Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Jezeli skillowe wyscigi to tylko byly krol Wipeout.

Nie przeboleje zamkniecia Studia Liverpool. Pod tym wzgledem Sony chooj nad chooje za zamkniecie owego studia :(

653f8035def5543ce0c0c67a7250c1d8.jpg

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Nie wiem co bardziej jest żałosne - posty Yetiego czy poszukiwania blubcia.

czytałem tego posta, i o wiele mi bardziej żal blubiego, yeti sobie pisze osty, jak każdy,  a bluber je szuka i  uklada.  I pisze ze seria motorstorm to bagno.

Edytowane przez milan

Opublikowano

No motorstorm to niezle scierwo z tym oszukujacym AI. Z nowszych wyscigow to tylko FH ma dobrze zaprojektowane AI. No ale skad klapy moga o tym wiedziec.

Opublikowano

Chciałbym sprawdzić to nioch , przejść w końcu remake ratcheta ale ps4 nie chce mi się uruchamiać. Jakoś mam naturalny wstręt przed uruchomieniem tej konsoli. Miał ktoś podobnie?  Uświadomiłem sobie że mam plusa jeszcze rok a od lipca zapomniałem dodać gier plusowych :D

Opublikowano

No motorstorm to niezle scierwo z tym oszukujacym AI. Z nowszych wyscigow to tylko FH ma dobrze zaprojektowane AI. No ale skad klapy moga o tym wiedziec.

dyskusja z teoretykami gawędziarzami zawsze OK :rotfl::lapka:

Opublikowano

a ty kruku grales w jakiegos motorstorma w ogole?

Opublikowano

a ty ficuś grałeś na czyms innym niz playstation w ogole?

Opublikowano

ficuś wie że najlepsze bo ma znaczek playstation a dostał by taki forze horizon na ps4 to by się spuszczał ze szczęścia i wtedy byłby to goty tytuł . Jako że nie na playstation to bleeeeeee  GT lepsze

Opublikowano

tak grałem, w Motorstorm, Motostorm Pacific Rift, Motorstorm Apocalypse (demo), Motorstorm Arctic Edge i Motorstorm RC

a o co chodzi?

Opublikowano

jedyny motorstorm, ktory jest spoko to RC na vite

Opublikowano

wszystkie czesci, slicznie, jestes fanem serii, a tak sie pytalem bo w psn profile nie masz ani jednej ogranej

a ty ficuś grałeś na czyms innym niz playstation w ogole?

zapytaj sie mamy  :lapka:

Opublikowano

Motorstorm  xD 

Pamiętam jak kupiłem razem z PS3 zaraz po premierze. Ależ to było gówno. No ale graficzka jak na tamte czasy całkiem ładna więc z dwie godziny chyba pograłem.

Opublikowano

@raven

Ja nie wiem, bo jak pisałem zasnąłem od tej zayebistosci po 10 minutach i poprosiłem o odpalenie TTT2. Kwestia nieogarnięcia że gierka może podobać się komuś POMIMO oszukujacęgo AI ze inne elementy pozostaje... no niezbyt ogarnięta.

A FH3 to autentycznie pierwsza gra z nazwą Forza, która mi podchodzi, właśnie za offroad i fajny setting. Będzie grane na paskalu w 60 fpsach jak człowiek.

Gdzieś w 2019. Wierzę.

Edytowane przez nobody

Opublikowano

no ciężko żeby mi zaliczyło trofea z Motorstorma jak naku,rwiałem popołudniami gdzieś koło 2007 roku u kumpla na jego PS3

a reszta mnie ch,uj obchodzi czemu nie widać, w RC i PR jakieśtam trofiki powinny być, nie żeby mi się chciało męczyć z oszukującym AI

Ficuś, a tak tylko pozwolę się zapytać, w ile części Forza (Horizon/Motorstorm) Ty grałeś :)?

protip: w 2007 roku to jeszcze trofeów na PS3 nawet nie było, musiał je najpierw M$ wymyślić żeby zdałnioną wersję mogli zrobić na PS3 :lapka:

Opublikowano

Profile na stół!

Opublikowano

W sumie dziwne że jeszcze nie ujadano tu na Wipeouta, ale botom chyba stykło plucie na sony za zamknięcie ich studia, więc raczej się podobał.

Te wieczne kompleksy o najlepsze exy w swojej kategorii dostępne tylko na PlayStation :banderas:

Zwróciliście uwagę że po drugiej stronie prawie nikt nie rzuca się tu tak agresywnie na te 3 marki na krzyż od MS?

Niesamowici faceci.

Opublikowano

Wipeout HD na PS3? Bardzo porządna gierka, wygląda, rusza się i steruje wyśmienicie. Szanuję.

Wipoeut Pulse na PSP? Oj się napier,dalało, fantastyczne.

Ten Wipeout na Vitę w 30fps to beka jednakże.

Opublikowano

ale ty wiesz ze wipeout pulse na psp tez dziala w 30fps?

jedynka motorstom u kolegi, w pozostale motorstormy gral ale pucharkow nie wie czemu nie ma, grubymi nicmi szyte

co do serii forza naku,rwiałem popołudniami gdzieś koło 2012 roku u siebie na pozyczonym od kumpla x360, stycznosc mialem tylko z pierwszym horizonem i forza 4, a reszta mnie ch,uj obchodzi czemu nie widać, jakieśtam achiki powinny być ale nie zobaczysz bo profil byl jego i gralem na kopiach bezpieczenstwa, nie żeby mi się chciało męczyć z cofaniem czasu.

Opublikowano

Nie wiem co bardziej jest żałosne - posty Yetiego czy poszukiwania blubcia.

czytałem tego posta, i o wiele mi bardziej żal blubiego, yeti sobie pisze osty, jak każdy,  a bluber je szuka i  uklada.  I pisze ze seria motorstorm to bagno.

milan jakie układa? wpisalem w temacie nms YETI i kliknąlem przycisk cytuj, silnik forum zrobił reszte za mnie :sorcerer:

Opublikowano

jak sie tlumaczy marchewka, fan assasyna i serii fifa

Opublikowano

jak sie tlumaczy marchewka, fan assasyna i serii fifa

idz zagraj w horizona u kolegi bo ci sie dupa pali

Opublikowano

Wipeout ? Zawsze za(pipi)isty. Razem z PGR na tronie wśród racerów. Szkoda, że zamknięto Studio Liverpool, a zamiast tego dano szansę tym partaczom z Evolution. No ale co się odwlecze to nie uciecze ;]

Opublikowano

Wipeout HD, PGR3/4, GRID, NFS HP, Forza Horizon oraz Forza 4 - top racerów poprzedniej generacji.

Opublikowano

Deweloperzy z Deck13 ujawnili również, że produkcja korzysta z bibliotek PhysX i będzie hulać w rozdzielczości natywnej 1080p na PS4 oraz w 900p na Xbox One

Konsola powinna sie nazywac XBOX THE900.Zalosne boty zapamiezajscie sobie 1 :circle: 8 :circle:  i najlepsze tytuly tyklo  na :square: :circle: :triangle: :cross:

Edytowane przez okens

Opublikowano

Deweloperzy z Deck13 ujawnili również, że produkcja korzysta z bibliotek PhysX i będzie hulać w rozdzielczości natywnej 1080p na PS4 oraz w 900p na Xbox One

Konsola powinna sie nazywac XBOX THE900.Zalosne boty zapamiezajscie sobie 1 :circle: 8 :circle:  i najlepsze tytuly tyklo  na :square: :circle: :triangle: :cross:

dawno nie było tu tak upośledzonego posta. Gratuluje, dumnie kontynuujesz tradycje irasa i jurasa 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.