Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

W sensie ze na jego czole moga ladowac samoloty.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

moze jak odbanujemy to sobie szybciej przypomnisz xd

odbanuj, ale jak znowu przeszarżuje to Ficuś leci w pakiecie razem z nim, ok?

Przypomni mi ktos dlaczego Figaro wylecial z forumka ? 

Opublikowano

Za bycie guwnem

Opublikowano

taki był wyrok ulicy

Opublikowano

Za bycie guwnem

taki był wyrok ulicy

Pudlo. 

Zgladzilem go. Headshot w kolano byl celny i skuteczny. Juz nigdy wiecej tych nintendozboczkowych postow :banderas:

beSFiXF.png

Opublikowano

z FF7 będą pewnie 3 episody podzielone dokładnie tak jak płyty na psxa.

Opublikowano

Klapy z chęcią zapłacą nawet za season passa do FFVII xD

Idealna gawiedź do rukania ;]

Opublikowano

Nie spodziewałem się nigdy, że doczekam się w CW bardziej sensownej dyskusji niż na przykład w kąciku RPG, gdzie obecnie wszyscy razem z Zettą i milanem spuszczają się nad gównem rozmazanym z ps2 "takie to piękne". (pipi), jakbym sam czekał 10 lat na jakąś gierkę z pedałami to może też bym tak pisał, ale wraz z FF13 spadł na mnie kubeł zimnej wody, a przesiadka na PC i poznanie prawdziwych gier RPG na pewno nie rozgrzała mi serduszka na myśl o nowej pedaliadzie kwadratowych.

Jezuu, niech ten Skłer-Enix już zdechnie tak jak zapowiadali to kilka lat temu

Edytowane przez gekon

Opublikowano

No co ty, to będzie gra wybitna, a co najmniej lepsza niż życie.

Opublikowano

"Sensowna dyskusja" według forumka:

- "(pipi) rozmazane z PS2"

- "spuszczają się nad nim"

- "gierka z pedałami"

- "na PC są prawdziwe gry RPG"

Same konkrety, konkretna krytyka oparta na spójnym i trudnym do zakwestionowania podejściu do sensu gier. Gdy się dyskutuje w ten sposób, wszystkie strony dyskusji dowiadują się wiele nowego i rozwijają, nie mówiąc oczywiście o samej przyjemności z tak potrzebnej, trafnej i sensownej dysputy. Jak czytam Dialogi Platona to sobie myślę: "ech, to nie ten poziom retoryki co w Console Wars".

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Dyskusja w CW xddddd

Opublikowano

PlayStationXbox extreme

Opublikowano

- "(pipi) rozmazane z PS2"

- "spuszczają się nad nim"

- "gierka z pedałami"

- "na PC są prawdziwe gry RPG"

Same konkrety, konkretna krytyka oparta na spójnym i trudnym do zakwestionowania podejściu do sensu gier. Gdy się dyskutuje w ten sposób, wszystkie strony dyskusji dowiadują się wiele nowego i rozwijają, nie mówiąc oczywiście o samej przyjemności z tak potrzebnej, trafnej i sensownej dysputy.

Konkretna krytyke to bedzie mozna zarzucic jak juz sie samemu zagra, poki co mozna jedynie gadac o tym jak wyglada to co nam pokazuja i lekko podpierac sie na opiniach wielu osob ktore juz spisaly swoje wrazenia.

I na chwile obecna wyglada na to ze robili ponad 10 lat gre ktora wyglada jak rozmazana kupa (dziwi mnie ze jeszcze nikt nie krzyczy downgrade), w porywach smiga w 25 fpsach i sporo osob ktore graly na gamescomie komentowaly ze jest duzy pusty teren a sam gameplay raczej dupy nie urwa. A na domiar tego, wczoraj sie jeszcze dowiedzielismy ze w polowie dali sobie spokoj z open worldem i zrobili rynne.

Opublikowano

Jeśli fabuła, system walki i ogólnie świat przedstawiony dadza rade, to grafa mi nie robi.

Teraz nadrabiam FF V, wiec to i tak bedzie niezły przeskok

33732-Final_Fantasy_V_(Japan)_%5BEn_by_R

image_final_fantasy_xv-32693-2754_0046.j

Opublikowano

V nie jest tak rozmyta

Opublikowano

ogór oczekuje dyskusji na poziomie w WC? Wariat czy jehowy?

Opublikowano

"X według forumka"

tak, bo forumek to monolit mówiący jednym głosem

w innych tematach to samo, bez problemu można wrzucić cały Polski naród (40 mln ludzi) do jednego worka i napisać "BO W POLSCE TO SIĘ COŚ TAM"

ech, ta dyskusja według forumka nt. dyskusji według forumka.

i to w Console Wars :)

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Tibia najlepszą grą milenium RPG.

plus world of warcraft. 

Opublikowano

Ja tak pół serio, bo wiem że są i technicznie i systemowo lepsze rpgi, ale ta historia i podróże w czasie jak dla mnie nie do pobicia.

Opublikowano

Jednego dnia powiem, że CT > FF VI, drugiego, że FF VI > CT, ale to nadal bez wątpienia 2 najlepsze rzeczy, które powstały w tym gatunku. Ten SNES to jednak był - jak tworzono na niego grę 10/10, to z reguły definiowała gatunek.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Uwielbiam Trigger, ale wyzej jednak stawiam Crossa, nie jestem pewien czemu, ale to chyba przez to ze Lynx jest za(pipi)isty.

Opublikowano

A Cross jeszcze przede mną :fsg:

Zgadzam się z ragusem, że CT i FFVI to najlepsze rpgi wszechczasów.

Jak już wspominki ze Snesa, to jeszcze dwie części Lufia były bardzo fajne.

82467-lufia-ii-rise-of-the-sinistrals-sn

Edytowane przez Masorz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.