Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

To raczej trzeba samemu stwierdzić. Nie wierzę, żeby Oculus był na takim samym poziomie będąc prawie dwa razy droższym. 

Edytowane przez Nemesis

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

najlepsze dla januszy i karyn chcacych sie lansowac przy dżesikach i brajankach swoich znajomych. Dla ludzi nie oczekujący dobrej jakości i pełniutkiej immersji a jedynie taniego i rozpixelowanego (pipi) rozmazanego nakladanego na glowe by przez chwilę móc iść za trendami, podobnie jak ludzie masowo kupowali TV 3D "bo to teraz modne".

Prawdziwy koneser VR sięgnie po HTC VIVE a nie po Plejsejszyn WIAR

Opublikowano

Dla mnie to całe VR to taki bajer na chwilę. W końcu się znudzi. Pierwsze wrażenia są na pewno mega ale trzeba się zastanowić czy warto wykładać na to 1800 zeta. Człowiek się w końcu przyzwyczai i z czasem będzie wolał sięgnąć tradycyjnie po pada a nie wiecznie pykać w obniżonej rozdziałce z goglami na łbie. 

Opublikowano

zależy od gierek jeśli będą lepsze na VR od sony to nie widzę przeszkód, zresztą ponoć mimo niższej rozdziałki (960 x 1080 w morfeuszu kontra 1080x1200 w htc vive) ps vr dobrze radzi sobie z jakością obrazu (mimo widocznych pixeli z takiej odległości jaką mam w hełmie)

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Okaże się w praktyce. Czekam na Warsaw Games Week w październiku to się sprawdzi. 

Opublikowano

Tak jak butcher pisal ze nie ma roznicy w battlefieldzie 3 miedzy ps3 a pc xd

ja już nie mogę go nawet czytać. Ostatni jego felieton a tym że wszyscy na około hejtują te wspaniałe gry jak battlefront. No i gra w multi uncharted 4 co odciągnęło go po 3 latach od multi last of us ... 

Opublikowano

A tutaj Doom ze swoim multi rozwala system. Chociaż multi TLoU ostatnio sobie sprawdziłem i gra się bardzo przyjemnie. 

Opublikowano

Doom i multi, które rozwala system co ty ćpiesz nemesis?

Opublikowano

No dziś srogo pobalował chyba z używkami.

Opublikowano

to pewnie te dopalacze

Opublikowano

Zaraz jeszcze napisze że wiedźmin ma dobry system walki.

Opublikowano

ciekawe jaki system miała by ta gra gdyby kiedykolwiek wyszła

5Xy4.gif

:kaz:

Opublikowano

No dziś srogo pobalował chyba z używkami.

Ja jakbym ćpał to wciągnąłbym ścieżkę dopiero wieczorem, a ten w środku dnia bierze...

Opublikowano

Yeti zakład, że przeszedłem więcej gier w tym miesiacu niż ty w całym roku? xD tylko prosze nie pisz nic o budowaniu schronu przed uchodźcami czy chodzeniu na piwko z kolegami kibolami

I cisza ze strony yetiego haha. To tylko potwierdza twoje slowa.
Opublikowano

przeszedl wiecej gier dla dzieci? kozak

Opublikowano

przechodzi wiecej gier w miesiac niz inni uzytkownicy w rok, nastukal miliard postow tutaj na forumku i na nikogoforum, lurkuje trofea i acziki innych, pol dnia siedzi w tematach wyszukujac postow sprzed 5 lat by je wkleic w console wars - zycie jak w madrycie bluber, nic tylko zazdroscic

Opublikowano

ale tabelki w excelu nie ma lamus jeden

Opublikowano

przechodzi wiecej gier w miesiac niz inni uzytkownicy w rok, nastukal miliard postow tutaj na forumku i na nikogoforum, lurkuje trofea i acziki innych, pol dnia siedzi w tematach wyszukujac postow sprzed 5 lat by je wkleic w console wars - zycie jak w madrycie bluber, nic tylko zazdroscic

INNI UŻYTKOWNICY GO NIENAWIDZĄ ZOBACZ JAK TO ZROBIŁ

to jak w końcu na forum ogierkach gramy w gry czy siara i trzeba kręcić wora oraz budować drzewa, płodzić dom?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

gramy w gry ale sie tego wstydzimy krecac wora

Opublikowano

Tylko w co tu grać jak wszędzie same crapy?  :smutas:

Opublikowano

Wszyscy tutaj siedza dla beki blubi

Opublikowano

ficuś ma wiecej gier odemnie zagranych, postów też blisko a taki wiracha niby co ma życie :frog:

Opublikowano

jak ms to (pipi) to sony czym jest ?

penetratorem niebieskich odbytów.

Bluber jak rozjechał walcem yeti'ego i jego podniecanie się NMS przez lata i (pipi) z tego wyszło, znowu zniknie na miesiąc w swojej lepiance xDDDDDDDDD

Opublikowano

A tutaj Doom ze swoim multi rozwala system.

:obema: Później mnie nie dziwi, że takie typy piszą, że multi w U4 jest słabe, a w TLoU takie sobie :yao:

14034741_1350834864944503_18935618177429

[*]

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.