Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Czy na Was też działa relaksująco widok liczby Xboksów  sprzedanych w Japonii?

Ciekawe jaka historia wiąże się z tą jedną sprzedaną 360-tką? :D

an1nKnL_460s_v1.jpg

Opublikowano

Arctic Edge to IMO najlepsza część tej mocno średniej części. Gdyby nie tytuł gry ekskluzywnej i umiejętność zakrzywiania rzeczywistości przez klapertwo to ta seria już dawno spadła w otchłań zapmnienia podobnie jak Pure i Fuel 

Opublikowano

PR > AE > 1 > Apokalipsa

PR robił ogromne wrażenie, moja pierwsza nextgenowa gra, odpalona na świeżo zakupionym PS3 Slim. Jezusku słodki, ależ to ryło beret, zwłaszcza, że dzień wcześniej grałem jak plebs na PS2 w burnouta :banderas: 

Opublikowano

motorstorm = guwno

Opublikowano

Hurr durr FH system selerem xD Ja w FH wytrzymałem 10 min, czyli i tak 2x dłużej niż przy GT i Forzie MS, nim wybłagałem dzieciaka znajomej by wziął to usypiące (pipi) ode mnie. Ale nie ukrywałem że to jednak trololo, bo nie dałem mu szansy i z asfaltówek leży mi tylko stary Burnout.

Teraz widzę że "2 wyścigi zaliczyłem", lub 0% trofeów lub u drugiego typa, to serio poważny argument w dyskusji. xD

Ależ bym bił tych graczy, gdybym sam nim nie był.

Opublikowano

A grałeś w Forzę bez trybu wspomagania i na hardzie? To ważne.

no i może Ty mi powiesz nobody, oszukujące AI jest SKILLOWE? Od Ficusia się już chyba nie dowiem :lapka:

Opublikowano

Tylko Excite Truck. Grali? Pewnie nie grali. Tfu gejmerzy.

Opublikowano

oszukujące AI w motorstormie to największe s(pipi)ysynstwo w dziejach racerow. Ale nie dalem sie i zawsze nabijalem zloto :cool: 

Tylko Excite Truck. Grali? Pewnie nie grali. Tfu gejmerzy.

#tylko ExciteBIKE mój synu

Opublikowano

@raven

Nie wiem, ale AI w multi było całkiem nieprzewidywalne, a rozjeżdżanie monster truckiem i spychanie ze skarpy lamusów obesranych w sportówkach bardzo przyjemne.

Opublikowano

AI w multi > cofanie czasu w multi

Opublikowano

O nie, znowu gra w udawane niezrozumie sarkazmu, by ośmieszkować przeciwnika, która okazuje się łykaniem jak pelikan :f

Opublikowano

FH3 >>>> wszystkie arcade racery.

Szkoda że jeden z moich ulubionych gatunków właściwie wymarł, $ony niszczator zróżnicowanych gier, czego ci wariaci nie zrobią dla kasy...

Opublikowano

Aha już wyszło że najlepsze. Bilbym.

Opublikowano

Przecież każdy kto nie jest zaślepionym i ograniczonym umysłowo klapkiem wie, że Godrizon 3 to będzie najlepszy arcade racer ever. 

Opublikowano

ale rayos graj na hardzie bez cofania czasu i z wylaczonymi wspomagaczami bo inaczej caly fun z gry znowu ci uleci

Opublikowano

no w tej kwestii to beka z botów xddd 

Opublikowano

Motorstorma obrażają - nie wierzę. Dla mnie najlepsze arcade wyścigi zaraz koło FLATOUT (z FH przygodę dopiero zaczynam więc zobaczymy). PR za(pipi)iste ale najbardziej szanuję jedynkę i Arctic Edge. Jeden z wyścigów w MS1 zapamiętam do końca życia. Szkoda, że zabili te serię. Może Forza da mi to co straciłem.

Opublikowano

Szkoda że jeden z moich ulubionych gatunków właściwie wymarł, $ony niszczator zróżnicowanych gier, czego ci wariaci nie zrobią dla kasy...

FH3 = FH1

GOW4=GOW1

dziękuje

Opublikowano

FH3 = FH1

GOW4=GOW1

dziękuje

Czyli godni następcy najlepszych części które przetarły szlaki i ustanowiły nowe standardy graficzno/gameplayowe ale będzie grane za miesiąc   :banderas:

Opublikowano

Standard chyba cofania czasu i postępowej casualowości gier, bo Forza Horizon nie była pierwsza tylko Test Drive Unlimited który ją zjada.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.