Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Wy tu sobie smieszkujecie w najlepsze, a Spencer poprzez tą pustynię na taczerze doprowadził do tego, ze Czaruś wydymał kolegę w doope, bo chłopak miał taki głód na sztosiwa z PS4. Szczegóły w temacie NiOh.

:obema:

Pożyczył PS4, pożyczył, nie kupił dla demka jednej jedynej gry, której ekskluzywność nie jest jeszcze przesądzona. To tylko dowodzi mizerii, jaka panuje w niebieskim szambie. Nie warto tego wyjącego szrota bez gier kupować, tak jak dla jednej butelki piwa nie warto kupować browaru...

Jak mnie smieszy te Twoje chodzenie i ciągle podkreślanie, że gra może nie byc exem. Z Nierem to samo, gdzies tam wspomnieli że jak się dobrze sprzeda to wyjdzie może na bąka i nx, a dla Ciebie to już 100% potwierdzenie że tak będzie. Oby nie wyszło i żebyś tak kur.wa miał ból pysdy i latał po forum jak to źle ze jest exem na PS4.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

czy observer wlasnie odpisal na posta sprzed 1,5 miesiaca? dlugie teraz te kolonie maja

Opublikowano

No z nierem się sprawdziło akurat bo to nie ex :kaz:

Opublikowano

No, ale nioh tez wyjdzie na steam i nie o tym tutaj rozmowa bo przeciez wiadomo, że czerepak tylko xbox.

Opublikowano

Na xboxa nie wyjdzie bo nikt tam by tego nie kupił

Opublikowano

Wydymanie w dupe dla POŻYCZONEJ konsoli dowodzi mizerii. O B E M A.

Niech ten Spencer coś rzuci tym wygłodniały botom, bo Czarus pierwszy, ale nikt nie powiedział, ze ostatni. Dobrze, ze ten gatunek na wymarciu, to człowiek spokojnie będzie mógł do ludzi wyjść, bez obawy ze ktoś chce go przyatakowac od tyłu.

Robi się nieciekawie.

Opublikowano

Dokładnie tak, ale ja w przeciwieństwie  do YETI-ego nie będę zniżał się do spodu kloaki ,żeby ogrywać NieR-a na lapciu z Biedy, jak to on czynił choćby z Ori :kaz: Poczekam, aż prawilnie wyjdzie na bąka :daddy:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Oby nie wyszło i żebyś tak kur.wa miał ból pysdy i latał po forum jak to źle ze jest exem na PS4.

xDDD

Czarus, wróć, tzn. Czerepak xDDD, to człowiek pełen nadziei, ze coś skapnie mu ze stołu pana, a nie tylko CoD do końca generacji. Trzeba go zrozumieć.

Opublikowano

CoD jest tylko na półtora-max dwa miechy grania dla mnie. Potem gra idzie do przysłowiowego zyda. Boty w przeciwieństwie do klapów mają GoTG lub jak kto woli TBMGOTCE (The Best Multiplayer Game On The Consoles Ever) wśród fps-ów, do której mogą zawsze wracać i wracają. A co klapy? Na CoD-a są wręcz skazani prawomocnym wyrokiem Sory, który nie potrafi zrobić choćby porządnej gry w tym gatunku! :yao:

Opublikowano

Nioh to ex, ale taki ex, ex. Warto dla tej gry mój trójnoga nie powiem

CjLiOhV.png

Opublikowano

czolowy dopiero pare lat temu odkryl playstation, dzis przy bolu dupy, ze ponoc nowy szef miesiecznika to fanboj playstation dowiaduje sie, ze psx to skrot od playstation

Butcher byl przynajmniej zielony, a Roger bedzie wpychal Sony gdzie sie da  :/ zmieńcie sobie nazwę na Playstation Extreme.

jakby nie patrzeć tak właśnie brzmi nazwa czasopisma  :philosoraptor:

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Boty pewnie mysla ze PSX oznacza PlaystationXbox :kaz:

Opublikowano

Nioh to ex, ale taki ex, ex. Warto dla tej gry mój trójnoga nie powiem

CjLiOhV.png

Obada się za rok na lapku przez plejsztejszon now na Xboxowym padzie, czego ci wariaci z $ony nie zrobią dla kasy i wspierania windowsa   :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

HAHA, ja jeszcze dodam, że gdyby nie SONY i konsola Playstation, nie byłoby magazynu PSX Extreme i tego forum

myślę, że można zamykać

Opublikowano

no i to mialem na myśli żeby wrócili z powrotem do tamtego nazewnictwa, ty gamoniu

do jakiego nazewnictwa maja wrocic jak od zawsze ta gazeta nazywa sie psxextreme xddd

ty serio chyba myslales ze ten x w psx to jest od xboxa xdddd

Opublikowano

Już dawno nie było tak głupiego posta na tym forum. jak ten mazzeo o nazwie gazety.

Opublikowano

zmieńcie sobie nazwę na Playstation Extreme.

jakby nie patrzeć tak właśnie brzmi nazwa czasopisma  :philosoraptor:

no chyba właśnie nie

gazeta nazywa się psx extreme

ale teraz po zmianie warty równie dobrze można zmienić na Playstation Extreme, bo i tak o Sony będzie 90% tekstów.

debil roku, blagam mazzeo yebnij sie w czolo, ty serio myslales ze psx jest od playstationxbox xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Już dawno nie było tak głupiego posta na tym forum. jak ten mazzeo o nazwie gazety.

przecież powyżej masz posty Yetiego

Opublikowano

Mam nadzieje ,że wkręca ludzi . No chyba ,że  Aju w 97' miał na plaży przebłysk  przyszłości . To byłby rekord bo wtedy to nawet  Billowi nie sniły się zielone kloce. 

Opublikowano

przecież powyżej masz posty Yetiego

Jakby Yeti albo daddy pisali na serio to może bym uznawał ich posty w tej kategorii.

Opublikowano

debil roku, blagam mazzeo yebnij sie w czolo, ty serio myslales ze psx jest od playstationxbox xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jesteś serio kompletnym debilem jeśli nadal nie wiesz co miałem na myśli, a teraz uspokój się, wdech wydech, opanuj amok i zamiast bezmózgo dusić klawisz D z capslockiem to zacznij czytać to co piszę. To, że PSX w nazwie jest od szaraka to jest to oczywista oczywistość, to że ta nazwa nawet po przejściu na multiplatformowość została ze względu na sentyment to też oczywista oczywistość. Tylko teraz z Rogerem jako rednaczem, który do tej pory zarządzał PPE/PSSITE gdzie Sony ma szczególne względy, to już sobie wyobrażam jak to będzie wyglądać w czasopiśmie. Podlałem to wszystko oczywistym trollingiem i tumany z tobą na czele to łyknęły. Nie żebym się nie spodziewał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.