Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

ale ty wiesz ze wipeout pulse na psp tez dziala w 30fps?

jedynka motorstom u kolegi, w pozostale motorstormy gral ale pucharkow nie wie czemu nie ma, grubymi nicmi szyte

Pulse w 30fps? Sztywniutkie 60fps. W to też nie grałeś?

No dobra, czasami dropiło jak dużo wybuchało.

I możesz mi powiedzieć na ch,uj mi będziesz wmawiać, że nie grałem w Motorstormy? Jeszcze gdybyś miał wszystkie Forzy ograne, ale sam jesteś fest teoretyk gawędziarz co Forzę Horizon na screenshotach widział i mi próbujesz coś udowodnić xD.

Aha, protip: cofania czasu nie musisz używać. Możesz sobie nawet wyłączyć żeby było bardziej skillowo

Tak jak białe tanuki w Super Mario 3D World (nie żebyś wiedział o czym mówię) nie sprawiają, że gra jest mniej wymagająca.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

znowu sie okazuje ze xbot ogral wiecej gier na playstation od pospolitego jednoplatformowca

Opublikowano

Tak jak białe tanuki w Super Mario 3D World (nie żebyś wiedział o czym mówię) nie sprawiają, że gra jest mniej wymagająca.

A po co mu ta wiedza skoro moze sobie ograc najlepszy platformer w postaci ratcheta na konsoli P L Y S T A T I O N 4

Opublikowano

pulse na psp to przeciez 30fps z dropami i dopiero w szarej strefie jak sie podkrecilo procek to pulse bylo w pelni grywalne i smilago jak ta lala

Opublikowano

w sumie zawsze na PSP miałem CFW i zawsze procek na 333 MHz, to teraz nie jestem 100% pewien, czy gierka była płynna sama z siebie czy dzięki odblokowaniu mocy procka

muszę w domu sprawdzić

Opublikowano

ficuś ma racje akurat, ja też na cfw leciałem i faktycznie można było odblokować więcej fpsów

Opublikowano

kruku taki blacharz a nie widzial roznicy 30 / 60fps xddd

Opublikowano

co do motorstorma - ja nic nie wmawiam, po prostu twierdzisz ze grales w pacific rift i rc, a nie masz tych gierek na liscie trefeow co wydaje mi sie dziwne, albo sciemniasz albo masz inne konto albo piraciki sie klaniaja

ps. ja mam zawsze racje co do krolestwa playstation, obiektywny klap to ja

Opublikowano

w sumie ekran psp nie wiele mniejszy od jego monitorka to mogl nie dostrzec roznicy

Opublikowano

spoko ja w wieku lat 14 nie widziałem tych 20 fpsów w sotc czy gta sa a gralem jak poyeahbunny

Opublikowano

Nioh jaki to jest sztos :fsg: Biere na premiere :obama: I to bez gwalcenia kolegi :kaz:

Opublikowano

na premiere nie bedzie jeszcze solucji na youtubie heven, poczekaj troche

Opublikowano

NO POKAŻ RAVEN TWOJEGO MOTORSTORMA

Opublikowano

Pograłem z 40 minut, wrażenia nawet miłe, walki ze zwykłymi samurajami czy tam wojownikami nie są takie trudne, ot co skupić się na dodgeowaniu lub parowaniu ciosów. Trochę więcej refleksji i skupienia to trzeba z tymi poległymi towarzyszami się narobić ale wrażenia z grania to sam pozytyw. Trochę lipa, że nie można skakać bohaterem, chyba, że jest jakiś skill do wykupienia czy coś, całego skilla drzewka nie oglądałem, tylko chwilowo liznąłem to i owo menu wszystkich rzeczy. Wrócę jeszcze później do gry i obczaję wszystko dokładnie. Ciekawe jak duże będą lokacje w pełnej wersji gry, szkoda, że nie ma takiego otwartego świata. Jest menu, wybierasz lokacje i czytasz co tam zrobić trzeba, zebrać jakieś pierdoły etc. Fajna opcja wybierania grafiki jest, full movie czy opcja z 60 frame rate, wybrałem opcję z filmem, bo w takich grach 30 fps nie przeszkadza, a i ładniej wygląda niż w 60, bo widać nawet sporą różnicę.

Ehh te klapy, tfu!
Opublikowano

Uhuhu, Sony to jednak ma gest, daje fanom wybór - penetracja dildosem - płynna, ale rozmazana sraka, czy penetracja mikroczłonkiem Kaza - slajdszoł cinematik eksperjens prawie jak w Power Poincie

i to w grze w przypominającej darmowe tytuły na przeglądarki internetowe  :greeting:

Opublikowano

Pograłem z 40 minut, wrażenia nawet miłe, walki ze zwykłymi samurajami czy tam wojownikami nie są takie trudne, ot co skupić się na dodgeowaniu lub parowaniu ciosów. Trochę więcej refleksji i skupienia to trzeba z tymi poległymi towarzyszami się narobić ale wrażenia z grania to sam pozytyw. Trochę lipa, że nie można skakać bohaterem, chyba, że jest jakiś skill do wykupienia czy coś, całego skilla drzewka nie oglądałem, tylko chwilowo liznąłem to i owo menu wszystkich rzeczy. Wrócę jeszcze później do gry i obczaję wszystko dokładnie. Ciekawe jak duże będą lokacje w pełnej wersji gry, szkoda, że nie ma takiego otwartego świata. Jest menu, wybierasz lokacje i czytasz co tam zrobić trzeba, zebrać jakieś pierdoły etc. Fajna opcja wybierania grafiki jest, full movie czy opcja z 60 frame rate, wybrałem opcję z filmem, bo w takich grach 30 fps nie przeszkadza, a i ładniej wygląda niż w 60, bo widać nawet sporą różnicę.

Ehh te klapy, tfu!

Niektórzy lubią wodotryski graficzne na nadkonsoli.

i to w grze w przypominającej darmowe tytuły na przeglądarki internetowe   :greeting:

serio? to exy z bota nawet na przeglądarke się nie nadają :xboss:  :xboss:  :xboss:  :xboss:  :xboss:  :xboss:  :xboss:  :xboss:  :xboss:  

whatthefuck.gif

Edytowane przez oFi

Opublikowano

i pewnie jest fanem transhumanizmu

Opublikowano

Wy tu sobie smieszkujecie w najlepsze, a Spencer poprzez tą pustynię na taczerze doprowadził do tego, ze Czaruś wydymał kolegę w doope, bo chłopak miał taki głód na sztosiwa z PS4. Szczegóły w temacie NiOh.

:obema:

Opublikowano

Wy tu sobie smieszkujecie w najlepsze, a Spencer poprzez tą pustynię na taczerze doprowadził do tego, ze Czaruś wydymał kolegę w doope, bo chłopak miał taki głód na sztosiwa z PS4. Szczegóły w temacie NiOh.

:obema:

Pożyczył PS4, pożyczył, nie kupił dla demka jednej jedynej gry, której ekskluzywność nie jest jeszcze przesądzona. To tylko dowodzi mizerii, jaka panuje w niebieskim szambie. Nie warto tego wyjącego szrota bez gier kupować, tak jak dla jednej butelki piwa nie warto kupować browaru...

Opublikowano

Czezare nowy piesek sony :kaz: 

Opublikowano

Xboty umarły, klapy wyjechały na kolonie

Niestety jak donoszą media przyczyna nieobecności tych drugich jest inna

pEcpwxc.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.