowano

Brak optyka = nara zetki (Z5500 od logitecha)

Edytowane przez Codename

Opublikowano

(pipi)a nie mogę tego pojąć jak przed oficjalnym nawet ogłoszeniem slimki ludzie już je mają :), ktoś za to beknie w Sony. 

Opublikowano

Będzie w Polsce?

Nie wiadomo. Napewno bedzie u kangorow.

(pipi) nie mogę tego pojąć jak przed oficjalnym nawet ogłoszeniem slimki ludzie już je mają :), ktoś za to beknie w Sony.

Podobno jakis sklep w UAE sprzedal tego slima,a jak wiadomo w UAE maja wy(pipi)ane na embargo.

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

(pipi)a nie mogę tego pojąć jak przed oficjalnym nawet ogłoszeniem slimki ludzie już je mają :), ktoś za to beknie w Sony. 

To jest cały czas jedna i ta sama konsola.

Opublikowano

^this. To ciągle ta sama konsola kupiona na gumtree. Koleś który ją zakupił powinien bilety sprzedawać do swojego mieszkania by obejrzeć slimkę xD

Bardziej mnie ciekawi, czy Sony się do tego ustosunkuje, czy będzie udawało, że nic się nie stało i ujawni oficjalnie dopiero 7 września. 

Also, ta generacja jest oficjalnie zyebana.

Podstawowe X1 i PS4

Mniejsze, trochę mocniejsze (myślę, że PS4S będzie minimalnie mocniejsze od PS4, podobnie jak X1S w porównaniu do X1) wydania Slim

Highendowe Scorpio i Neo.

A podobno to Nintendo zawsze było tą złą firmą wydającą nowe wersje swoich konsol :kaz:

PS w sumie ta slimka nie wygląda AŻ TAK ŹLE. Jak będzie chodzić lepiej niż fat, to może być spoko. 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

pytanie czy to nie wyciek kontrolowany, na e3 jak wyciekła niemal cała konfa m$ to wszędzie huczało, teraz jak wyciekła slimka też wszyscy piszą o tym, więc... jak to jedna sztuka ta sama... to za cene konsoli zrobili sobie wielomilionową kampanie marketingową

Opublikowano

Koles jeszcze gada ze swiatelko na przodzie to super ficzer bo wiesz ktorym jestes graczem bez patrzenia sie na tyl pada xDDDD

Ktos sie (pipi) na to swiatlo patrzyl kiedys? No poyeby z tych ludzi fhuj.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

lubie sie patrzec w to swiatelko, to mnie uspokaja, w koncu nie bede musial obracac pada, swietne rozwiazanie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.