Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Wszyscy się jaracie tym Scorpionem a ciekawy jestem kogo z Was będzie stać na dobry 4k oczywiście ze standardem HDR i oczywiście samą konsolę. Bo o cenie rzędu 1700-1800 zeta raczej możemy sobie pomarzyć. 

Janusze z Grażynami wezmą w ratach 0% (max 50 rat) i chui.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Brak optyka = nara zetki (Z5500 od logitecha)

I wszystkie inne bezprzewodowe sluchawki (goldy do crap, więc pomijam).
Opublikowano

A nie lepiej zrobiić VR + prawdziwa laska?

COMBO BREAKER :czezky:

Opublikowano

28560352214_d276d25954_o.jpg

kalpy na ustach z pełnymi kolanami

Opublikowano

ten PS Now w ogole dziala w polsce? 

Opublikowano

Nie. Startuje 24 sierpnia (czyli dzisiaj) w Wielkiej Brytanii, Holandii i Belgi.

Opublikowano

Chyba działa

A to gów*no bluber co zademenstrowałeś będzie odpalało gry z ps3, do tego w chmurze co #nikogo (bo laguje i tylko dauny z autyzmem to łykną) także moje usta narazie są puste.

A i trzeba kupic ds4 do tego. 

Piekne czasy dymania blacharzy :usmiech:

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Wszystkie exy ze szrota beda dostepne na PC, pieknie sony rucha swoich fanow :banderas:

Opublikowano

Wszystkie exy ze szrota beda dostepne na PC, pieknie sony rucha swoich fanow :banderas:

a Kaz was wszystkich, którzy o ściągnięciu z zatoki będą mogli zapomnieć, aby i tak grać w starocie jak jakieś zwierzę :fsg:

Opublikowano

W ogole Yeti jak biega z podpaloną dupą i próbuje tuszować wtope No Man's Sky, wielkiego exa na PS4, którego hajpował od początku przez 3 lata a tutaj wyszedł crap 7/10 i teraz cichutko chłopak na ten temat siedzi xD

A tyle bylo hajpowania XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

To wszytsko brzmi zbyd dobrze i dość niewiarygodnie jak na studio gdzie pracuje 10 osób. Ostatnio był fajny tekst o tej grze chyba na eurogamerze, część z tych osób pracowała wcześniej w EA, gdzie taki tytuł niemiałby żadnych szans, co sami powiedzieli.

I co z tego? Po pierwsze to jest time exc dla PS4, po drugie, to jest forum konsolowe, po trzecie , w takim wypadu, takie tematy jak Titanfall, Ori and the blind forest, Below czy Project Spark przenosimy do tego działu.

Możecie próbować, ale na pewno wam się nie uda. No Man’s Sky to gra, w której nie da się zobaczyć wszystkiego Ciekawe, czy twórcy dorzucą osiągnięcie o nazwie: “zobacz wszystkie planety”. Ja bym się uśmiał.

Swego czasu młodzież lubiła żartować mówiąc: "twoja stara przeszła Simsy". Jeśli hasło "twoja stara…" wciąż jest popularne, to można stworzyć nową wersję: "twoja stara zobaczyła wszystkie planety w No Man's Sky".

Imponujące osiągnięcie, sęk w tym, że niemożliwe. Twórcy w rozmowie z IGN pochwalili się, że gdybyśmy na każdej planecie byli nawet przez sekundę, to odwiedzenie wszystkich zajęłoby nam… pięć MILIARDÓW lat. Powodzenia.

Wiecie, co jest najlesze? Że dwóch graczy może rozmawiać o tej samej grze  i wiele wskazuje na to, że obaj będą mówić o zupełnie innych krajobrazach i planetach. O ile faktycznie różnice będą widoczne, a na to sie zanosi.

No Man's Sky wyrasta więc na jedną z najciekawszych nadchodzacych produkcji. Tak, tutaj można poczuć się jak ktoś, kto naprawdę odkrywa nieznane nikomu wcześniej miejsca. Nie mogę się doczekać.

http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2014/33/mozecie-probowac-ale-na-pewno-wam-sie-nie-uda-no-mans-sky-to-gra-w-ktorej-nie-da-sie-zobaczyc-wszystkiego

Ujawniono liczbę planet.

10461361_730679370332890_768575509148500

Więcej szczegółów na europejskim blogu PS.

Sony szykuje duże ogłoszenie w związku z No Man's Sky

No Man's Sky (PS4) to jedna z tych małych gier, które robią największe wrażenie. Zresztą samo Sony pokłada w niej spore nadzieje i odpowiednio wspiera ten tytuł. Wkrótce mamy stać się świadkami ważnego ogłoszenia ta temat tej produkcji.

Sony przygotowuje specjalną imprezę, na której pokazane zostaną najnowsze hity przeznaczone na konsole PlayStation. Chodzi oczywiście o PlayStation Experience, które odbędzie się w grudniu. W zapowiedziach tej imprezy pojawiła się również wzmianka o No Man's Sky (PS4). Podobno mamy być świadkami czegoś "super świetnego" związanego z tą grą.

Jako że Sony pokaże w grudniu również swoje gogle wirtualnej rzeczywistości, czyli Project Morpheusa, wielu graczy sądzi, że twórcy  No Man's Sky (PS4) ogłoszą wsparcie dla tej technologii. Jak będzie naprawdę, przekonamy się za miesiąc.

http://www.pssite.com/news-37491-sony_szykuje_duze_ogloszenie_w_zwiazku_z_no_man_s_sky.html

Skad takie info?

No Man's Sky Confirmed for PC, Is a PS4 Timed Exclusive

No Man's Sky details have slowly emerged since its announcement in December 2013. We've gotten a look at the gameplay, heard about the game's infinite world, and seen the game's procedural generation at work. But developer Hello Games has been quiet about which platforms the game would release on. We knew it was coming to the PlayStation 4, but how about the PC?

Now we know that No Man's Sky will, in fact, launch on PC--although not right away. In the September issue of Edge, the game is confirmed to be a timed PS4 exclusive and will be released on computers at a later date.

Hello Games' Sean Murray explained to Edge that working with the PS4 shaped how the team approached design, control, and performance. "I actually got in a bit of trouble for saying that we wanted the game to feel really 'console-y,'" Murray explained. "We've always had PC in mind but in my head [console-y] means solid framerate and immediate controls. I think a PC game can be 'console-y' and it's intended as a compliment, but I get in trouble for saying it."

Hello Games deliberately chose to lead with the PS4, as well. Its reasons encompass more than just limited resources, as well. Murray stated that focusing on the PS4 hardware gave the team the ability to maximize its procedural generation algorithms to make the environments as vivid and full as possible. "Unlike most games, the actual hardware really affects what we can do in terms of the richness of the worlds and things like that," he said. "It isn't just adding a veneer of resolution, or extra antialiasing options. It has a real effect on what we can actually do in the universe."

No Man's Sky launches in 2015. Last month, we featured it as our Next Big Game, and you can check out our extensive coverage here. Although you will primarily be playing alone in the world, you'll meet other players as well, and there will eventually be traditional multiplayer in the game.

http://www.gamespot.com/articles/no-mans-sky-confirmed-for-pc-is-a-ps4-timed-exclus/1100-6421442/

Najpierw PS4, jakiś czas później PC, ale nie zdziwię się, jeżeli Sony postara się aby nie wyszło nawet na pc.

przy okazji ktoś wkrecał sie bardziej w ten tytuł?

jakiś czas temu próbowałem, ale nie wiem jak rozumieć tą gre

można określić jakieś podobieństwo do starszego tytułu?

Przeczytaj to

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-06-26-jak-no-mans-sky-podbilo-e3

Guys, man. The trailer DOES showcase the mechanics.

Here is exactly how it works

● You start on a random planet. Planet may be tough, may be easy. It's procedural.

● 90% of the planets are barren of life, emulating our actual universe. 10% will have life/civilization/story elements/etc.

● But every planet, no matter how barren of life, has resources for you to gather. You need these resources to continue your journey deeper into toward the center of the galaxy. Fuel, ship parts, cargo to sell, etc.

● The more resources you gather, the more you screw with the ecosystem, the more you gain the attention of a mysterious 'robot' protector that is meant to keep the balance in the universe and prevent destruction of ecosystems.

● The longer you harvest a planet, the tougher the robot guards they send at you - there are bipedal ones and ones that walk on four legs, but there's a multitude of different types.

● The goal of the game is to get to the center of the galaxy. Something mysterious is going on there, and you're trying to find out what it is. The closer you get to the center, the tougher the game gets - more enemy fleets, more enemies in space, more enemies on planets. Tougher evolved life.

● Each solar system has space stations you can go to. The bigger the solar system, the bigger the space station. Bigger the space station, the better equipment you can get there. You can follow any ship you see in space back to their space station of origin and buy the ship, for example.

● But you also can buy a host of other items that speed up resource gathering, ability to deal with enemies, ship upgrades, etc.

● There are portals - like you saw in the trailer - that once entered, will put you into a completely different part of the universe. What will be on the other hand is a complete mystery, but some will lead to great secrets.

● The narrative is there, but the game is made so that you never have to actually follow it if you don't like. It CAN be a 'walking simulator', it CAN be a game where you gather resources or make a planet your home base. But the goal is, and it takes 40-100 hours approximately to do it, is to find out what's going on in the center of the universe.

● There is a messaging service that you can use to talk to other players, but it's very possible you can pass another player and never even realize it's a real person. How social you want to get is up to you.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=141919474&postcount=76

Bardzo fajny początek filmiku przedstawiający początki Hello Games.

Właśnie słuchałem sobie tego kawałku (tak, muzyka tego zespołu będzie jednym z elementów tej gry), gdy odpaliłem ten świeży gameplay...

:banderas:

Podoba mi się paleta kolorów na tych planetach, ciepłe, pastelowe odcienie.

Tak juz widze jak ta gra chodzi w 120fpsach xd

Będzie chodzić ale na PS VR.

i to nie wszystkie posty :kaz:

Opublikowano

Nie wiem co bardziej jest żałosne - posty Yetiego czy poszukiwania blubcia.

Opublikowano

a Kaz was wszystkich, którzy o ściągnięciu z zatoki będą mogli zapomnieć, aby i tak grać w starocie jak jakieś zwierzę :fsg:

tak naprawde to w dupie mam te mizerne serie od sony ciesze sie tylko ze przestaja byc exami :kaz:

Opublikowano

No kur.wa ale przeciez sam sie jarales i broniles zaciekle tego gniota Bartek. I pewnie moznaby znalesc drugie tyle twoich postow wiec teraz nie gadaj bo zal.

" Ta gra jest bardziej ambitna niz wszystko co masz w kolekcji"- pamietasz?

Edytowane przez okens

Opublikowano

Zdecydowanie posty klapera.

Opublikowano

The goal of the game is to get to the center of the galaxy. Something mysterious is going on there, and you're trying to find out what it is. 

:dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: 

Opublikowano

No kur.wa ale przeciez sam sie jarales i broniles zaciekle tego gniota Bartek. I pewnie moznaby znalesc drugie tyle twoich postow wiec teraz nie gadaj bo zal.

ambitna =\= dobra

Opublikowano

oj tam poszukiwania, wpisanie frazy YETI w temacie NMS to nie problem :yao:

nadal jest :sorcerer:

Opublikowano

Nope, nie dotrzymali tylu obietnic i uplycili ja jeszcze bardziej niz oczekwialem. Ale mogla nia byc, przyznaje

Kermit... racja ale to nie zmienia faktu, ze ich ambicje ich przerosly i powstala papka.

Edytowane przez okens

Opublikowano

@teddy

No pamiętam dobrze jak w du.pie masz Demonsy i BB :pawel: Czekaj, a to nie ty pisałeś dobrze o U2 na początku kariery w CW, zanim zorientowales się że to nie wypada? :kaz:

Nawieksza beka jest i tak z faktu że lepszy thug life i szacun w gimbazie byłby z kupna używek na dedykowany sprzęt. No ale spoko dostawa kolejnych płatnych staroci na premierę ps5. Ja pjerdole, jak Polaczki cieszące się z F16 w 2012 xD

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Byłem młody i potrzebowałem pieniędzy

Opublikowano

tak naprawde to w dupie mam te mizerne serie od sony ciesze sie tylko ze przestaja byc exami :kaz:

:kaz: :kaz: :kaz:

ale w sumie to i tak nikt w crapy nie będzie chciał grać

Opublikowano

posty blubera zawsze

Opublikowano

:kaz: :kaz: :kaz:

ale w sumie to i tak nikt w crapy nie będzie chciał grać

Oczywiście. PS now na pc to będzie porażka, ale pięknie będzie klapom wypominać, że ich mesjasz tlou jest do ogrania na lapku z biedry xD

Opublikowano

posty blubera zawsze

a tobie żonka pozwoliła na forum wejść?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.