Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Tylko w co tu grać jak wszędzie same crapy?  :smutas:

nowy deus jest goty :lapka:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

o jest bansaj, przynajmniej on mnie rozumie a nie te brudne każuale co w caly rok przechodzą 1,5 gry i im ps4 wystarcza :kaz:

Opublikowano

Tylko w co tu grać jak wszędzie same crapy?  :smutas:

nowy deus jest goty :lapka:

A demko NiOh :obama:, nowa zawartość do Alinetation :banderas:, no i to multi w U4 wieczorami z forumkiem :fsg:, ale to tylko dla niebieskiej szlachty, a nie dla zielonych robaków, oni mają jednego crapa na pół roku :kaz:

Opublikowano

o jest bansaj, przynajmniej on mnie rozumie a nie te brudne każuale co w caly rok przechodzą 1,5 gry i im ps4 wystarcza :kaz:

No wiesz blubi. :/ Juz zapomniales jak nakur.wialismy zombiaki? :frog:
Opublikowano

Dobra, spytam tutaj, może mi ktoś odpowie, bo w kąciku RPG dalej płaczą po trzypixelowej Aries.

Co to się z tym światem dzieje i czemu ff15 jest rozmazaną sraką z ery ps2?

Tu się człowiek napalał, że pogra w jedynego słusznego jrpg z konsol od czasów FFX na swoim PC, a tu dupa. (pipi) rozmazane z pedałami. Tych pedałów to bym jeszcze olał, bo FF nigdy nie był heteroseksualny, ale nie tak wyglądała ta gra jeszcze kilka miesięcy temu;/ Tej graficznej s(pipi)iny nie poprawi nawet najnowszy smok

Co za generacja :banderas:  Normalnie halo afryka 3d i każda inna gra z ps4

Opublikowano
Co za generacja :banderas:

Tak jak mówisz.

2886497-uncharted-4_drake-surprised.jpg

php2rsqcx.jpg

maxresdefault.jpg

maxresdefault.jpg

To laptopwe gpu cpu od Sony :banderas:

A co będzie na Neo? :obema:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Nom

(pipi) tasiemiec w korytarzyku

nie wyszło

nie wiem co to, pewnie i tak nikt nie zagra

remejk

aż dwie gry, z czego jedna to remejk a druga tasiemiec, brawo ty, co za generacja

Opublikowano

No ale jak to wygląda !

Opublikowano

Zaraz jeszcze napisze że wiedźmin ma dobry system walki.

Przy Bloodbornie W3 jest po prostu upośledzony pod tym kątem.

Opublikowano

No jakby soulsy miały jakiś super system walki. Blok i ciachanie mieczykiem. Super system walki. :rotfl: 

Opublikowano

Ależ innowacja. :obama:

Czy to rewolucja na miarę zamiany rolla na odskok? 

TO WAŻNE. 

Jak nie wiesz to zawsze możesz zajrzeć do magisterki kazuba. 

Opublikowano

Nioh i tak was za(pipi)i.

Nioh was zayebie.

Opublikowano

Nioh i tak was (pipi)i.

Nioh was zayebie.

Za robienie laski soulso-cwelom?

Opublikowano

Nioh i tak was (pipi)i.

Nioh was zayebie.

Czy do kolekcjonerki będzie dołączana magisterka? 

Opublikowano

Magisterka jest dla smiesznych systemow walki, tutaj co najmniej doktorat bym widzial.

Opublikowano

Ale gardze tymi tfu soulsami, a fani soulsów to chyba najgorszy sort ludzi grających w gry komputerowe.

Opublikowano

Ale Motorstorma to Ty szanuj :shotgun:

nie, ta seria to szambo

Bomby prawdy. Tyle słyszałem od klapów że ojenysiu Motorstorm mesjasz wyścigów zwanych "arcade", o jenysiu ale się grało, ale emocje, pieronie wyścigi generacji

i co i ch,uj na trzy gry tylko jedna jest w ogóle grywalna, a i tak jest tak porywająca, że kupiłem, zagrałem dwa wyścigi i do dzisiaj się kurzy na półeczce

jak coś jest naprawdę dobre jak Forza Horizon to nawet konsolę można specjalnie dla niej kupić (choć teraz już nie trzeba, wsteczna kompatybilność taka dobra), a jak się do tej gry dorwałem to (pipi)nąłem 100%, potem jeszcze DLC ograłem, teraz kończę już FH2 F&F i za moment biorę się za FH2 i jeszcze mi mało

Opublikowano

bo pacific rift jest skillowy i to bez wylaczania wspomagaczy i nie ma cofania czasu, nic dziwnego, ze weganie i plebs nauczony do grania na pc z cheatami nie ogarniaja

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Motostorm tylko 1 i Pacific Rift. Apokalipsa zbyt uproszczona i nastawiona bardziej na skryptowane trasy niż wysoki poziom rywalizacji jak w poprzednikach. W Arctic Edge nie grałem.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

no to motorstorm jest w ch,uj skillowy z tym swoim cheatująym AI

o, Arctic Edge na PSP był całkiem niezły jak na gierkę na PSP, w niego najwięcej przegrałem

Opublikowano

pacific rift > arctic edge > motorstorm1 > monitor ultra hd kruka > apokalipsa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.