Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

PS4(...) kawałek solidnego plastiku

to się wyklucza

Edytowane przez asax

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

wracaj do klatki bo blantmanowa sie w(pipi)i jak zobacyz ze uciekles

Opublikowano

wracaj do klatki bo blantmanowa sie w(pipi)i jak zobacyz ze uciekles

Co tam seplenisz bo nie rozumiem do czego odnosi się twój tekst. Wyjaśnij mi to ale WYRAŹNIE 

Opublikowano

blantman ale ty masz ciety dow(nene)

Opublikowano

no ale wagina też suchy

Opublikowano

rayos potrafi seplenic na sucho?

Opublikowano

jak seplenić to tylko o suchej mordzie, po pijaku to wszystko jedno 

Opublikowano

Po pijaku to ci sie pewnie arabski wlacza.

Opublikowano

soczysty niemiecki z nutka allah akbar 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

I can't believe how bad Gamescom FFXV is tech-wise. Stuttering, 15 FPS, PS2 level open world, no AA, input lag, BRIGHTNESS, worst LOD ever.

Szykuje się niezły hicior :kaz:

Opublikowano

Persona zaora tego guwniaka :fsg:

Opublikowano

FF Versus, tfu... FFXV samo się zaorze ;)

Opublikowano

I can't believe how bad Gamescom FFXV is tech-wise. Stuttering, 15 FPS, PS2 level open world, no AA, input lag, BRIGHTNESS, worst LOD ever.

Szykuje się niezły hicior :kaz:

a w temacie milan przekonuje ludzi ze gra jest ładna :kaz:

image_final_fantasy_xv-32693-2754_0046.j

Opublikowano

Xeno X na Wii U milion razy ladniejsze a ma przeogromny otwarty świat 

Opublikowano

szkoda, że to nie ex na ps4 można by było się smiać z większą premedytacją

Opublikowano

Ja się ludziom nie dziwię dwie generacje czekać na tego cudaka to teraz będą łykać wszystko jak leci byle tylko w końcu wyszło.

Opublikowano

Pierwsze demko to z type 0 wygladalo znacznie ladniej, przeciez to co teraz pokazuja to jakas rozmazana ptasia sraka :/

I nawet na kompresje slaba zgonic nie mozna bo hud jest czytelny i ostry. Ja (pipi)ie jaka wtopa, a tak sie spuszczali nad tym swoim silnikiem :pawel:

Opublikowano

Pierwsze demko to z type 0 wygladalo znacznie ladniej, przeciez to co teraz pokazuja to jakas rozmazana ptasia sraka :/

I nawet na kompresje slaba zgonic nie mozna bo hud jest czytelny i ostry. Ja (pipi)ie jaka wtopa, a tak sie spuszczali nad tym swoim silnikiem :pawel:

Wiesz to jest kwestia przygotowania jednego levelu do demka a nie calej krainy, która jest tak paskudnie rozpixelowana na większosci filmików, że się to w pale nie miesci. Ponoć i tak od połowy gra przestaje mieć otwarty świat pewnie dlatego, że nie mogli już ogarnąc tej gry.

Opublikowano

musieli ciąć grafe przez xbona bo ma marketing, ehh to parity

Opublikowano

Tak się spuszczali, że w międzyczasie całkowicie olali swój autorski silnik i przerabiali FF XV w Unreal Engine 4, ale jak widać nawet tego silnika nie potrafią ogarnąć :pawel:

Opublikowano

Mam nadzieje ze po premierze XVtki ktos policzy ile razy na konferencjach dumnie pokazywali te obsrana prezentacje z czarodziejka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.