Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

A to nie chodzi o to że to z(pipi)ane światełko z tyłu pada w końcu nie będzie się świeciło? Bo jak tak to propsuję chociaż z drugiej strony zawsze miałem latarkę przy sobie jak szedłem do lodówki po piwko etc.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

A to nie chodzi o to że to z(pipi)ane światełko z tyłu pada w końcu nie będzie się świeciło? Bo jak tak to propsuję chociaż z drugiej strony zawsze miałem latarkę przy sobie jak szedłem do lodówki po piwko etc.

Przecież się świeci też z tyłu normalnie 

Opublikowano

mnie uspokaja światło palącego się drewna w kominku ale kto co lubi. Ciekawe czy pady mają lepszą baterie czy światło to jedne co dodali do pada :D

Opublikowano

Machina sony działa, powoli znikają filmy z YT :lapka: 

Opublikowano

Przecież się świeci też z tyłu normalnie 

Widziałem że tylko mruga, może nie zwróciłem uwagi a jeszcze raz obejrzeć nie można ponieważ film jest prywatny :/

Opublikowano

Koles jeszcze gada ze swiatelko na przodzie to super ficzer bo wiesz ktorym jestes graczem bez patrzenia sie na tyl pada xDDDD

Ktos sie (pipi) na to swiatlo patrzyl kiedys? No poyeby z tych ludzi fhuj.

A czego sie spodziewales? Jak oni bronie Sony,ze podwyzka ceny ps plus to przeciez tylko 10$ :dynia: Sony ludzia przypomina,zeby wylaczyc opcje auto odnawiania plusa. Na 99% 20/21 wrzesnia wyjdzie update 4.00 i Sony ludzia z automatu wlaczy odnawianie ps plus.
Opublikowano
Opublikowano

Dobrze, że w internecie absolutnie nic nie ginie :banderas: 

Opublikowano

Koles jeszcze gada ze swiatelko na przodzie to super ficzer bo wiesz ktorym jestes graczem bez patrzenia sie na tyl pada xDDDD

Ktos sie (pipi) na to swiatlo patrzyl kiedys? No poyeby z tych ludzi fhuj.

Światło z przodu, światło od góry...Wygląda na to,że ten i tak już przewodowy pad stanie się jeszcze bardziej przewodowy :rofl:

Opublikowano

Wincyj filmikow! Sony wszystkich nas nie zamknie!

Opublikowano

btw embargo xd mój kumpel wrzucił sobie zdjęcie kilka dni temu z kolekcjonerką deus exa na fb i cenaga kazała mu je zdjąć do czasu embarga czyli wczorajszej północy xd

Opublikowano

Jak kolega zakupił z innego źródła niż od polskeigo dystrybutora to chyba takie embargo może mieć w głębokim poważaniu? 

Wystarczyłoby, że dystrybutorzy wpadliby do Zakupów Growych naszych, gdzie często gęsto chwalimy się zakupami parę dni przed premierą, dopiero wtedy by pozwów poszło :obama: 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Myślałem że embargo dotyczy gazet, portali etc a nie osoby.

Opublikowano

no kolektorke miał z pl dystrybucji. Napisali na pw, że przypał i niech lepiej wstrzyma foto. osoba prywatna, żaden celebryta.

Opublikowano

no embargo dotyczy osoby/firmy która dany papierek podpisze. Widocznie cenega miała brązowo w gaciach na myśl, że się wyda, że sprzedali wcześniej gdzieś.

Opublikowano

japrdlxd

a można by zwyczajnie użyć przedłużacza oraz ładowarki od nokii i grać KOMFORTOWO na długim kablu jak za czasów dominacji ps2

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ZWIE-RZĘ-TA

Opublikowano

japrdlxd

a można by zwyczajnie użyć przedłużacza oraz ładowarki od nokii i grać KOMFORTOWO na długim kablu jak za czasów dominacji ps2

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ZWIE-RZĘ-TA

KA-LA-FIOR

Opublikowano

(pipi) nie mogę tego pojąć jak przed oficjalnym nawet ogłoszeniem slimki ludzie już je mają :), ktoś za to beknie w Sony.

A jak było w Apple?

Kiedyś nikt nie wiedział o niczym a dzis pojawiły sie zdjecia w necie jak celebryci chodzą z IPhonem 7 w jego zdjecia były w necie z pół roku temu.

Opublikowano

Nowa wersja DS4, która pojawi się ze slimem będzie miała dodatkowy ... lightbar na touchpadzie xD

58487460.jpg

Co te kitajce to ja nawet nie.

No bo bateria miała zbyt długą żywotność ;)

Opublikowano

Cala logika u Sony do fata damy trzy nogi by caly skrzypial pod ciezarem, ale juz do slimki osiem XDDDDDD

A tak poza tym to jaki ten slim jest przebrzydly.

Opublikowano

sony bylo szkoda ms dlatego zrobili brzydka slimke

musza zachowac pozory konkurencji

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Przeglądam sobie CW od niedawna i wyskakuje mi bluber w kapturze i arbuzem. I tak mi się jakoś skojarzyło, że w takim kapturku i czymś lepszym pod ręką będzie się prezentował trochę lepiej.

bluber%20pidzamka_zps1vrltbpz.png

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Przeglądam sobie CW od dawna i wyskakuje mi bluber w kapturze i arbuzem. I tak mi się jakoś skojarzyło, że w takim kapturku i czymś lepszym pod ręką będzie się prezentował trochę lepiej.

bluber%20pidzamka_zps1vrltbpz.png

Ja myslalem ze to jest kaftan bezpieczenstwa...

Opublikowano

na kieszeni musieli naszyc ze to miejsce na pada zeby nie probowali wsadzac arbuza

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.