Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Może chociaż gameplay będzie dobry?

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDX

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

I nawet na kompresje slaba zgonic nie mozna bo hud jest czytelny i ostry. Ja (pipi)ie jaka wtopa, a tak sie spuszczali nad tym swoim silnikiem :pawel:

Tak się spuszczali, że w międzyczasie całkowicie olali swój autorski silnik i przerabiali FF XV w Unreal Engine 4, ale jak widać nawet tego silnika nie potrafią ogarnąć :pawel:

przeciez XV caly czas chodzi na luminous engine, kh3 i ffvii remake beda dopiero hulac na eu4

mnie rozwalil dzis news ze od polowy gierka ma byc liniowa, czyli w 15 lat gry stworzyli dwie wielkie puste polany i dwa miasta i w polowie uznali, ze juz to ich przerasta czyli wrocmy do rynny znanej z trzynastki

zreszta moze to i dobrze, nikt nigdy nie oczekiwal, ze ta seria bedzie prawdziwym open worldem i to nie stanowalo i jej sile, teraz na sile chca w ta pietnastke wrzucic wszystkie zachodnie trendy i po prostu nie ogarniaja

Opublikowano

Niech umiera ta gra, 4 pedałów jeździ przez pustynie jak jakieś dauny i walczy. xD

Opublikowano

Pomyślcie sobie teraz jaka będzie beka z tego mitycznego rimejku FFVII, którym to niby Sony wygrało jakieś E3 :P Mówili, ze zrobią w epizodach, nie powiedzieli tylko, że będzie ich 20 na przestrzeni 15 lat ;)

Opublikowano

Na VII pewnie zarobią sporo bo będzie działać nostalgia napędzająca hype.

Ale sam fakt,że chcą to wypuszczać w odcinkach mnie rozwala ich nawet już widocznie przerasta zrobienie stosunkowo liniowej gierki,jeszcze na UE,gdzie mają wszystko pod nosem XD

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Don ale nie wypowiadaj sie o czyms o czym nie masz pojecia

FFVII remake pierwszy epizod nie robi square tylko oddelegowane studio, powstaje na eu4 by skrocic czas developingu, caly swiat gry, lore, postacie, historia jest juz przeciez gotowa, pytaniem jest tylko system walki i jak bardzo potna i splyca 

do tego jakbys nie wiedzial caly poczatek gry (a spekuluje sie, ze to bedzie zawierac pierwszy epizod) czyli midgar to przeciez rynna totalna, dopiero po scence na autostradzie otwiera sie mapa swiata wiec maja ulatwione zadanie jakby nie patrzec

ja obstawiam z trzy epizody w jakims 6-8letnim cyklu wydawniczym, raczej zakonczenia tego remaku nie zobaczymy na tej generacji :P

Opublikowano

Final Fantasy XV tylko na ps4 neo albo mocnym pc, niestety obecna generacja juz jest przestarzała.

Opublikowano

SE to nawet konsola z przyszłości by nie pomogła. Jak się jest tłukiem to i najlepsze bebechy w pudełku nie pomogą.

Opublikowano

najwazniejsze, ze jedzenie wyglada jak zywe:

chicken-with-white-saucejpg-4855a0_765w.final-fantasy-15-food-looks-so-good.jpgthick-sliced-steakjpg-19ac8f.jpg

Opublikowano

A Ciebie zaraz Square zmasakruje jak zobaczy ile ten gif waży  :teehee:

Opublikowano

To jak to bylo w koncu? PlaystationSteamXbox Extreme?

Opublikowano

A Ciebie zaraz Square zmasakruje jak zobaczy ile ten gif waży  :teehee:

kurwa, mamy 2016, nawet ja mam neta który ogarnia takie gify.

skoro cały czas jest prucie się o wagę gifów to niech dodadzą opcję wrzucania gfycata :/

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Jak Figaro wrzucal to jakos twoj net tego nie ogarnial :kaz:

Opublikowano

moze jak odbanujemy to sobie szybciej przypomnisz xd

Opublikowano

Dziekuje moderacji za szybka reakcje.

Opublikowano

jak boli dupa czolowego xDDDD

prenumerata playstationxbox extreme anulowana?

Opublikowano

Dlaczego Mazzeo to czołowy? W sesnie czołowy bot czy czolowy idiota?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.