Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

zrob z siebie debila, bron sie trollingiem, nie zebym sie nie spodziewal 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

to jest za mocne xddddd

Opublikowano

nie no tak, nie wiedział od czego jest akronim PSX, totalna beka, 99 rok, borze jak śmiesznie :D

wersja dla ciebie tumanie, jakbyś nie zrozumiał tego zdania powyżej

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

4DPp61f.jpg

T1wgC81.jpg

ficuś pozdro mordeczko, trofików z Motorstorma i Arctic Edge nie mam, no musisz mi uwierzyć kolego

"a może nie grałeś, a może ściemniasz, a nie widzę trofeów, a może na innym koncie, a śmierdzi mi piratami", a idź pan w ch,uj, wszystko zrobi byle tylko nie trzymać się tematu, jeszcze chwila i byś mi pewnie rodzinę od sbków zaczął wyzywać a plejstejszon od niekoszernego

i to samemu będąc teoretykiem gawędziarzem który z Forzą Horizon/Motorstorm spędził łącznie 20 minut u pożyczonego kolegi czy jakoś tak (co jest 1/3 całkowitego czasu spędzoną z konsolą XBOX) i będzie mi mówił jak to skillowo jest grać bez ustawień dot. wspomagaczy i cofania czasu

aha, Wipeout Pulse działał na odblokowanym framerate'cie, który momentami potrafił skoczyć do 60fps, ale częściej było to coś bliżej 30. Ja grałem zawsze na 333MHz i to dawało kopa, gra była cały czas albo na 60 albo blisko

poyebało mnie i daję tej dyskusji 3/10 bo odpisałem i nawet fotki zrobiłem

Opublikowano

czołowy serio jest taki po(pipi)any, a do konca mialem nadzieje ze to tylko na potrzeby WC xd

Opublikowano

Ze niby nie PlaystationXbox?

Hide-the-Pain-Harold.jpg

:kaz:

Opublikowano

No dawno tu takiej beki nie było

PlaystationX

!!!

To już chyba mamy nazwę na CW11

Opublikowano

nie no tak, nie wiedział od czego jest akronim PSX, totalna beka, 99 rok, borze jak śmiesznie :D

wersja dla ciebie tumanie, jakbyś nie zrozumiał tego zdania powyżej

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kostium już gotowy, bilety kupione.

tumblr_ochi57nEFU1vrcbv0o1_1280.jpg

Opublikowano

zrob z siebie debila, bron sie trollingiem, nie zebym sie nie spodziewal 

napisz coś z oczywistą ironią, usłysz żeś debil, bo typy najwyraźniej udają że jej nie zauważyli, dowiedz że większość jednak łyknęła to na serio

wciąż lepsze

i żeby to jeden raz

Opublikowano

debil roku, blagam mazzeo yebnij sie w czolo, ty serio myslales ze psx jest od playstationxbox xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jesteś serio kompletnym debilem jeśli nadal nie wiesz co miałem na myśli, a teraz uspokój się, wdech wydech, opanuj amok i zamiast bezmózgo dusić klawisz D z capslockiem to zacznij czytać to co piszę. To, że PSX w nazwie jest od szaraka to jest to oczywista oczywistość, to że ta nazwa nawet po przejściu na multiplatformowość została ze względu na sentyment to też oczywista oczywistość. Tylko teraz z Rogerem jako rednaczem, który do tej pory zarządzał PPE/PSSITE gdzie Sony ma szczególne względy, to już sobie wyobrażam jak to będzie wyglądać w czasopiśmie. Podlałem to wszystko oczywistym trollingiem i tumany z tobą na czele to łyknęły. Nie żebym się nie spodziewał.
Dzieciom zarzuce lorem, ze nazwa PSX byla jeszcze przed ogloszeniem Szaraka, a oznaczala dokladnie Project Sony X.

A do powstania Szaraka doszlo calkiem bekowo bo Nintendo zamowilo u Sony naped cd do ich nowej konsoli z czego sie pozniej wykrecili, i Sony z palcem w pupie postanowilo zrobic wlasna konsole i tak powstal projekt o nazwie roboczej PSX.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

ŁOOOOOOKUR, WA

Opublikowano

Tak widzialem tylko gdzie sa bronie ja sie pytam!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

ty... no właśnie

Opublikowano

Jakby Yeti albo daddy pisali na serio to może bym uznawał ich posty w tej kategorii.

Przecież yeti pisze na serio
Opublikowano

klapki jaraja sie marnym klonem wipeouta, a Nintendo Master Race od dawna ma coś lepszego pod postacią FAST RACING NEO :banderas: 

Opublikowano

prawdziwe neo dopiero nadchodzi i was rozyebie

Opublikowano

klapki jaraja sie marnym klonem wipeouta, a Nintendo Master Race od dawna ma coś lepszego pod postacią FAST RACING NEO :banderas:

FAST RACING NEO SZTOS 

Opublikowano

potwierdzam  :lapka:

Opublikowano

Nintendo i Master Race w jednym zdaniu to okysmoron jak cholera. 

Opublikowano

wiecie co? ten PS4 Slim nie wygląda tak źle, jak cena będzie znośna, to może być kawałek solidnego plastiku :lapka: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.